Ne.
Trebaju liječiti ove osobe kao što je bio slučaj prije 20+ godina dok još nije bio toliko jak pe.derski lobi.Kasnije su svojim pritiscima naveli SZO da homosexualnost skinu sa liste bolesti.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne.
Pa lose ocigledno.
Nije do opštine , nego do ljudi u ovome slučaju vjernika . Može se ostaviti dalje auto pa se malo prošetati , može i više ljudi u auto a ne jedno auto - jedan čovjek ... Džaba auto od 150 hiljada kad si papak .emir18 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:26Ja te podržavam u vezi toga, ali to je već problem općine, ona moraju izgraditi podzemne garaže, ili kad se gradio bazen mogli su napraviti i praking, a policija ko policija, na sirotinju će udariti i zapisati će te ako se parkirao ispred kuće na trotoar.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:50Apsolutno se slažem , parada je nepotrebna .
E sad vidi kako je meni za ramazan u B-Fazi kod Fahda , pogotovo kad je teravija , auta na ulici parkirana , na livadi , na trotoaru... Ne mogu da izađem sa svojim autom , kao normalan čovjek radi vjernika ne mogu obavljati svoje obaveze ... Zovem policiju , neće da pišu kazne jer kažu teravija ili kada ih nazoveš dođu kada je kraj teravije pa ono sve je u redu ... Zamisli da ti treba hitna pomoć da dođe ili da ti ideš u hitnu , kako bi to veselo bilo ...
Osim mozga .
Pisao si o tome da si prvo radio kao konobar i sam si se izborio za sebe. Svaka cast, gdje sad radis?
Može ali Bošnjo se rodio u autu, ima imam tu koji drži hutbu, trebao bi ako se neko požali da opomene vjernike.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:33Nije do opštine , nego do ljudi u ovome slučaju vjernika . Može se ostaviti dalje auto pa se malo prošetati , može i više ljudi u auto a ne jedno auto - jedan čovjek ... Džaba auto od 150 hiljada kad si papak .emir18 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:26Ja te podržavam u vezi toga, ali to je već problem općine, ona moraju izgraditi podzemne garaže, ili kad se gradio bazen mogli su napraviti i praking, a policija ko policija, na sirotinju će udariti i zapisati će te ako se parkirao ispred kuće na trotoar.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:50
Apsolutno se slažem , parada je nepotrebna .
E sad vidi kako je meni za ramazan u B-Fazi kod Fahda , pogotovo kad je teravija , auta na ulici parkirana , na livadi , na trotoaru... Ne mogu da izađem sa svojim autom , kao normalan čovjek radi vjernika ne mogu obavljati svoje obaveze ... Zovem policiju , neće da pišu kazne jer kažu teravija ili kada ih nazoveš dođu kada je kraj teravije pa ono sve je u redu ... Zamisli da ti treba hitna pomoć da dođe ili da ti ideš u hitnu , kako bi to veselo bilo ...
Parada ponosa nema smisla , ama baš nikakvog . Kada sam bio konobar u Štrosmajerovoj znao sam par gejeva , dolazili su radi konobarice koja je lezbijka . Svi oni su protiv parade , ali bukvalno svi .
Elektrošokovima
Postoji još slobodarski svijet gdje je to bolest i gdje doktori i ostali članovi akademske zajednice ne uzimaju mito, a to su Saudijska Arabija, Afganistan, dio Nigerije pod kontrolom Boko Harama...
Tipičan primjer onoga što sam pokušao objasniti, ovako oni imaju mišljenje za ljude koji ne podržavaju te osobe.
A kod ovih drugi toga nema, pa žena na ženu ljubomorna, zamisli kako je kad su u zajednici.
Samo neka izbjegava tvoju lozu i dobro je.
bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:05
Bravo , bravo , bravo !!! Sve više i više ljudi dolazi tobe , ne čitaju portale i odmah se bolje osjećaju![]()
Ljudi prestanite čitati smeće od kliksa i ostale kvaziportale , nemojte biti debili![]()
Jel idemo