Senijad Ibričić

vrebac86
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la vrebac86 » 07 feb 2011, 21:08

ma nek gorivo skupi hebe se njemu ,,on je sad plinski,,,,direktno iz gazproma te pozz :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 21:11

vrebac86 je napisao/la:ma nek gorivo skupi hebe se njemu ,,on je sad plinski,,,,direktno iz gazproma te pozz :D :D
Kako stvari stoje plin ce biti prebacen do Splita.Ako je tako nek ga odvrne,zatvori prostoriju i kresne sibicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 feb 2011, 21:13

neka selektor odluci,ali Ibricic je ispao i vise nego nekorektan! cuj ti njega kad je mogao pustiti Dzeku moze i mene,pa ti i Dzeko se ne mozete porediti! ti igras u jednoj seoskoj ekipi za razliku od Mancestera! Ibro zbogom! ako mu ostali saigraci halale ok,u suprotnom mu treba zatvoriti vrata reprezentacije,svakako je pronasao klub zahvaljujuci reprezentaciji,sad mu kao ne treba,fuj!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 feb 2011, 21:27

Iker C je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Pola bi vas prodalo vlastitu majku za 50 eura, a glumite ovde moralne vertikale. :roll:
Kraj priče, pogodio si u sridu! Ja lično nikada ne bih išao u SAD ako bih morao već za 2 dana igrati u Evropi.
Nebi ti, nebi Ibricic, al' bi Iniesta, Klose, Dzerard, Hernandez, Modric,...

Harishp
Ognjen Vranjes koji ce igrati u istoj ligi kao i Ibro.Isto tako u fazi privikavanja i ostalih ku-rcica.
Niti ima problema sa vizom niti sa odlaskom u Atlantu.
E pa Ibro,hebiga.
On jos nije sklopio milionski ugovor, tako da se on ne racuna :mrgreen: . U reprezentaciji je postavljen standard po kojem igraci igraju kada im se igra. Ovog je kod nas uvijek bilo i bice dok su nam stvari nakaradno poslozene.

Zamisli da neki reprezentativac Njemacke postupi kao Ibricic ili Begovic :shock: :o .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 07 feb 2011, 21:31

Valencia je napisao/la:
Iker C je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Pola bi vas prodalo vlastitu majku za 50 eura, a glumite ovde moralne vertikale. :roll:
Kraj priče, pogodio si u sridu! Ja lično nikada ne bih išao u SAD ako bih morao već za 2 dana igrati u Evropi.
Nebi ti, nebi Ibricic, al' bi Iniesta, Klose, Dzerard, Hernandez, Modric,...

Harishp
Ognjen Vranjes koji ce igrati u istoj ligi kao i Ibro.Isto tako u fazi privikavanja i ostalih ku-rcica.
Niti ima problema sa vizom niti sa odlaskom u Atlantu.
E pa Ibro,hebiga.
On jos nije sklopio milionski ugovor, tako da se on ne racuna :mrgreen: . U reprezentaciji je postavljen standard po kojem igraci igraju kada im se igra. Ovog je kod nas uvijek bilo i bice dok su nam stvari nakaradno poslozene.

Zamisli da neki reprezentativac Njemacke postupi kao Ibricic ili Begovic :shock: :o .
Prvo njemački savez nikada nebi ugovorio ovakvu utakmicu u tome je razlika. Kodro je radi jedne ovakve utakmice napustio selektorsko mjesto.
FEDERER= KLOC

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 feb 2011, 21:38

ZAMISLI NJEMACKI SAVEZ I BOSANSKI nema logike,,,,,poredis nesto sto nema smisla ni argumenata,,bitno je samo sad pisati nesto lose ,,a sta je prava istina??? ma istina je bolna nije to za nas hebes istinu,,,pa pjevaj,, lazi me lazi ti to radis najbolje,, :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 07 feb 2011, 21:43

Goalgetter je napisao/la:
harishp je napisao/la:
KODRO je napisao/la:orilo gorilo Ibro mi te volimo
Orilo gorilo,Ibro poskupilo gorivo :lol:
:lol: :lol: :lol:
menšćini da je svima poskupilo gorivo

