Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
tutankamon1905
-
Kontakt:
Postao/la tutankamon1905 » 05 jun 2022, 00:43
zaostrog je napisao/la: ↑05 jun 2022, 00:39
Barbarez ove godine puni 51

Kakva crna trenerska karijera, zakasnio je barem 10 godina, a i više Boga mi
Čisto poređenja radi, Guardiola i on su vršnjaci
Ali reci ce ti neki, i Shevchenko je dobio sansu bez trenerskog iskustva.

ali za Shevchenka nisam upratio da je ovako probo doc na mjesto selektora
Ne bi mu znaci dao sansu taman da ce je petev prevara vodit citav zivot, dok ne skupi bar dva dana radnog staza kao trener pa makar u pjetlicima veleza sto kaze avenija
-
Cartman
-
Kontakt:
I igra i rezultat je sasvim ok. Veliki problem je sto bolje igramo bez nasih na papiru najboljih igraca u veznom, Pjanicem i Krunicem. Ne znam zasto i je li do njih. Licno mislim da bez njih u pravom izdadnju ne mozemo na EP. sa ovom buranijom inekako.
Hadzikadunic najbolju tekmu za BiH za sada. Neka je vise Sanicanin na klupi. Zreo je i Sehic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
zaostrog
-
Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 00:43

Ne bi mu znaci dao sansu taman da ce je petev prevara vodit citav zivot, dok ne skupi bar dva dana radnog staza kao trener pa makar u pjetlicima veleza sto kaze avenija
Pa nije problem da je dobio bez iskustva prije 10 godina, kad je tek završio karijeru

Isto ko s radnikom za bilo koji posao. Kad uhvatiš studenta s fakulteta, znaš da je student, ali i da možda ima potencijal da bude vrh radnik. Kad imaš lika koji je završio fakultet sa 25 i sad ima 35, a nikad nije radio nikakav posao, ko će takvog zaposliti?

Pa barem kiosk, da.
A i Shevchenko je 0, realno

-
Kobayashi
-
Kontakt:
Onaj ko nadje kako I u koju formaciju ugurati Pjanica, Krunica, Hadziju, Gojaka I Miru, taj će I ostvariti rezultat.
Za svakoga od njih ćemo naći u zadnjih 2 godine 1 ili 2 tekme da su odigrali beton. Ali da su kao ekipa, svi ono odigrali dobro... Ja se ne sjećam. Možda Ukrajina away. Ostalo 2 odigraju solidno, 3 se ne vide na terenu.
-
harden
-
Kontakt:
Kakv klaun je Sergej, sta lik radi od sebe. Umjesto da se prihvati posla samo se.re po Twitteru, vidim da je dopizdio ljudima.
Jbt lik izgleda umislio da je bogom dan i da mu se samo tako treba dati klupa repke a 10 i kusur godina ni da mrdne prstom. Ode i ja traziti da budem direktor Telecoma.
Mislim, mogao bi i Petev otici, ne ide to vise. Vjerovao sam u bolju igru i rezultate al nikakve promjene, moze komotno otici.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Vidjećemo kako će biti protiv Rumunije. Crna Gora ih je sinoć uništila bez Savića i Jovetića, mogli su im pet komada zabiti i moramo biti stvarno očajni da ovakvu ekipu ne pobijedimo u utorak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 00:43

Sad je imao savršenu priliku da dođe u Velež, vjerujem da bi se lako dogovorili samo da je popričao sa nekim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Sky9
-
Kontakt:
Ništa dobro ne treba očekivati dok je ovaj sastav saveza. Kratko i jasno.
Svaka pobjeda je iznenađenje, a odlazak na veliko takmičenje fantazija.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Harise
-
Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 08:48
Ništa dobro ne treba očekivati dok je ovaj sastav saveza. Kratko i jasno.
Svaka pobjeda je iznenađenje, a odlazak na veliko takmičenje fantazija.
Upravu tako
-
NajvecaRadosti
-
Kontakt:
Postao/la NajvecaRadosti » 05 jun 2022, 09:45
Jel ima neki ogranicen broj karata sto smo dobili za 11.06,nisam upratio?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
aqarius
-
Kontakt:
Mislim da su neke kritike za Pjanića pretjerane i neosnovane.Prvo poluvrijeme nije ništa bio lošiji od Krunića ,Prcića,Hadžiahmetovića.Suština je da je puno umjetnika,a malo radnika na terenu a i ti umjetnici su extremno loše raspoređeni na terenu.Vjerujem da je drugo poluvrijeme ostao,a da su van bili Prcić,Ili Kruna da bi to puno bolje izgledalo.Nadam se da je Petev napokon skontao koji igrač pruža najviše i na kojoj poziciji...znači ne može veza sa umjetnicima..pa treba neko i igrati. ...Rijetko ko spominje izuzetno loše izdanje Gazibegovića...kada izađe odjednom nam njegova strana profunkcionisa
-
CYN3
-
Kontakt:
Ovo je dobar rezultat. Protiv najjace ekipe u grupi, na njihovom terenu uz katastrofalnu igru smo osvojili bod. Sad je najbitnije da u naredne dvije utakmice osvojimo minimalno 4 boda pred odlucujucu utakmicu u Ligi nacija protiv Finske na domacem terenu.
A sto se tice formacije mi moramo forsirati mlade igrace i ove malo starije kao Gojak, Hotic, Hadziahmetovic(iako je sinoc lose odigrao) i na njima graditi igru.
Zadnja izmjena:
CYN3, dana/u 05 jun 2022, 10:25, ukupno mijenjano 2 puta.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
-
DuljevinhoHaraldo
-
Kontakt:
Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 jun 2022, 10:10
Cartman je napisao/la: ↑05 jun 2022, 01:02
I igra i rezultat je sasvim ok. Veliki problem je sto bolje igramo bez nasih na papiru najboljih igraca u veznom, Pjanicem i Krunicem. Ne znam zasto i je li do njih. Licno mislim da bez njih u pravom izdadnju ne mozemo na EP. sa ovom buranijom inekako.
Hadzikadunic najbolju tekmu za BiH za sada. Neka je vise Sanicanin na klupi. Zreo je i Sehic.
Drago mi je da je to još neko vidio, momak je odigrao jako dobru utakmicu

