UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Post Postao/la Sheyi » 04 jun 2022, 23:19

Mi dugo nismo imali srece da ovakvu grupu izvucemo, vrlo je moguce da nakon ove 4 tekme budemo imali ovakvo stanje u grupi

Bosna i Hercegovina 10
Finska 5
Rumunija 4
Crna Gora 3

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 04 jun 2022, 23:21

Sheyi je napisao/la:
04 jun 2022, 23:19
Mi dugo nismo imali srece da ovakvu grupu izvucemo, vrlo je moguce da nakon ove 4 tekme budemo imali ovakvo stanje u grupi

Bosna i Hercegovina 10
Finska 5
Rumunija 4
Crna Gora 3
:rol: ti kao da si prespavo zadnjih godinu dana..

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 04 jun 2022, 23:22

Bice cudo i ogroman uspjeh ako ne zavrsimo na zadnjem mjestu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jun 2022, 23:28

Sheyi je napisao/la:
04 jun 2022, 23:19

Bosna i Hercegovina 10
Finska 5
Rumunija 4
Crna Gora 3
Mozda tako i bude ako nam protivnici ne dodju na utakmice
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 jun 2022, 23:32

Remi je najrealniji ishod današnje utakmice bez obzira na našu lošu igru.
Izdvojit ću samo par detalja.

------veoma losi:
- Krunic - KATASTROFALAN danas...svaku loptu koju je dobio je upropastio.
- Pjanic - slab takodjer. Da sam se ja pitao on ne bi ni počeo utakmicu..ali svaki selektor bi ga stavio u startnih 11.
- Gazibegovic - KATASTROFALAN..ako sam dobro primjetio slabo se kritika uputilo na njegov račun a ne zna se da li je gore odigrao on ili Krunic. Ovo napominjem isključivo zbog Civica koji se toliko blati a nije ništa lošiji od Jusufa...naprotiv, bolji je do dana današnjeg...a bit će još neko vrijeme. Koliko, vidjet ćemo.
Naravno, ne želim da blatim uopće i Jusuf ima moju punu podršku...mlad je i treba ga istrpiti.
- Hadziahmetovic - slab.

Manje loši ali takodjer slabi su bili Dzeko (spasila ga asistencija), Prcic, Stevanovic, Sehic.

Jedini koji bi mogli dobiti prolaznu ocjenu su Ahmedhodzic, Kolasinac i danas najbolji Hadzikadunic.

Komplet klupa se trudila, unijela promjenu ritma. Gojak je dobra opcija s klupe.

Petev - losa postavka, pravovremene izmjene kao i uvijek.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 04 jun 2022, 23:35

Bilo kakva priča o tome kako smo loši kora početi sa Šehićem. Njegova igra nogom i njegova boksovanja već godinama reprezentaciju koštaju barem nekoliko prilika u svakoj utakmici.

U polju smo stajali dosta ok, s individualnim podbačajima koje je većina primijetila.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 04 jun 2022, 23:39

hurem je napisao/la:
04 jun 2022, 23:32

------veoma losi:
- Pjanic - slab takodjer. Da sam se ja pitao on ne bi ni počeo utakmicu..ali svaki selektor bi ga stavio u startnih 11.
- Gazibegovic - KATASTROFALAN..ako sam dobro primjetio slabo se kritika uputilo na njegov račun a ne zna se da li je gore odigrao on ili Krunic. Ovo napominjem isključivo zbog Civica koji se toliko blati a nije ništa lošiji od Jusufa...naprotiv, bolji je do dana današnjeg...a bit će još neko vrijeme. Koliko, vidjet ćemo.
Naravno, ne želim da blatim uopće i Jusuf ima moju punu podršku...mlad je i treba ga istrpiti.
- Hadziahmetovic - slab.

Manje loši su bili Dzeko (spasila ga asistencija), Prcic, Stevanovic.

Jedini koji bi mogli dobiti prolaznu ocjenu su Ahmedhodzic, Kolasinac i danas najbolji Hadzikadunic.

Komplet klupa se trudila, unijela promjenu ritma. Gojak je dobra opcija s klupe.

Previse slicnih igraca u prvih 11.
Amir, Pjanic, Prcic, Krunic. Svaki od njih alibi i bezmudi igrac koje primijetis na terenu samo onda kada pogrijese. Nesto pozitivno da urade je nemoguce.

Amir najmanji problem od njih (inace).

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 jun 2022, 23:42

Sad se vidi koliku je gresku napravio Petev sto nije Vladana gurno u vatru u martu na golu mada i tada je Kovacevic prijavio stomacne probleme sto iz ove perspektive moze se reci da je i tada razmisljao o ovome sto se sad desilo jer sam golman unosi stabilnost u odbranu i ekipu to se najbolje vidjelo kad je Begovic zamjenio Hasagica i koji je uvijek ispucavao loptu i kordinisao odbranom bez dodatnih poteza..

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 jun 2022, 23:48

lik je bolestan, i dalje ne planira započeti trenersku karijeru :tokralju: , ali bi da vodi repku :salut:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 04 jun 2022, 23:50

zgembo89 je napisao/la:
04 jun 2022, 23:42
Sad se vidi koliku je gresku napravio Petev sto nije Vladana gurno u vatru u martu na golu mada i tada je Kovacevic prijavio stomacne probleme sto iz ove perspektive moze se reci da je i tada razmisljao o ovome sto se sad desilo jer sam golman unosi stabilnost u odbranu i ekipu to se najbolje vidjelo kad je Begovic zamjenio Hasagica i koji je uvijek ispucavao loptu i kordinisao odbranom bez dodatnih poteza..
Vladan na stranu, Seha skine lupam 2 100% ali zato i stvori protivniku 2 100% šanse. I šta si uradio? Ništa.
Može li mi neko reci kakav je ovaj Vasilij u StPauli jer ne pratim toliko cvajtu.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 04 jun 2022, 23:51

hurem je napisao/la:
04 jun 2022, 23:32

------veoma losi:
- Hadziahmetovic - slab.