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2011, 22:04

vrebac86 je napisao/la:ZAMISLI NJEMACKI SAVEZ I BOSANSKI nema logike,,,,,poredis nesto sto nema smisla ni argumenata,,bitno je samo sad pisati nesto lose ,,a sta je prava istina??? ma istina je bolna nije to za nas hebes istinu,,,pa pjevaj,, lazi me lazi ti to radis najbolje,, :mrgreen: :mrgreen:
Kako nema logike.
Ima itekako, to ti je isto ko kad bi Bosnje napravile novi Mercedes.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 feb 2011, 23:08

Ako može Džeko može i Ibričić. Neznam zašto Sušić pravi razlike, treba ga skinuti s pozicije.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 feb 2011, 23:17

Carlo je napisao/la:Ako može Džeko može i Ibričić. Neznam zašto Sušić pravi razlike, treba ga skinuti s pozicije.
Po meni se to nikako ne moze izjednacavati. Kao prvo Dzeko igra deset puta jacim tempom, liga u toku(za razliku od Ibre), utakmica sezone sa Manchesterom je tu i jos nekoliko stvari. To sve daje za pravo Susicu sto je Dzeki dao slobodno. Na kraju krajeva u svim reprezentacijama na svijetu najbolji igrac ima povlasten status, pa zasto ne i kod nas. Zasluzio je.
Dok Ibricic ima vremena skoknuti do Splita i igrati za klub sa kojim vise nema nikakve veze, a za repku ne moze il nece.
Uglavnom nadam se da ce Pape ustrajati i kazniti i njega(Ibru), a pogotovo Begovica. Mora se konacno tome stati u kraj.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 08 feb 2011, 00:45

Ibro, ispao si ****, jedini ti u cijeloj reprezentaciji (da onoga dzukca iz Kanade ne racunamo) Eto sa kim si se upario, njegovi su pobjegli ko zadnji olos odmah na pocetku, tvoji su cijelo vrijeme bili tu. Kako mislis da nece igrati AKO TE SUSIC KAZNI? Susic te nece kazniti, on ce te prijaviti onome ko je napisao pravilo da se mora igrati za reprezentaciju u Fifinom terminu. Sta hoces, da ne igras i da te on ne prijavi zbog toga? Nemoj igrati utakmice pod okriljem UEFE ako te oni kazne, yebo te Susic u usta, sta ti je on kriv, nije on pisao pravila.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 01:00

Strauss je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ako može Džeko može i Ibričić. Neznam zašto Sušić pravi razlike, treba ga skinuti s pozicije.
Po meni se to nikako ne moze izjednacavati. Kao prvo Dzeko igra deset puta jacim tempom, liga u toku(za razliku od Ibre), utakmica sezone sa Manchesterom je tu i jos nekoliko stvari. To sve daje za pravo Susicu sto je Dzeki dao slobodno. Na kraju krajeva u svim reprezentacijama na svijetu najbolji igrac ima povlasten status, pa zasto ne i kod nas. Zasluzio je.
Dok Ibricic ima vremena skoknuti do Splita i igrati za klub sa kojim vise nema nikakve veze, a za repku ne moze il nece.
Uglavnom nadam se da ce Pape ustrajati i kazniti i njega(Ibru), a pogotovo Begovica. Mora se konacno tome stati u kraj.
Kad bi i Medunjanin ovo uradio,ovaj bi okivao u zvjezde.Jer protivrjeci Papetu a ovaj odmah likuje.A dobro znamo da ga @Curtmo ocima nemoze smisliti.
Vidis da je kontras a opet vazda ko' suncokret glavu naginje.Zavisi od situacije,ebo ti kamelona.
Sto se tice kazni i sankcija.Problem je sto naprimjer ako Kenan ili Sehic naprave gresku kobnu ili se povrijede.Pozvati recimo Supica ili Burica koji u jedanaesto plasiranom Lechu grije klupu.ABegovica otpisati.Eto opet ovih lesinara da se ''omaste''
ili ako Ibru krene u lokomotivi Miske i Pjana zaribaju do kraja opet ti isti lesinari ce se lagano nadviti da koju pisnu.
Nas izbor je ionako tanak,da tanji ne moze biti.I sad da ko' Francuska krhnemo kaznu odvalimo pola repke.a opet da guramo na prvo mjesto.To bas mi nemozemo priustiti.
Sranje jesu napravili ali im svima dati jos jednu jedinu sansu.Slijedeci mec mozes pravdati jedino ako nogu doneses u ruci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 feb 2011, 12:34

Evo bas citam Ibrinu izjavu i sigurno je 10000% upravu treba ovo sa Mexikom odraditi kako god da bude i sto prije zaboraviti,treba tenzije spustiti jer kao sto Ibro rece netreba nam ovo s.ranje i kazne pred Rumuniju...

