Hoce da ih drugi prihvate onakve kakvi su, a sami sebe nisu mogli prihvatit. Ovo mislim na one transgendere
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sta je to bilo u zenici
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 05 jun 2022, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Iznenadio bi se koliko tvojih komsija je ustvari gay

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- Marsal
- Kontakt:
Kako misliš ne žele bit primijećeni?
Pa zbog toga i izlaze, ma koliko tvom mozgu bilo teško to provarit. Kao što si ti neprimjetan kad izađeš sa svojom djevojkom i razmjenjuješ nježnosti tako i on želi da bude neprimjetan sa svojim partnerom. Kako ti neprimjetno imaš pravo na brak, tako i ta populacija ljudi želi to pravo i tu osnovnu ljudsku slobodu.
Zbog toga izlaze na ulicu i bore se za svoje pravo. Ti avoje obaveze možeš završit ostalih 364 dana u godini.
Oko toga šta ćeš čitat i šta nećeš - to ovisi striktno o tebi. Evo npr ja ne želim slušat o ratu u Ukrajini i Dodiku i već sedmicama pojma nemam ni o jednom ni o drugom jer sam sam napravio taj izbor.
To isto i ti možeš uradit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma brate kod mene je mahala, teško je to sakriti, doduše sve starije mahaluse su napustile ovaj svijet.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Apsolutno se slažem , parada je nepotrebna .
E sad vidi kako je meni za ramazan u B-Fazi kod Fahda , pogotovo kad je teravija , auta na ulici parkirana , na livadi , na trotoaru... Ne mogu da izađem sa svojim autom , kao normalan čovjek radi vjernika ne mogu obavljati svoje obaveze ... Zovem policiju , neće da pišu kazne jer kažu teravija ili kada ih nazoveš dođu kada je kraj teravije pa ono sve je u redu ... Zamisli da ti treba hitna pomoć da dođe ili da ti ideš u hitnu , kako bi to veselo bilo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Normalno da mogu, ali evo uđem ovdje malo, malo se pokreće ova tema, to šta on hoće privatno ili kad se osami to je njegova stvar, ja se osjetim nekad neprijatno na ulici razmjeniti nježnost, imaju i razne sekte u svijetu koje misle da su njihovi rituali uredu, trebali njima dopustiti da se šire, da li treba nacistima dopustiti da imaju skupove i zadrže tu ideju, odkud ja znam kako LGBT osoba posmatra nekog ko je “normalan.Marsal je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:46Kako misliš ne žele bit primijećeni?
Pa zbog toga i izlaze, ma koliko tvom mozgu bilo teško to provarit. Kao što si ti neprimjetan kad izađeš sa svojom djevojkom i razmjenjuješ nježnosti tako i on želi da bude neprimjetan sa svojim partnerom. Kako ti neprimjetno imaš pravo na brak, tako i ta populacija ljudi želi to pravo i tu osnovnu ljudsku slobodu.
Zbog toga izlaze na ulicu i bore se za svoje pravo. Ti avoje obaveze možeš završit ostalih 364 dana u godini.
Oko toga šta ćeš čitat i šta nećeš - to ovisi striktno o tebi. Evo npr ja ne želim slušat o ratu u Ukrajini i Dodiku i već sedmicama pojma nemam ni o jednom ni o drugom jer sam sam napravio taj izbor.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Marsal
- Kontakt:
Porediš naciste sa gayevima. Ljudino...
Svaka ideja počne tako, daj im ovlasti, daj im vlast pa ćemo vidjeti pravo lice.
Kakvu vlast dan te yebo, ljudi hoce pravo da sklapaju brakove i usvajaju djecu.
- Marsal
- Kontakt:
Jok ba, hoće da zauzmu svijet. Počinju od BiH.
-
- Kontakt:
Bravo , bravo , bravo !!! Sve više i više ljudi dolazi tobe , ne čitaju portale i odmah se bolje osjećajuMarsal je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:46Kako misliš ne žele bit primijećeni?

Ljudi prestanite čitati smeće od kliksa i ostale kvaziportale , nemojte biti debili

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
I tebi je to normalno?
Neće nikada posmisliti da svi trebaju biti kao oni,? svaka grupacija kada tada osjeti da treba biti superiornija od druge, to je historija pokazala
Mislim svakako mi je svejedno, jer čovječanstvo je izgubilo smisao odavno, podržavam samo onoga ko je za mir i razvoj vrste.
Pa eto prvi ti mislis da bi svi trebali biti ko ti odnosno strejt. Radis upravo to sto smatras losim.emir18 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:05I tebi je to normalno?
Neće nikada posmisliti da svi trebaju biti kao oni,? svaka grupacija kada tada osjeti da treba biti superiornija od druge, to je historija pokazala
Mislim svakako mi je svejedno, jer čovječanstvo je izgubilo smisao odavno, podržavam samo onoga ko je za mir i razvoj vrste.
Ja mislio da cemo docekati da nas vanzemaljci sviju porokaju ali ipak izgleda da ce to uraditi gejevi.
Nemam ništa protiv da svoje bolesne sexualne želje praktikuju u privatnosti svoga doma.Ali ne želim da javno promovišu ovo devijantno ponašanje.
Odgajati djecu i govoriti im da je ovo u redu je van svake pameti.
Čuj ti slogana "porodično okupljanje" kakva je to porodica dan te yebo.Kad sam vidio one nakaze jučer i lafo njima dati pravo na brak i usvajanje djece
Odgajati djecu i govoriti im da je ovo u redu je van svake pameti.
Čuj ti slogana "porodično okupljanje" kakva je to porodica dan te yebo.Kad sam vidio one nakaze jučer i lafo njima dati pravo na brak i usvajanje djece

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Emir, Sarma i slicni imbecili su enciklopedijski primjerci sunovrata drustva.
Ma treba uciti djecu da gej osobe moraju spaliti na lomaci ko nekad vjestice. Koliko ste ga puta otresli na lezbe, priznajte 

A evo i degenerika iz dijaspore čim neko spomene pe.dere on iskače kao strašilo.Garant obilazi ove pride fešte gledajući ko će mu ga sastaviti u bulju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I ja se isto tako rastuzim kad shvatim da jednocelijski organizmi poput tebe imaju biolosku sposobnost za razmnozavanje.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ja te podržavam u vezi toga, ali to je već problem općine, ona moraju izgraditi podzemne garaže, ili kad se gradio bazen mogli su napraviti i praking, a policija ko policija, na sirotinju će udariti i zapisati će te ako se parkirao ispred kuće na trotoar.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:50Apsolutno se slažem , parada je nepotrebna .
E sad vidi kako je meni za ramazan u B-Fazi kod Fahda , pogotovo kad je teravija , auta na ulici parkirana , na livadi , na trotoaru... Ne mogu da izađem sa svojim autom , kao normalan čovjek radi vjernika ne mogu obavljati svoje obaveze ... Zovem policiju , neće da pišu kazne jer kažu teravija ili kada ih nazoveš dođu kada je kraj teravije pa ono sve je u redu ... Zamisli da ti treba hitna pomoć da dođe ili da ti ideš u hitnu , kako bi to veselo bilo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.