Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2011, 10:27

Ne razumjem da se Dzeko stavlja u isti kos sa Ibricicem i Begovicem. Cak nebih stavljao ni ovu dvojicu u jedan.

Jos jedanput: Dzeko ima kod nas kredita, da ga moze trositi koliko hoce. Covjek je uvjek bio tu za reprezentaciju, ali kod nas bi izgleda i bubrege morao podjeliti, da bi nesto valjao, nikad dosta. Daj prst, hocu ruku, daj ruku, hocu vise. Uz to je, jer je dobro odgojen, se konzultovao sa Susicem i ovaj ga je postedio. Tacka. To nema sta da interesuje druge igrace, jer to nije na njima da odlucuju, ili da se zale, nego da se koncentrisu na utakmicu. Kako citam po forumu, jedan dio ne misli tako. Nego jedan dio ljudi misli i ima moto: "Ako ovaj moze, mogu i ja."

Nije tako! Bar ne za mene i moje shavacanje uspjesnog kolektiva, gdje nemoze svako da radi sta hoce.
Ali i to je stvar mentaliteta, nacina odgoja i drugih faktora.

Na igracima je da dodju na utakmicu ako su pozvani, svidjala im se odluka selektora ili ne.
Na jednu normalnu prijateljsku utakmicu, iako se ponovo pokusava predstaviti, da je i ova prijateljska smece. Koliko god nevolio savez, ali zasad imamo veoma dobre provjere u ovim utakmicama i zadovoljan sam sa protivnicima. Mislim da smo mi jedina reprezentacija, kojoj je ovo ispod casti, ali da mi smo Spanija i Elf u jednom. Ispade da mi svaku drugu utakmicu letimo na mjesec, pa se nemoze vise. To je tragikomicno.

Isto kao sto je smjesno prebacivanje krivice igraca na selektora, jer pojedini ce ga okriviti jos i kad se u kini prevrne vreca sa rizom. Na kraju ce biti kriv jer im nije nabavio vize, jer nema dovoljno vode za utakmicu, sto je lopta okrugla itd. Begovic nas ostavlja na cjedilju, to radi 5 do 12, i to sve preko svog menadzera, umjesto da nazove selektora i poprica sa njim. On za razliku od Ibricica, a jos da ne govorim o Dzeki, nema tog kredita, on je vec u minusu bio. Ibricic je isto pukao, ali je bar od pocetka rekao, da ovaj put ne zeli igrati. Dakle kazna nebi trebala da bude ista. Iako ne mogu docekati da vidim Ibricica uskoro u dresu Bilih, to ce obradovati sigurno citavu naciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 10:32

Odrat ce nam meksiko guzove hahahahahahaahah

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2011, 10:37

Analitico je napisao/la:Odrat ce nam meksiko guzove hahahahahahaahah
Ma glavno da smo veseli. :lol:

Posto si ti dobar kladionicar, evo kvote na utakmicu:
Mexiko 1.67 X 3.50 Bosnien und Herzegowina 5.00

Dakle nasa kvota je jedno vrijeme bila na 3.8, sad je na 5. Vide nas kao gubitnike.
E sad sta cemo sad Analiticare moj? Da stavimo pare na Mexiko, pa ako BiH pobjedi da okrivimo Hasagica? :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 10:51

Principatus je napisao/la:
Analitico je napisao/la:Odrat ce nam meksiko guzove hahahahahahaahah
Ma glavno da smo veseli. :lol:

Posto si ti dobar kladionicar, evo kvote na utakmicu:
Mexiko 1.67 X 3.50 Bosnien und Herzegowina 5.00

Dakle nasa kvota je jedno vrijeme bila na 3.8, sad je na 5. Vide nas kao gubitnike.
E sad sta cemo sad Analiticare moj? Da stavimo pare na Mexiko, pa ako BiH pobjedi da okrivimo Hasagica? :lol:
Bilo je 1.85 na Meksiko, sada pada kvota..Ma Hasagic ako nastima utakmicu, branit ce ko 5 golmana.........Koji je to lopov, POTURICA !!!!! Od Turaka primio sve ono sto ne valja, da je bar sta korisno naucio tamo...LOPOV kakanjski....

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 08 feb 2011, 11:47

nekada sam bio potpuno uz papeta, danas jednostavno nemam nekog optimizma kada je on u pitanju. najveci razlog jeste potpuno udaljavanje jahića, a sto je najvaznnije covjek bi mu sada itekako trebao. smijsno da se govori o besicu ili vranjesu koji trebaju dobiti minutazu ali najveca papetova greska i oko dolazaka, odustajanja izjava i sl je nepozivanje jahica. meni je poprilicno dobar u repki, izuzev tekme sa katarom< gdje su svi lose odigrali. u ovom smjeru moze se gledati i nepozivanje zeca koliko god ga n zelio kao postediti
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 08 feb 2011, 11:58

Ja mu jedino zamjeram što je poštedio Džeku. Svi su problemi upravo zbog toga. Reprezentacija ne smije imati zvijezde i zvjezdice( u ovom slučaju dijamante).Ako mogu svi onda može i Džeko.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 08 feb 2011, 12:08

baggio je napisao/la:Ja mu jedino zamjeram što je poštedio Džeku. Svi su problemi upravo zbog toga. Reprezentacija ne smije imati zvijezde i zvjezdice( u ovom slučaju dijamante).Ako mogu svi onda može i Džeko.
Kako objasnjavas to sto Svedski selektor cesto izostavi(postedi ga) Ibrahimovica sa spiska ?

