Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Vi ocigledno niste nikad imali priliku da upoznate gej osobu dok sugerisete da se to treba i moze lijeciti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ljubomora i psihicko/fizicko nasilje se ne mogu ni porediti. Koliko znam slucajeva gdje djevojka godinama trpi nasilje jer ne smije prekinuti bas zbog straha sta ce biti dalje. Ne kazem da podrzavam gay populaciju ali imamo mi puno vecih problema od toga sto jednom godisnje par stotina pripadnika LGBT populacije odrzi dvosatnu setnju centrom grada. A za dijete je sve bolje od odrastanja u domu.
BTW Otelo zasto me vrijedjas

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Sjećam se kao osnovac prije 15 godina, u 3 sata po ponoći, budi me lomljavina prozora, komsinica ima 2 kćerke ova jedna imala“ jaranicu” koja je muskobara žešća, valjda se napila i počela je zlostavljati, dešavalo se ispred moje kuće, otac lupnuo na prozor da je upozori da je ostavi na miru, a ona šakom razvali prozor, otac poludio sreća da ga je mati smirila da ne napravi belaj, za mene su to loša iskustva sa njima od mene nikada neće imati podršku, niti ću to smatrati normalno, poljse naravno ta kćerka došla izvinjavala se dala novac za prozor.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma ima i toga, to je sve kriv los odgoj.emir18 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:05Sjećam se kao osnovac prije 15 godina, u 3 sata po ponoći, budi me lomljavina prozora, komsinica ima 2 kćerke ova jedna imala“ jaranicu” koja je muskobara žešća, valjda se napila i počela je zlostavljati, dešavalo se ispred moje kuće, otac lupnuo na prozor da je upozori da je ostavi na miru, a ona šakom razvali prozor, otac poludio sreća da ga je mati smirila da ne napravi belaj, za mene su to loša iskustva sa njima od mene nikada neće imati podršku, niti ću to smatrati normalno, poljse naravno ta kćerka došla izvinjavala se dala novac za prozor.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
-
- Kontakt:
U rent a caru na aerodromu , kao rental agent .CYN3 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:37Pisao si o tome da si prvo radio kao konobar i sam si se izborio za sebe. Svaka cast, gdje sad radis?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Počela sezona slikanja golih butina na bazenima
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tacno je u pravu Justin ili neko od ovih forumasa kad napiše da su muškarci veći frajeri i bolji od žena.
Svi parovi od 30+ godina, on frajer iako ima 40 godina, a ona baba na kojoj se sve objesilo iako ima 30 ljeta...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Muškarci ne rađaju .kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:43Tacno je u pravu Justin ili neko od ovih forumasa kad napiše da su muškarci veći frajeri i bolji od žena.
Svi parovi od 30+ godina, on frajer iako ima 40 godina, a ona baba na kojoj se sve objesilo iako ima 30 ljeta...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
https://www.google.com/amp/s/****/za ... na%3famp=1bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:52Muškarci ne rađaju .kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:43Tacno je u pravu Justin ili neko od ovih forumasa kad napiše da su muškarci veći frajeri i bolji od žena.
BTW hvala ti na prethodnom odgovoru.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Isto je i sa ovima što još nisu ni jedno dijete rodile.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:52Muškarci ne rađaju .kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:43Tacno je u pravu Justin ili neko od ovih forumasa kad napiše da su muškarci veći frajeri i bolji od žena.
Muškarci zaustavljeni u vremenu, a žene ubrzano stare...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zato one sa 14 izgledaju kao bombe, a mi kao derista. Peak im ranije pocne.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:07Isto je i sa ovima što još nisu ni jedno dijete rodile.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:52Muškarci ne rađaju .kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:43
Tacno je u pravu Justin ili neko od ovih forumasa kad napiše da su muškarci veći frajeri i bolji od žena.
Prime 16-22. Sporiji pad 23-27. Brzi pad 28+.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:43Tacno je u pravu Justin ili neko od ovih forumasa kad napiše da su muškarci veći frajeri i bolji od žena.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- kraljttbvb
- Kontakt:
To jest.Finn je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:18Zato one sa 14 izgledaju kao bombe, a mi kao derista. Peak im ranije pocne.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:07Isto je i sa ovima što još nisu ni jedno dijete rodile.
Juce na plaži gledam par, možda im po 20-ak godina.
Ona žena bukvalno, njemu još sline cure iz nosa

Kad odem na bazen i vidiš one cure u najprirodnijem izdanju, bez pudera, kreona, filtera, farmerki na uski struk yebeno kontam pa one trebaju meni da prilaze a ne ja njima sve im ružno yebemJustin je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:21Prime 16-22. Sporiji pad 23-27. Brzi pad 28+.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:43Tacno je u pravu Justin ili neko od ovih forumasa kad napiše da su muškarci veći frajeri i bolji od žena.
Jesi ikad koristio tinder ili badoo ?FoSte95 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:32Kad odem na bazen i vidiš one cure u najprirodnijem izdanju, bez pudera, kreona, filtera, farmerki na uski struk yebeno kontam pa one trebaju meni da prilaze a ne ja njima sve im ružno yebemJustin je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:21Prime 16-22. Sporiji pad 23-27. Brzi pad 28+.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:43
Svi parovi od 30+ godina, on frajer iako ima 40 godina, a ona baba na kojoj se sve objesilo iako ima 30 ljeta...![]()
Jeste, ako ne očelave rano, mada nekom stoji celavica.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Izbori koje ljudi prave u životu čine njihov izgled (ukoliko nisu genetički upropašteni) boljim ili lošijim od godina u kojima se nalaze.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Moj brat Ec3 ima 30 godina i nikad nigdje nije radioRacioEmocionalan je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:42Izbori koje ljudi prave u životu čine njihov izgled (ukoliko nisu genetički upropašteni) boljim ili lošijim od godina u kojima se nalaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.