Safete nebudi budala ne prijeti praznom puskom ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 14:48

100% ''u pravu 'nije spreman''ali za izlet u Split i zabijanje golova u pripremama jeste :shock:
P.S Po tim stadijom spremnoscu ostalo bi 3 % od cjele repke.
Da ne govorim o izjavama kao na pijaci,ebote ko' da je ovaj otisao u M.C i premier ligu umjesto Dzeke za 35 miliona eura a ne u Sibir.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 08 feb 2011, 15:11

harishp je napisao/la:100% ''u pravu 'nije spreman''ali za izlet u Split i zabijanje golova u pripremama jeste :shock:
Da ne govorim o izjavama kao na pijaci,ebote ko' da je ovaj otisao u M.C i premier ligu umjesto Dzeke za 35 miliona eura a ne u Sibir.
znaci ti dzeku podrzavas zato sto je otiso za 35 miliona a ibricica ko **** .....potebi dzeko moze da radi sta hoce ili ti pokusavas samo papeta da podrzis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 15:16

hrk je napisao/la:
harishp je napisao/la:100% ''u pravu 'nije spreman''ali za izlet u Split i zabijanje golova u pripremama jeste :shock:
znaci ti dzeku podrzavas zato sto je otiso za 35 miliona a ibricica ko **** .....potebi dzeko moze da radi sta hoce ili ti pokusavas samo papeta da podrzis
Ko je napisao da podrzaje Dzeku ili ga ne podrzaje.Nigdje veze,citaj malo bolje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 08 feb 2011, 15:46

Najgore je kad prosječan igrač, što Ibričić jeste i što će uvijek i biti, pređe u prosječan klub, pa sebi umisli da je Messi.
Ako se dobro sjećam, Sušić je konsultovao kapitena prije nego je utakmica ugovorena. Spahić je rekao da su igrači za to da se igra. I u čemu je sad problem?

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 08 feb 2011, 15:52

oooo ibro platio tekst:))))))hahahhaa pokusava spustiti tenzije:))))9MA KO SI TI DA SPUSTAS TENZIJE HALOOOOOOOOOOO,IDI IGRAJ ZA HAJDUK.....orilo gorilo Ibro **** :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 feb 2011, 16:01

Razmisljao sam dosta o tome bili iskoristio trenutak slave, no nisam takva osoba pa necu ulaziti u diskusiju. Osoba na koju mislim ce se sama prepoznati. :D :D ;) ;)

Evo citao sam interviju Ibricica i sada ne znam je li istina, ali je po meni zabrinjavajuce ako on nema kontakta s selektorom i stvari saznaje preko trecih osoba. Ili on i Susic nisu u dobrim odnosima ili je samo zbog ove utakmice doslo do nesporazuma. Gledajuci na optuzbe koje su pale imam osjecaja da je u pitanju prvi scenarij tj. da Ibricic i Susic nisu u dobrim odnosima, jer da jesu stvari bi rjesili preko telefona a ne bi bilo prepucavanja preko medija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 feb 2011, 16:11

Scenarij ti je da Sušić kontaktira eventualno sa kapitenom i to je to. Igrači nemaju šta da pričaju, njihovo je da igraju. Tako se i desi da, naprimjer, ne zna da li će mu doći Muslimović i u kakvom je stanju. Doduše, rekao je da je kontaktirao sa Zvjezdanom kad je ovaj završavao transfer u Galatu. Ibričić očito, po selektorovom mišljenju, nije dovoljno strašan igrač da bi se sa njim razgovaralo.

Još kad vidiš kako je oprostio Begoviću (potencijalno nezamjenjiv), nekorektno otjerao Muratovića (zamjenjiv) i Berberovića (zamjenjiv), ružio Vladavića (zamjenjiv) i Jahića (zamjenjiv), kaznio Nadarevića (zamjenjiv)...

Očito je po kojem se kriterju ophodi prema reprezentativcima.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 7 gostiju.