RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Danas preuzima Osim, Joldic asistent. Sve riješeno.
-
- Kontakt:
Svaka cast
najbolji moguci potez.

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Mene zanima da li je iko ovdje gledao Osima i Zelju u evropi?
Tu mi je Osim pokazao svoje kvalitete ili bolje receno manjak isti.
Mislio sam da ce uprava ici drugacijim putem, ili bolje reci nasao sam se, ali ipak ne.
10.000 KM mjesecno
Tu mi je Osim pokazao svoje kvalitete ili bolje receno manjak isti.
Mislio sam da ce uprava ici drugacijim putem, ili bolje reci nasao sam se, ali ipak ne.
10.000 KM mjesecno

Nije 10.000, manje je
Ali svakako ga ne zelim
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:53https://sportsport.ba/fudbal/toni-karac ... sje/427181
![]()

S obzirom da su neki preispitivali informacije koje sam podjelio, ponovit cu ih jos jednom. Sve informacije koje iznosim su iz prve ruke i u svrhu vece transparentnosti kluba.
Prvi izbor za trenera je Toni Karacic. Na njemu je trenutno da prihvati ili ne prihvati ponudu Veleza. Ukoliko ne prihvati, u tom slucaju Amar Osim postaje glavni kandidat. Uskoro cemo znati koji je odgovor Karacica. Sve se svodi trenutno na jedan telefonski poziv.
Prvi izbor za trenera je Toni Karacic. Na njemu je trenutno da prihvati ili ne prihvati ponudu Veleza. Ukoliko ne prihvati, u tom slucaju Amar Osim postaje glavni kandidat. Uskoro cemo znati koji je odgovor Karacica. Sve se svodi trenutno na jedan telefonski poziv.
Nad nama nebo ima da gori!
-
- Kontakt:
Not true, odnosno situacija je obrnuta. Amar je 99% novi trener Veleza. Tu je i Karacic, ali ce se sacekat prvo Amarov odgovor. A sve govori da bi trebao biti pozitivan.Rolex312 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:21S obzirom da su neki preispitivali informacije koje sam podjelio, ponovit cu ih jos jednom. Sve informacije koje iznosim su iz prve ruke i u svrhu vece transparentnosti kluba.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- westsideSB96
- Kontakt:
Sorry na upadu, ali navodno Karačić ima ponudu u Bahreinu..Rolex312 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:21S obzirom da su neki preispitivali informacije koje sam podjelio, ponovit cu ih jos jednom. Sve informacije koje iznosim su iz prve ruke i u svrhu vece transparentnosti kluba.
NKŠB ponos HRHB
Halalite na upadu, i sam Husnić je tako izjavio za Klix jučer.
Nije još ništa dogovoreno s Osimom. Pregovarali smo, dali smo ponudu, ali dok se ne potpiše ugovor ne možemo ništa potvrditi. Razgovoramo s još jednim trenerom, i ako ne postignemo dogovor sutra s Osimom, onda ćemo se okrenuti tom drugom rješenju. Uglavnom, planiramo da sutra Velež dobije trenera.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Završeni pregovori / Saznajemo: Amar Osim prihvatio ponudu Veleža
Amar Osim je prihvatio ponudu Rođenih i pred potpisom je za Fudbalski klub Velež, saznaje portal Radio.sarajevo.ba.
-
- Kontakt:
Napeto je...

Čeka se potvrda...

Čeka se potvrda...

Kao što sam ranije napisao, sinoć je Amar pristao, sve dogovoreno i dovodi Joldica kao pomoćnika. Nema nikakve neizvjesnosti.
-
- Kontakt:
Ima li tog bijelog dima bRAćo? Ja sam za Karačića, al je i Osim dobro rješenje.
Osim je najbolja solucija.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Rolex312 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:21S obzirom da su neki preispitivali informacije koje sam podjelio, ponovit cu ih jos jednom. Sve informacije koje iznosim su iz prve ruke i u svrhu vece transparentnosti kluba.

Koji su motivi tvog trolanja?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Toni Karačić je odbio ponudu Veleža i novi trener je Amar Osim.Balorda je napisao/la: ↑05 jun 2022, 13:49Rolex312 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:21S obzirom da su neki preispitivali informacije koje sam podjelio, ponovit cu ih jos jednom. Sve informacije koje iznosim su iz prve ruke i u svrhu vece transparentnosti kluba.
Prvi izbor za trenera je Toni Karacic. Na njemu je trenutno da prihvati ili ne prihvati ponudu Veleza. Ukoliko ne prihvati, u tom slucaju Amar Osim postaje glavni kandidat. Uskoro cemo znati koji je odgovor Karacica. Sve se svodi trenutno na jedan telefonski poziv.![]()
Koji su motivi tvog trolanja?
Rolex u 19:30 danas

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.