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 feb 2011, 12:11

mrjasmin je napisao/la:
baggio je napisao/la:Ja mu jedino zamjeram što je poštedio Džeku. Svi su problemi upravo zbog toga. Reprezentacija ne smije imati zvijezde i zvjezdice( u ovom slučaju dijamante).Ako mogu svi onda može i Džeko.
Kako objasnjavas to sto Svedski selektor cesto izostavi(postedi ga) Ibrahimovica sa spiska ?
Zaboravljas druze da je Ibrahimovic "Black Belt" u nekoj opasnoj disciplini...sa njim se ni talijanska mafija ne zajebava 8-) :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 12:16

Odoste i vi van teme ali eto kad ste vec tu da vam kazem da ga i svedjani opasno duvaju od kaad se pojavila ta afera sa Ibrahimovicem, te malo hoce, te malo nece, to moze ovako, te moze onako..Od kada su tako poceli, jedino su nas pobijedli.....

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 08 feb 2011, 12:17

dace bog da se povrede sve i jedan koji se nije odazvo pozivu repke i da nose povredu najmanje godinu dana pa ce trcat u repku da igraju malo posto ce u klubovima bit na tribinama.........i nije samo begovic i ibricic vec i dzeko i rahimic i svi ostali stoka bosanska dabogda citavo vrijeme sa tribana gledali svoje klubove

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 feb 2011, 12:18

hrk je napisao/la:dace bog da se povrede sve i jedan koji se nije odazvo pozivu repke i da nose povredu najmanje godinu dana pa ce trcat u repku da igraju malo posto ce u klubovima bit na tribinama.........i nije samo begovic i ibricic vec i dzeko i rahimic i svi ostali stoka bosanska dabogda citavo vrijeme sa tribana gledali svoje klubove
ehhhh koja zloba :(

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 08 feb 2011, 12:19

Sušiću odlazi.
YNWA !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 feb 2011, 12:20

Sta li ce se sve pisati kad izgubimo, mogu misliti kakvih ce se sve strucnih komentara biti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 12:20

The Reds je napisao/la:Sušiću odlazi.
Otiso je on u Atlantu....... :D

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 feb 2011, 12:23

sigurno ce susic ovo procitat i odmah napustit reprezentaciju.

da ne zaboravim da kazem da je ovo moje licno misljenje da nebi @analitico pomislio da trazim od tebe da mi racune polazes il bog zna sta jos.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 12:24

Elegant je napisao/la:Sta li ce se sve pisati kad izgubimo, mogu misliti kakvih ce se sve strucnih komentara biti !
Uh u cetvrtak ujutro ce biti merak napraviti kafu i citati komentare, bosansku zlobu, perverzije i licemjerstvo hahaha

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 08 feb 2011, 12:32

Pozvati igraca pa ga ko fol postediti/osloboditi poziva i praviti spisak i izostaviti u startu nekog od (pa i kljucnih igraca) su dvije stvari koje se razlikuju ko' nebo i zemlja.

Da Susic ima imalo osjecaja i kontakta sa igracima onda bi ovo sve dogovorio prije poziva, pa bi sabrao dva i dva i uputio pozive samo onima koji ce sigurno doci, kojima se 100% igra ta utakmica i kojima ne treba usluga u vidu izostavljanja sa ove utakmice. Nakon toga bi lijepo srocio pricu u medijima da zeli isprobati neke od igraca i da ovi sto nisu pozvani su vec dokazani pa bi svima bilo lijepo i ne bi bilo nikakvih tenzija.

Ovako se samo dokazalo koliki je Susic levat onako generalno. On uopste ne razgovara sa igracima izravno. Uske i Bakovic ga po gradu (kad dodje) vodaju ko cuku i preko njega ostvaruju sve sto su naumili. Bitno je bilo uzet 300,000 a sto ce ispast sranje i mozda raspad reprezentacije to nikog nije briga. Svakako je jedino sto je ostalo u savezu da valja A reprezentacija, nek i to uniste pa slobodno mogu pod suspenziju. NAkon svega cusim se da je i ovih 15 igraca doslo u Atlantu.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 feb 2011, 14:53

Ma smijesni ste, cuj nije bitno 300.000 dolara??? :lol: :lol: :lol: Naravno da je bitno, valjda od ovakvih utakmica savez zivi...ili...?? Sve je ovo prljava kampanja koja se vodi protiv najboljeg bh. igraca svih vremena a kada pogledas ko stoji iza novina i web portala jasno je i koji gadovi je vode... dok su se trebali prodavati svi su letili za reprezentacijom a sad... e jesmo i pogan narod :evil:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 feb 2011, 14:54

UPS je napisao/la:Sve je ovo prljava kampanja koja se vodi protiv najboljeg bh. igraca svih vremena a kada pogledas ko stoji iza novina i web portala jasno je i koji gadovi je vode...
Ko to vodi kampanju protiv Džeke?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 14:55

Cuj ovog ''Daglisa'' :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.