Ali reci ce ti neki, i Shevchenko je dobio sansu bez trenerskog iskustva.

Ne bi mu znaci dao sansu taman da ce je petev prevara vodit citav zivot, dok ne skupi bar dva dana radnog staza kao trener pa makar u pjetlicima veleza sto kaze avenija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ali reci ce ti neki, i Shevchenko je dobio sansu bez trenerskog iskustva.
Pa nije problem da je dobio bez iskustva prije 10 godina, kad je tek završio karijerututankamon1905 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 00:43Ali reci ce ti neki, i Shevchenko je dobio sansu bez trenerskog iskustva.ali za Shevchenka nisam upratio da je ovako probo doc na mjesto selektora
Ne bi mu znaci dao sansu taman da ce je petev prevara vodit citav zivot, dok ne skupi bar dva dana radnog staza kao trener pa makar u pjetlicima veleza sto kaze avenija
Sad je imao savršenu priliku da dođe u Velež, vjerujem da bi se lako dogovorili samo da je popričao sa nekim.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 00:43Ali reci ce ti neki, i Shevchenko je dobio sansu bez trenerskog iskustva.ali za Shevchenka nisam upratio da je ovako probo doc na mjesto selektora
Drago mi je da je to još neko vidio, momak je odigrao jako dobru utakmicuCartman je napisao/la: ↑05 jun 2022, 01:02I igra i rezultat je sasvim ok. Veliki problem je sto bolje igramo bez nasih na papiru najboljih igraca u veznom, Pjanicem i Krunicem. Ne znam zasto i je li do njih. Licno mislim da bez njih u pravom izdadnju ne mozemo na EP. sa ovom buranijom inekako.
Hadzikadunic najbolju tekmu za BiH za sada. Neka je vise Sanicanin na klupi. Zreo je i Sehic.
I počele su kalkulacijeCYN3 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 10:01Ovo je dobar rezultat. Protiv najjace ekipe u grupi, na njihovom terenu uz katastrofalnu igru smo osvojili bod. Sad je najbitnije da u naredne dvije utakmice osvojimo minimalno 4 boda pred odlucujucu utakmicu u Ligi nacija protiv Finske na domacem terenu.
A sto se tice formacije mi moramo forsirati mlade igrace i ove malo starije kao Gojak, Hotic, Hadziahmetovic(iako je sinoc lose odigrao) i na njima graditi igru.
Moramo malo kalkulisatiCeltic je napisao/la: ↑05 jun 2022, 10:33I počele su kalkulacijeCYN3 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 10:01Ovo je dobar rezultat. Protiv najjace ekipe u grupi, na njihovom terenu uz katastrofalnu igru smo osvojili bod. Sad je najbitnije da u naredne dvije utakmice osvojimo minimalno 4 boda pred odlucujucu utakmicu u Ligi nacija protiv Finske na domacem terenu.
A sto se tice formacije mi moramo forsirati mlade igrace i ove malo starije kao Gojak, Hotic, Hadziahmetovic(iako je sinoc lose odigrao) i na njima graditi igru.![]()
![]()
![]()
Bolje ovakoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:26Ja da sam selektor otvoreno bih na sastanku sa svim igracima bez imalo kamufliranja rekao Ameru Gojaku da od ima svu slobodu u igri i da slobodno kreira, dribla ako hoce i sa 50metara neka suta.
Daleko je Gojak od igraca takvog kalibra, ali mi nemamo drugog koji ima petlju za tako nesto, kamaru gresaka bi pravio i redovno bio pljuvan, ali bi sigurno unio fluidnost i razdrmao ove dizelase svakoj ekipi treba igrac koji ima slobodu u igri, i za njega bi stavio Besica i Hadziahmetovica da kvare igru protivniku, pa kom opanci kom obojci radije bi takav fudbal gledao nego Krunica koji je zalutao u rang fudbala u kojem igra i fudbalskog mrtvaca Pjanica.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.