Pa kako ćemo biti favoriti kad s njim imamo jednu pobjedu ybt?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:15Pa mi nismo uopšte bili favoriti ovdje. Pogledajte kladionice. Ne znam čemu čuđenje zbog ovakvog rezultata.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
PJanic los.. Dzeko isto... to ne moze ni jedan selektor promijeniti...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Naplatio je danas one nesreće protiv Kazakhstana. Ali ne može se tako voditi ekipa, biti nesretan pa s vremena na vrijeme da ti se posreći.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
pjanicu se zahvaliti i zamoliti da sad igra za luxemburg ,nije vise on ni p od onog pjanketa prije nekoliko godina
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Rekoh ti da sa takvim veznim redom nećemo daleko.hurem je napisao/la: ↑29 maj 2022, 23:53Ne smijem postavljati formacije, napast će me brigada.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 07:52
... pa kako onda početi u veznom? Krunić-Hadžiahmetović-Pjanić?
Mogli smo i jednog napadača izbaciti, pa početi i sa Bešićem ili Cimirotom da upotpunimo taj defanzivno orijentisani vezni red.
Sa takvim veznim redom imaćeš isti problem kao i na utakmici protiv Gruzije.
Nisam nesto plaho razmišljao ali bih volio da krene s najspremnijima (Prcic, Hadziahmetovic, Krunic).

Ma niti je Petev neki aman trener niti mi imamo igrace i kao rezultat imamo to sto imamo. Poslije Peteva ce doci novi Petev i tako u krug. Treneri kao Vaha nisu opcija jer u savezu se pita ko igra a ko ne. Trenera kao Ciro, koji idu niz dlaku svima i uspiju od od govana napraviti pitu , nema.
Uzas, hajd valjda napusti nakon ove 4 utakmice ogadio mi se vise
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- Hadersfild
- Kontakt:
Dokle vise Krunic, Pjanic, Prcic i Hadziahmetovic u prvoj postavi majstore?
Mag je pogodio sa izmjenama 

Da imamo jednog igraca kao Misimovic tada bi njihov kvalitet dosao do izrazaja. Nedostaje nam ofanzivni vezni, mozda je Hotic ta opcija, mladi Hasic ako bude standardan u narednom klubu ili Rahmanovic mada je Miske sam rekao da je Gojak njegov nasljednik
Nesto ovako:
Vasilj
Stevanovic Ahmedhodzic Hadzikadunic Babic Kolasinac
Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Hotic (Hasic, Gojak, Rahmanovic, Varesanovic)
Dzeko
Isti vezni ali mozda bi oni bas zbog jednog kvalitetnog ofanzivnog veznog proigrali.
Ili
Vasilj
Gazibegovic Ahmedhodzic Hadzikadunic Kolasinac
Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Hotic Dzeko Menalo
Zadnja izmjena: CYN3, dana/u 04 jun 2022, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Gospodin Ivaylo Petev.
Halal mu **** za izvodjenje Pjanica.
Halal mu **** za izvodjenje Pjanica.
- Goalgetter
- Kontakt:
Imao je par mjeseca da analaizra i smisli nesto drugo da bi zatim opet izveo Prcica, Pjanica, Krunica i Hadziahmetovica zajedno na teren. Izmjene je dobro pogodio ali nije ni tesko kad izvedes onakvih prvih 11 na teren. Vidicemo sta ce u sljedece 3 utakmice napraviti.
Krunica treba staviti na zadnjeg/centralnog veznog ili nikako. Izgubljen slucaj u repci kad god igra ovu poziciju gdje ga uvijek guraju.
Krunica treba staviti na zadnjeg/centralnog veznog ili nikako. Izgubljen slucaj u repci kad god igra ovu poziciju gdje ga uvijek guraju.
Mi vec dugo igramo bez jednog desetku i tu mora biti Rahmanovic i Hajradinovic u reprezentaciji umjesto Danilovica i Cimirota!Goalgetter je napisao/la: ↑04 jun 2022, 23:17Imao je par mjeseca da analaizra i smisli nesto drugo da bi zatim opet izveo Prcica, Pjanica, Krunica i Hadziahmetovica zajedno na teren. Izmjene je dobro pogodio ali nije ni tesko kad izvedes onakvih prvih 11 na teren. Vidicemo sta ce u sljedece 3 utakmice napraviti.
