zlato u tokiju ako se ne varam
Atletika
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Atletika
Zlato na zadnje 4 OI

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Sjajan miting u Eugenu iako opet vrijeme nije bilo naklonjeno,minus ovaj komentator na SK koji slabo kuži stvari i ne zna razliku između PB i SB te naravno kao uvijek užasni američki redatelji prijenosa,koji će prikazati svakog je.benog američkog sportaša makar zaostajao za krug.
Crouser opet prebacio 23m,od osam hitaca preko 23m njegovi je sad pet.Sjajna utrka je bila i na 3000m SC Ž gdje su Jeruto i Yavi išle ispod 9minuta,Yavi je tako postala 7. žena ispod 9min,obe trče radi love za druge države,a ne za Keniju. Hodgkinson još jednom potvrdila da je uz Mu najbolja na 800m,jedva čeakm njihov ponovni dvoboj,mislim da bi mogli spustiti vrijeme blizu čarobne granice od 1;54.00.
Ako izuzmemo Semenyu koja ima zabranu samo je Jelimo u posljdenji 30 godina trčala ispod 1.55.00.Norman postavio brutalno vrijeme na 400m -43.60(13.naj vrijeme svi vremena)..
Crouser opet prebacio 23m,od osam hitaca preko 23m njegovi je sad pet.Sjajna utrka je bila i na 3000m SC Ž gdje su Jeruto i Yavi išle ispod 9minuta,Yavi je tako postala 7. žena ispod 9min,obe trče radi love za druge države,a ne za Keniju. Hodgkinson još jednom potvrdila da je uz Mu najbolja na 800m,jedva čeakm njihov ponovni dvoboj,mislim da bi mogli spustiti vrijeme blizu čarobne granice od 1;54.00.
Ako izuzmemo Semenyu koja ima zabranu samo je Jelimo u posljdenji 30 godina trčala ispod 1.55.00.Norman postavio brutalno vrijeme na 400m -43.60(13.naj vrijeme svi vremena)..
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
misliš da može još brže?
ja mislim da je tokyo bio peak u 400m prepone i da to odsad ide nizastranu, bez obzira na mladost sve trojice
ja mislim da je tokyo bio peak u 400m prepone i da to odsad ide nizastranu, bez obzira na mladost sve trojice
ma ne znam moze li brze nego baš volim gledati njegove trke,pripremu pred trku
ma super je karsten, meni se od edwardsa nije pojavio neko koga sam tako rado gledao ali mislim da je 400 prepone dostigao svoj vrhunac, ko što je dalj bio sa lewisom i powellom npr. poslije toga obično dođe praznina. vidjećemo, sad ide nešto što nikad nismo imali, četiri godine zaredom najveća takmičenja …..e da je amel malo mlađi 

- branimir85
- Kontakt:
Možda po rezultatu i WRu je doživo vrhunaca,ali nikakva praznina tu neće biti jer su svi u naponu snage,možda nećejestamaji je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:49ma super je karsten, meni se od edwardsa nije pojavio neko koga sam tako rado gledao ali mislim da je 400 prepone dostigao svoj vrhunac, ko što je dalj bio sa lewisom i powellom npr. poslije toga obično dođe praznina. vidjećemo, sad ide nešto što nikad nismo imali, četiri godine zaredom najveća takmičenja …..
pasti opet svemirski WR,ali sigurno će biti sjajni utrka ispod 47.00 što su i dalje vrhunske utrke.
ajde vidjećemo …. iz iskustva obično biva obrnuto
- branimir85
- Kontakt:
Nemaš šta tu puno gledati ,ja ti kažem da nema nikakvg pada,jedino da se svi 7-8 najbolji ozljedi ,pa sinoć je
Dos Santos istrčao sjajni 47.23 ,a njemu je samo 21 god,Warholm-26god,Rai-24god,Mcmaster 25 god,Samba 26god.
njega su ozljede jako usporile,Burell 20 god...itd.
- branimir85
- Kontakt:
Na prestižnom natjecanju u Gotzisu za sedmobojke i desetobojce pobjede su upisali po sedmi put Damian Warner i srebrena s OI Anouk Vetter. Warner je imao super brzi 10.14 na stotki,a Vetter odlični 59.81m u koplju,ali najbolji
rezultat natjecanja je sjajni skok u dalj Ehammera,dok je KJT napokon odradila sedmoboj i završila 7.