Manje loši ali takodjer slabi su bili Dzeko (spasila ga asistencija), Prcic, Stevanovic, Sehic.

Fali nam desetka u igri mi igramo jednu tu istu taktiku cijelo vrijeme 2-5-3 ili 4-3-3 ovo nam uopste ne odgovara. Trebamo igraca koji stvara napad i to nam ogromno nedostaje. Pametnje bi bilo da igramo sa jednom desetkom i dva vezno, a tu moraju biti Rahmanovic ili Hajradinovic. Obadvoje su odigrali dobru sezonu i moraju obavezno biti medju 23 umjesto Danilovica i Cimirota koji su skros nepotrebni igrace za naš prostor. Dovolnjo što imamo Krunica, Hadziahmetovica, Pjanica i Prcica. To meni baš smeta, a odbrana je uradila dobar poso. Krunic ne odgovara nikako u krilo, vec kao osmica u CM. Hadziahmetovic i Pjanic su sa šesticu. Sto tice Pjanica, NE kontam sto ga svako kritikuje. Neki dan se vratio nakon duge povrede i svi su na njega fosirali kao da je jedini igrac koji napravi greške. Bod protiv Finske je odlican, ali igra je nazalost uzasna zato što igramo za 3 osmice koji drzi vezni redi, a niti jedan koji trazi od odbranu loptu ili pokušava da u napadu stvori šancu...
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 04 jun 2022, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2022, 23:51

Surreal je napisao/la:
04 jun 2022, 23:48

lik je bolestan, i dalje ne planira započeti trenersku karijeru :tokralju: , ali bi da vodi repku :salut:
Bugarin to fino hendla,nek sanja o klupi :salut:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 jun 2022, 00:06

Kobayashi je napisao/la:
04 jun 2022, 23:50
zgembo89 je napisao/la:
Vladan na stranu, Seha skine lupam 2 100% ali zato i stvori protivniku 2 100% šanse. I šta si uradio? Ništa.
Može li mi neko reci kakav je ovaj Vasilij u StPauli jer ne pratim toliko cvajtu.
Bio je dobar u prvom dijelu polusezone prvi su bili na taveli vec u drugom dijelu prosuli su dosta bodova samim tim i on je napravio par kikseva rako da vrlo tesko reci nesto vise

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 05 jun 2022, 00:07

Kobayashi je napisao/la:
04 jun 2022, 23:50
zgembo89 je napisao/la:
Dobar Vasilj, treba mu dat sansu kad se vec Vladana izgubilo. Bio je neki dan i clanak da ga traze neka dva kluba iz premiershipa i celtic..e sad jel istina ne znam.

Ne kazem da treba bit prvi golman, al cisto par utakmica da se i Sehic onda mozda dozove malo

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 05 jun 2022, 00:07

Surreal je napisao/la:

Lik bukvalno moli za posao. :rol:

Tužno na šta spade nekadašnji kapiten.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 05 jun 2022, 00:10

BoixosNois1899 je napisao/la:
05 jun 2022, 00:07
Surreal je napisao/la:

Lik bukvalno moli za posao. :rol:

Tužno na šta spade nekadašnji kapiten.
U pocetku bio interesantan, navijacima cak i nedodirljiv, a sada vidim sve vise i vise ljudi da nemaju zivaca za njegova sranja. Prstom nece da mrdne da krene s trenerskom karijerom, ili pak ako ne zeli to, da skupi ljude da ovu garnituru bh nogometa skloni..ali je zato nakon svake utakmice nekakav debilni komentar na twitteru

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jun 2022, 00:14

Samo je tuta interesantan :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 05 jun 2022, 00:25

ja sam 100% sa bi Zrinjski bez problema uzeo bod nasoj nacionalnoj selekciji i to bez Zrinjski bez Bilbije, uzas potpuni od "selektora" do igraca.

ja sam se nadao danas nekoj promjeni kad sam vidio Krunica na krilu otisao sam baciti rostilj bod je nebitan mi igre nemamo ko god brani ili na bilo koji nacin pokusava opravdati Peteva je fudbalski glup k'o qurac eto.

Najveca prevara je Miralem Pjanic izvikani sminker koji meda ne moze a kao neki superstar neka pogleda kako igra za reprezentaciju Eriksen, Modric, Tadic pa i onaj Sabitzer sinoc momci koji iz veznog reda vuku svoje ekipe i prave visak za sve u ekipi ma fuj.

Ovo sto ovaj momak za Sehica rece isto stoji brani 2 zicera, ali 3 sanse poklanja to je 100% tako, dosta je vise strepnje kad je on u pitanju daj bolan tog Vasilja da vidimo momka.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 jun 2022, 00:34

Sergej prestani se brukati krajnje je vrijeme, nemoj blatiti svoj status koji si stekao ovim indijanskim ponasanjem po društvenim mrežama. Uzmi pjetlice Veleža i kreni raditi nesto u trenerskom poslu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 05 jun 2022, 00:39

Barbarez ove godine puni 51 :D Kakva crna trenerska karijera, zakasnio je barem 10 godina, a i više Boga mi :)

Čisto poređenja radi, Guardiola i on su vršnjaci :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hurem, Rimes87, Skojevska i 32 gosta.