@haso, mislim da mogu igrati trio u veznom
Prcic- Hadziahmetovic- Krunic a gdje bi Krunic igrao poziciju Cimirota...naravno bez Pjanica u startnih 11. O tome sam pisao neki dan.
Takodjer sam insistirao na tome da mi moramo igrati sa 2 napadača. I Dzeko je vise prodisao nakon što je Prevljak ušao.
Bez obzira na formaciju mi moramo igrati s 2 napadaca.
...
Sto se tice današnje utakmice Petev je pogriješio što je krenuo samo s Dzekom u napadu. Druga greška je startanje s Pjanicem ali svaki selektor bi startao s njim u prvoj utakmici LN.
Njegova nesreća je da su recimo Krunic i Gazibegovic bili katastrofalni, Pjanic tik iza njih i igra nema veze s formacijom.
Plusevi Petevu su što je hrabro izbacio vec u 56.minuti igrace Barcelone i Milana (titula), odnosno pravovremene izmjene.
Ukupni dojam je los.
Idemo dalje, jos 3 utakmice. Nadam se Dedicu i Besicu vec u sljedećoj i u napadu 2 napadača.
Prcic- Hadziahmetovic- Krunic a gdje bi Krunic igrao poziciju Cimirota...naravno bez Pjanica u startnih 11. O tome sam pisao neki dan.
Takodjer sam insistirao na tome da mi moramo igrati sa 2 napadača. I Dzeko je vise prodisao nakon što je Prevljak ušao.
Bez obzira na formaciju mi moramo igrati s 2 napadaca.
...
Sto se tice današnje utakmice Petev je pogriješio što je krenuo samo s Dzekom u napadu. Druga greška je startanje s Pjanicem ali svaki selektor bi startao s njim u prvoj utakmici LN.
Njegova nesreća je da su recimo Krunic i Gazibegovic bili katastrofalni, Pjanic tik iza njih i igra nema veze s formacijom.
Plusevi Petevu su što je hrabro izbacio vec u 56.minuti igrace Barcelone i Milana (titula), odnosno pravovremene izmjene.
Ukupni dojam je los.
Idemo dalje, jos 3 utakmice. Nadam se Dedicu i Besicu vec u sljedećoj i u napadu 2 napadača.
Nama traba ofanzivni veznjak, pitanje je da li to Krunić može igrati. Mislim da Amir može lagano na klupu.
Pjanić(Prcic)-Krunic i ofanzivni vezni nama trebaju počinjati uvijek. Ako napišem Hotić biće da ga reklamiram, ali definitivno treba tražiti neko rješenje za tu poziciju, jer vidjeli smo kako to izgleda bez ofanzivnog veznog puno puta. Dođeš nekako do pola i onda na stranu ili gađaj Džeku, nemaš kome. Ništa tu Pjanic nije kriv. Čak je i Dogan rekao da nam se igrači ne kreću dovoljno brzo i prave mogućnosti za pas.
Sa dva napadača uvijek počinjati, danas je još samo jedan u nizu dokaza. Demirović, Bilbija, Prevljak....bilo ko. Jako važno zbog "brojčanosti" u odnosu na štopere, vidjeli smo danas kako izgleda kada je 1 prema 3, a i zbog "pinovanja" štopera kod protivničkog kreiranja napada.
Pjanić(Prcic)-Krunic i ofanzivni vezni nama trebaju počinjati uvijek. Ako napišem Hotić biće da ga reklamiram, ali definitivno treba tražiti neko rješenje za tu poziciju, jer vidjeli smo kako to izgleda bez ofanzivnog veznog puno puta. Dođeš nekako do pola i onda na stranu ili gađaj Džeku, nemaš kome. Ništa tu Pjanic nije kriv. Čak je i Dogan rekao da nam se igrači ne kreću dovoljno brzo i prave mogućnosti za pas.
Sa dva napadača uvijek počinjati, danas je još samo jedan u nizu dokaza. Demirović, Bilbija, Prevljak....bilo ko. Jako važno zbog "brojčanosti" u odnosu na štopere, vidjeli smo danas kako izgleda kada je 1 prema 3, a i zbog "pinovanja" štopera kod protivničkog kreiranja napada.
Selektorcina. Susic bi ostavio mrtvog Pjanica i Krunica... i naravno izgubio utakmicu.
Velik si Ivaylo!
Velik si Ivaylo!