Sutra se održava tradicionlano jaki miting u Ostravi s puno jaki imena:Qamcho,Bol, Spotakova,Kovacs, Walsh,Tamberi, Amos,Tuka,a trči i velika Felix koja na kraju ove godine završava karijeru.
https://www.watchathletics.com/page/321 ... spike-2022
rezultat natjecanja je sjajni skok u dalj Ehammera,dok je KJT napokon odradila sedmoboj i završila 7.
Sutra se održava tradicionlano jaki miting u Ostravi s puno jaki imena:Qamcho,Bol, Spotakova,Kovacs, Walsh,Tamberi, Amos,Tuka,a trči i velika Felix koja na kraju ove godine završava karijeru.
https://www.watchathletics.com/page/321 ... spike-2022
ako misliš na jonathana edwardsa i ja sam njega baš baš volio gledatijestamaji je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:49ma super je karsten, meni se od edwardsa nije pojavio neko koga sam tako rado gledao ali mislim da je 400 prepone dostigao svoj vrhunac, ko što je dalj bio sa lewisom i powellom npr. poslije toga obično dođe praznina. vidjećemo, sad ide nešto što nikad nismo imali, četiri godine zaredom najveća takmičenja …..e da je amel malo mlađi![]()
da naravno. tip od 180 i žilet sa federima u nogama … totalno netipična pojava za troskok .. milina za gledatfilip13 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:16ako misliš na jonathana edwardsa i ja sam njega baš baš volio gledatijestamaji je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:49ma super je karsten, meni se od edwardsa nije pojavio neko koga sam tako rado gledao ali mislim da je 400 prepone dostigao svoj vrhunac, ko što je dalj bio sa lewisom i powellom npr. poslije toga obično dođe praznina. vidjećemo, sad ide nešto što nikad nismo imali, četiri godine zaredom najveća takmičenja …..e da je amel malo mlađi![]()
ko sad se sjećam,goteborg 1995.,čini mi se božo sušec na hrt,prvo 18,16 pa onda 18,29jestamaji je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:23da naravno. tip od 180 i žilet sa federima u nogama … totalno netipična pojava za troskok .. milina za gledatfilip13 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:16ako misliš na jonathana edwardsa i ja sam njega baš baš volio gledatijestamaji je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:49ma super je karsten, meni se od edwardsa nije pojavio neko koga sam tako rado gledao ali mislim da je 400 prepone dostigao svoj vrhunac, ko što je dalj bio sa lewisom i powellom npr. poslije toga obično dođe praznina. vidjećemo, sad ide nešto što nikad nismo imali, četiri godine zaredom najveća takmičenja …..e da je amel malo mlađi![]()
i cca 18.40 sa malim vjetrom malo prije toga
mislim da je on imao 18 i po u nogama
mislim da je on imao 18 i po u nogama
- branimir85
- Kontakt:
Bol srušila WR na rijetko trčanoj dionici 300mH i to ga je popravila za više od sekundu.
Jedva čekam opet troboj nje,Dalile i Sidney.Još treba izdvojiti sjajan hitac mlade grkinje Tzengo u koplju 65,40.
Girma se prvi put spusti ispod 8:00min na 3000m SC,te tako postao 12.čovjek koji je trčao ispod 8minuta.Možda u doglednoj budćnosti sruši i jedan legendarni WR od Shaeena ili ti Cherona.Mislim da je on prvi od sjajni kenijaca koji su za pare prešli da trče za drugu državu.
Felix teško da će vidjeti SP u pojedinačnim disciplinama 200/400m,ali ova Seyni stavrno izgleda ne baš ženstveno
Ni ona nije htjela uzimati tablete za smanjenje testesterona kao ni Mboma,Semenya,Maslinga,Nyonsaba ,ali zanimljivo da svu sve afrikanke i moje neko mišljenje da su to neke genetske mutacije.
Tko se sjeća Marie Mutole i ona je izgledala dosta "zanimljivo" vjerovatno je i ona imala povećanu razinu testesterona,ali tad se vjerovatno na to nije obraćala pažnja.
Jedva čekam opet troboj nje,Dalile i Sidney.Još treba izdvojiti sjajan hitac mlade grkinje Tzengo u koplju 65,40.
Girma se prvi put spusti ispod 8:00min na 3000m SC,te tako postao 12.čovjek koji je trčao ispod 8minuta.Možda u doglednoj budćnosti sruši i jedan legendarni WR od Shaeena ili ti Cherona.Mislim da je on prvi od sjajni kenijaca koji su za pare prešli da trče za drugu državu.
