Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Apolon stručnjak za Lijevanku i Desanku Šakić 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma bolje je nekad i to, nego ga isprazniti unutra i rizikovati nastanak nekog tipa tebe

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Meni se jednom omaklo i rodio se mali Apolon

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trebao bih ići na uklanjanje masnog tkiva privatniku. E sad me zanima kako to mogu opravdati kod poslodavca ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Nikako .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma mislio sam da nikako ne idem svom doktoru s obzirom da bih odmah išao kod privatnika pa zato, ali očigledno ne može drugačije

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa nema to veze, privatnik ili ne. Doktoru treba podloga za šta otvara bolovanje. U tvom slučaju nalaz s terminom za predviđenu proceduru.Derdiyok je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:23Ma mislio sam da nikako ne idem svom doktoru s obzirom da bih odmah išao kod privatnika pa zato, ali očigledno ne može drugačije![]()
Ili ako ti je zdrava sredina na poslu, zatražiš slobodno taj dan bez otvaranja bolovanja.
Pa svom doktoru moraš svakako, ali privatnik ti piše nalaz, da li i koliko ti je potrebno za oporavak, kod svog moraš po doznake javiti mu se moraš htio ne htio.Derdiyok je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:23Ma mislio sam da nikako ne idem svom doktoru s obzirom da bih odmah išao kod privatnika pa zato, ali očigledno ne može drugačije![]()
- Marsal
- Kontakt:
Uzmi dan od godišnjeg i sastavi sa vikendom. Ako imaš vikend.
ili sa drugim slobodnim danom. Moj jaro je to uklanjo sa vrata, ujutru imao operaciju navečer igrali termin.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Imao si srece, za razliku od svog oca

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- FabioMiretti
- Kontakt:
kako ne moze, hoces da ja obavim poziv, kazem koju lijepu o tebi i trazim uslugu od MalikaDerdiyok je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:23Ma mislio sam da nikako ne idem svom doktoru s obzirom da bih odmah išao kod privatnika pa zato, ali očigledno ne može drugačije![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zakazes nakon radnog vremena. Odes i obavis. Sutra opet na posao.Derdiyok je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:23Ma mislio sam da nikako ne idem svom doktoru s obzirom da bih odmah išao kod privatnika pa zato, ali očigledno ne može drugačije![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nemoj života ti, zato nam i jeste ovakvo stanje u državi. Ne volim ja toFabioMiretti je napisao/la: ↑05 jun 2022, 21:11
kako ne moze, hoces da ja obavim poziv, kazem koju lijepu o tebi i trazim uslugu od Malika![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Pensioner26
- Kontakt:
To ti je najveći imbecil na forumu. Brani sve ono što je bolesno i kontradiktorno. Nisu mu ni roditelji zadovoljni sigurno s njim. Iz toga potiča sva ova negativnost iz njega.
smijes li ti koji zivis vani u javnosti i na poslu reci to naglas sta mislis o homoseksualnosti smijes aha odmah bi popusio suspenziju i pitali bi se sa pravom jesi li dobar u vuglaPensioner26 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 02:26To ti je najveći imbecil na forumu. Brani sve ono što je bolesno i kontradiktorno. Nisu mu ni roditelji zadovoljni sigurno s njim. Iz toga potiča sva ova negativnost iz njega.

Pretpostavljam da ih ti javno u BiH podrzavas.Robust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 09:56smijes li ti koji zivis vani u javnosti i na poslu reci to naglas sta mislis o homoseksualnosti smijes aha odmah bi popusio suspenziju i pitali bi se sa pravom jesi li dobar u vuglaPensioner26 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 02:26To ti je najveći imbecil na forumu. Brani sve ono što je bolesno i kontradiktorno. Nisu mu ni roditelji zadovoljni sigurno s njim. Iz toga potiča sva ova negativnost iz njega.laganini je na bosanskom forumu preko tastature pisati reci to uzivo tamo u javnosti i bas bi me zanimala reakcija stranaca
![]()
![]()

jesu ovi turci pogan narod za oči

- Pensioner26
- Kontakt:
Iskreno me to ne zanima. Jer je zapad već sjeban moralno onako kakav je. To ne može promijeniti nikada jedan pojedinac, tako da nema efekta, govorio ti ili ne. Mene žalosti što razne bolesčuge sa zapada dolaze sa nama, a naši ih lagano akceptiraju jer sve što je sa zapada mora biti odmah med i ispravno. Od tamo je došla i droga i uvukla se lijepo u naše podneblje, tako da svaki drugi tinejdžer ima već priliku uzimati opijate i odvesti se na stranputicu. I sva ova pitanja “što se onda otišlo tamo” gdje je leglo svega toga, da se ne lažemo, svi smo egzistencijalno izbjegli radi boljih životnih uslova, a ne da prihvatimo sve njihove moralne nakarade. To nismo i nikada nećemo morati gledati to sa empatijom.Robust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 09:56smijes li ti koji zivis vani u javnosti i na poslu reci to naglas sta mislis o homoseksualnosti smijes aha odmah bi popusio suspenziju i pitali bi se sa pravom jesi li dobar u vuglaPensioner26 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 02:26To ti je najveći imbecil na forumu. Brani sve ono što je bolesno i kontradiktorno. Nisu mu ni roditelji zadovoljni sigurno s njim. Iz toga potiča sva ova negativnost iz njega.laganini je na bosanskom forumu preko tastature pisati reci to uzivo tamo u javnosti i bas bi me zanimala reakcija stranaca
![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Čuj smiješ li javno reći to na poslu?
Normalno da smijem i govorim. Jest da bude seljaka sa brda oko Kaknja i Nemile koji ne mogu vjerovat šta govorim, ali šta će mi ko od njih to uradit?
Suspenzija? Hahahahahaha.
U pogonu imamo čovjeka koji je 100% gay i to lik čak i ne krije toliko i misliš da mu ko šta smije reći... Smije malo morgen.

Normalno da smijem i govorim. Jest da bude seljaka sa brda oko Kaknja i Nemile koji ne mogu vjerovat šta govorim, ali šta će mi ko od njih to uradit?

Suspenzija? Hahahahahaha.
U pogonu imamo čovjeka koji je 100% gay i to lik čak i ne krije toliko i misliš da mu ko šta smije reći... Smije malo morgen.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 167 gostiju.