Sudija te zakinuo a i yebo i tebe usput
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sudija kriv sto je Reece nesposoban. 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Pa u čemu je problem? Ljudi ne piju i ne žele da se zalijevaju alkoholom to im smeta (razlog uopšte nije bitan). A za platu imaš poslodavca i odeš na razgovor i kažeš ja želim veću platu - on razmisli taj radnik mi vrijedi toliko i toliko, donosi mi te i te stvar - dakle on vrijedi tih para ok evo ugovor ili ne vrijedi tih para - izvini mi ti možemo posuditi toliko. Niti ti ljudi sami sebi daju platu, niti sami sebi prave ugovore - a baš ako spominjes islam - islam kaže da se treba truditi da se bude što uspješniji, i imućniji (naravno sve s halalom)- ali kad si imućan da se ponašas normalno, skromno i da ne pretjerujes.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- HuseinKapetan9
Za razliku od trennta, James se nikada nije osramotio u finalu LP,i nikada nije bio glavni krivac za poraz svog tima u finalu lige prvaka

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Newcastle, Ake, 50mil.
Sta znam. Dobra je lova ali dobar decko. Svlacionica ga voli.
Osvojio je titulu a pored glavnog trojca nece do mjesta broj 1 ili 2.
Ako se jos zaradi na njemu, odlican posao.
Sta znam. Dobra je lova ali dobar decko. Svlacionica ga voli.
Osvojio je titulu a pored glavnog trojca nece do mjesta broj 1 ili 2.
Ako se jos zaradi na njemu, odlican posao.
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Više nego dobar za opciju 4. stopera, lijeva noga, ali i dobru ponudu šalje Newcastle. Šta znam, možda čak i treba prihvatiti.
- HuseinKapetan9
City treba jos jednog novog stopera
Recimo Pau Torres ili kounde
Moras biti bas peh da ostanes bez 3 stopera u finisu sezone kao sto je to bilo sada. Dias, Stones out Ake rovit. Sad nema ni Dinha da uleti.
Ima THB sa posudbe u Stoke. Tu je prosao najbolju skolu. Ali nece biti iznenadjenje ako dodje neki spanac sa dvije lijeve.
Ima THB sa posudbe u Stoke. Tu je prosao najbolju skolu. Ali nece biti iznenadjenje ako dodje neki spanac sa dvije lijeve.
4-IN-A-ROW
Ovdje je i Robertson kriv, dva beka sjebase sve. Izadje bezveze u pressing, Modric iskoristi to i napravi visak lijevo, Trent u medjuvremenu zaboravi da mora cuvati igraca. Oba beka sjebala.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 10:43Za razliku od trennta, James se nikada nije osramotio u finalu LP,i nikada nije bio glavni krivac za poraz svog tima u finalu lige prvaka
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HuseinKapetan9
Ne znam sta je "tbh"emir_ je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:09Moras biti bas peh da ostanes bez 3 stopera u finisu sezone kao sto je to bilo sada. Dias, Stones out Ake rovit. Sad nema ni Dinha da uleti.
A kounde vam je najbolja opcija definitivno,zvijer od igraca
Slazem se. Kounde bi bio slican kalibar ali on nije za back up.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:25Ne znam sta je "tbh"emir_ je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:09Moras biti bas peh da ostanes bez 3 stopera u finisu sezone kao sto je to bilo sada. Dias, Stones out Ake rovit. Sad nema ni Dinha da uleti.
tbh je Taylor Harwood-Bellis
4-IN-A-ROW
Baš sam malo proguglao, mrcina. Moglo bi biti šta od njega.
Samo to da je Stoke prava škola, je istina, ali ne baš škola kakva Pepu treba
Samo to da je Stoke prava škola, je istina, ali ne baš škola kakva Pepu treba

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovako kad ga covjek vidi, lici na stopera. Da je spanac igrao bi bez obzira na znanje i kapacitet kao Garcia prije odlaska u Barcu.
Ako moze igrati na hladnu nocu u Stoke-u, moze svugdje osim kod Pep-a

Sad ga mora ponovo ucit da igra lopte.
4-IN-A-ROW
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljubomorni na najboljeg igrača Brazila, prvo Ney sad ovaj.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Meni je i dalje Neymar bolji od Richarlisona.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:20Ljubomorni na najboljeg igrača Brazila, prvo Ney sad ovaj.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ide Kounde u redove bivseg evropskog prvaka i trenutnog svjetskog prvaka. Vjerujem da je za razvoj i uspjesnost njegove karijere to mnogo bolja opcija nego CityHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:25Ne znam sta je "tbh"emir_ je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:09Moras biti bas peh da ostanes bez 3 stopera u finisu sezone kao sto je to bilo sada. Dias, Stones out Ake rovit. Sad nema ni Dinha da uleti.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Gledaj ih ko Arsenal prije pod WengeromLiverpool have turned down Bayern Munich’s opening bid for Sadio Mane. It was for £21m guaranteed, plus £4m in add-ons payable if, for example, Bayern won the Champions League.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.