Felix teško da će vidjeti SP u pojedinačnim disciplinama 200/400m,ali ova Seyni stavrno izgleda ne baš ženstveno

Ni ona nije htjela uzimati tablete za smanjenje testesterona kao ni Mboma,Semenya,Maslinga,Nyonsaba ,ali zanimljivo da svu sve afrikanke i moje neko mišljenje da su to neke genetske mutacije.
Tko se sjeća Marie Mutole i ona je izgledala dosta "zanimljivo" vjerovatno je i ona imala povećanu razinu testesterona,ali tad se vjerovatno na to nije obraćala pažnja.
- branimir85
- Kontakt:
Mala Topićka je opasan talent možda nadmaši i tatu,još nema 17 ,a već preskače 195cm.
A troskoku se vratio Taylor nakon problema s ozljedom zbog čega je propustio OI i čini se da će se jako teško vratiti
na prijašnju razinu,ali opet je fino vidjeti jednog od najveći troskokaša.Napucen vikend jakim mitinzima;
Danas Irena Szewinska Memorial (gold Level) ,kod M kladiva nastupa sama krema ,a ostale tehniče discipline su isto
jake poput M kugle: Kovacs,Walsh,Romani,Mihaljević,Bukowecki...
U nedjelju je Rabat novi DL miting,a u ponedjeljak Hengalo.
A troskoku se vratio Taylor nakon problema s ozljedom zbog čega je propustio OI i čini se da će se jako teško vratiti
na prijašnju razinu,ali opet je fino vidjeti jednog od najveći troskokaša.Napucen vikend jakim mitinzima;
Danas Irena Szewinska Memorial (gold Level) ,kod M kladiva nastupa sama krema ,a ostale tehniče discipline su isto
jake poput M kugle: Kovacs,Walsh,Romani,Mihaljević,Bukowecki...
U nedjelju je Rabat novi DL miting,a u ponedjeljak Hengalo.
- branimir85
- Kontakt:
Warholm otvara sezonu sutra u Rabatu,ne baš najjača konkurencija na 400mH ,ali par standarno vrlo dobri trkača uz njega ,Rosser,Coppello,Magi,Hyde.Ali zato su neke druge posebno tehničke discipline top.
LJ M- posbeno me zanima kako će desetobojac Ehammer proći s najboljim daljašima,fale Echevearria i Gayle koji je bio najavljen. Tentoglu, Montler, Lassa, Harrisson, Samaai, Masso,Ehammer.
3000mH M-El Bakkali,Girma,Kipruto,Kigen,Kibiwot,Nigate.. sama krema discipline.
Vis Ž-Mahuchik,Lewchenko,Mcdermott,Vukovic,Patterson.. fali samo Sidorova
Motka Ž-Nageotte,Morris,Stefanidi,Šutej,Kennedy,Bradshaw.. fali samo Kučina
Disk M-Stahl,Čeh,Gudžius,Dacers,Petterson,WeiHaidinger..sama krema.
100m ž-ETH ,TaLou,Del Ponte
800m M-Korir,Rotich,Wanyonyi,Amos,Kipruto,Tuka,Saruni..top konkurencija.
LJ M- posbeno me zanima kako će desetobojac Ehammer proći s najboljim daljašima,fale Echevearria i Gayle koji je bio najavljen. Tentoglu, Montler, Lassa, Harrisson, Samaai, Masso,Ehammer.
3000mH M-El Bakkali,Girma,Kipruto,Kigen,Kibiwot,Nigate.. sama krema discipline.
Vis Ž-Mahuchik,Lewchenko,Mcdermott,Vukovic,Patterson.. fali samo Sidorova
Motka Ž-Nageotte,Morris,Stefanidi,Šutej,Kennedy,Bradshaw.. fali samo Kučina
Disk M-Stahl,Čeh,Gudžius,Dacers,Petterson,WeiHaidinger..sama krema.
100m ž-ETH ,TaLou,Del Ponte
800m M-Korir,Rotich,Wanyonyi,Amos,Kipruto,Tuka,Saruni..top konkurencija.
- branimir85
- Kontakt:
Sydney Mclauhlin 51.61s na prvoj utrci sezone,ti bokca
3. najbrža utrka ikada.
Počeo DL u Rabatu.

3. najbrža utrka ikada.
Počeo DL u Rabatu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.