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Kaunas
-
Kontakt:
U posljednje 23 utakmice smo 2 puta zabili vise od jednog gola. Kazahstan i Finska, obje po 2.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Celtic
-
Kontakt:
CYN3 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 10:01
Ovo je dobar rezultat. Protiv najjace ekipe u grupi, na njihovom terenu uz katastrofalnu igru smo osvojili bod. Sad je najbitnije da u naredne dvije utakmice osvojimo minimalno 4 boda pred odlucujucu utakmicu u Ligi nacija protiv Finske na domacem terenu.
A sto se tice formacije mi moramo forsirati mlade igrace i ove malo starije kao Gojak, Hotic, Hadziahmetovic(iako je sinoc lose odigrao) i na njima graditi igru.
I počele su kalkulacije

-
CYN3
-
Kontakt:
Celtic je napisao/la: ↑05 jun 2022, 10:33
CYN3 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 10:01
I počele su kalkulacije
Moramo malo kalkulisati

mozda je onaj pogodak u sudijskoj nadoknadi prekretnica za nasu reprezentaciju

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
-
Semper
-
Kontakt:
Protiv Rumuna treba igrati bez Dzeke i Pjanica, njihovo vrijeme je nazalost proslo.
-
InatSilniBosanski
-
Kontakt:
Postao/la InatSilniBosanski » 05 jun 2022, 11:26
Ja da sam selektor otvoreno bih na sastanku sa svim igracima bez imalo kamufliranja rekao Ameru Gojaku da od ima svu slobodu u igri i da slobodno kreira, dribla ako hoce i sa 50metara neka suta.
Daleko je Gojak od igraca takvog kalibra, ali mi nemamo drugog koji ima petlju za tako nesto, kamaru gresaka bi pravio i redovno bio pljuvan, ali bi sigurno unio fluidnost i razdrmao ove dizelase svakoj ekipi treba igrac koji ima slobodu u igri, i za njega bi stavio Besica i Hadziahmetovica da kvare igru protivniku, pa kom opanci kom obojci radije bi takav fudbal gledao nego Krunica koji je zalutao u rang fudbala u kojem igra i fudbalskog mrtvaca Pjanica.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
CYN3
-
Kontakt:
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:26
Ja da sam selektor otvoreno bih na sastanku sa svim igracima bez imalo kamufliranja rekao Ameru Gojaku da od ima svu slobodu u igri i da slobodno kreira, dribla ako hoce i sa 50metara neka suta.
Daleko je Gojak od igraca takvog kalibra, ali mi nemamo drugog koji ima petlju za tako nesto, kamaru gresaka bi pravio i redovno bio pljuvan, ali bi sigurno unio fluidnost i razdrmao ove dizelase svakoj ekipi treba igrac koji ima slobodu u igri, i za njega bi stavio Besica i Hadziahmetovica da kvare igru protivniku, pa kom opanci kom obojci radije bi takav fudbal gledao nego Krunica koji je zalutao u rang fudbala u kojem igra i fudbalskog mrtvaca Pjanica.
Bolje ovako
Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Gojak
Dzeko Demirovic/Hotic
A protiv jacih ekipa
Pjanic Hadziahmetovic Besic
Gojak
Dzeko Demirovic
-
Zizu1981
-
Kontakt:
Ima li neko link da se moze pogledati utakmica?