OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:29![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za nasu ligu top trener je Feđa.Azzuri je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:27Nema se tu sta kmecati, bilo i proslo jbg..samo znate i vi da je liga prekinuta 2 kola prije derbija, i kup takodjer je prekinut..ima lik ego, zato je i uspio u zivotu i cijenjen je svugdje itekako..sticaj razlicitih okolnosti od posudjivanja para, zaduzivanja, laznih obecanja od razlicitih ljudi doveo je do cega je doveo jb, ta zadnja epizoda se ne treba poistovjecivati s Velezom jer nema nikakvih poveznica.. Sad dolazi u uredjen klub, sa dobrom atmosferom i solidnim igrackim kadrom..nek je Feđa trenerčina zatoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:23Ma u pravu si legendo. Jel to i dalje kmecite radi titule. Mislite da bi je osvojili.Azzuri je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:20![]()
Amar je i dalje Tito za ovu ligu, a vi ocito jos uvijek imate lijepi strah jer se sjetite dominacije ovom ligom..takodjer u sezoni kad vam je poklonjena nasmijesnija titula ikad vam je 8 golova spucao u 2 tekme, i uzeo bi ligu sigurno da nije prekinuta..klub jeste zavio u crno nekim svojim pogresnim odukama, ljudima i svojim egoom, ali pricati da najtrofejniji trener bh lige nije dobar izbor za Velez, je cak i za pitare smijesno...![]()
![]()
Navede da lik ima ego ogroman, i da je zavio njegov klub u crno, ali se pita kako je loš izbor za veleža.![]()
![]()
Samo znaš i ti ko bi osvojio titulu. Nemoj se praviti lud, znas dobro zbog koga liga i kup nije nastavljen
Evo i killa je objasnio sve razloge sto im je to loš potez.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bitno je da ga rodjeni nisu nama šuknuli sa Kodrom,bila su spremna prcanja 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
Da znaju pi.ckice gdje igraju !!!!
VOLIM TE SLOBODO
Pozdrav za Tuzlu
Da znaju pi.ckice gdje igraju !!!!
VOLIM TE SLOBODO
Pozdrav za Tuzlu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ja sam ubijeđen da nece motiva imati. Npr vidio si kako ga je bolio qurac kod vas zadnji mandat, ono je bas bilo pishanje po klubu s onim smijanjima nakon poraza itd. Nije vam ni Mulalic neka sreca, ali za trenutna vremena nema boljeg.1921boy je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:31Pazi, ne bih ja rekao tako. Pitanje je samo koliko ima motiva da radi, to je po meni ključno. Vjerujem da će Veležova uprava ispoštovati neke igračke želje, sa platama i premijama neće imati problema, dobri uslovi za treniranje, samo je pitanje koliko ima motiva. Ako ga bude imao budi siguran da će Velež biti u samom vrhu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:07Sta vi razmisljate pa mislite da je morž dobar izbor za trenera. Ovo vam je bas teska fula.
A i nece to dugo trajati vjerovatno jer je lik hoce da se za sve pita, a znamo da je Velez po tom pitanju izuzetno dobro uređen.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ne vjerujem da ce petljati u Upravu i te stvari u Velezu, ali moze biti problem jer je Velez imenovao sportskog direktora. Ako tu ne klikne moze biti problem jer Osim voli da dovodi po svom cejfu. Bolje i njemu da su ostavili taj dio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:34A i nece to dugo trajati vjerovatno jer je lik hoce da se za sve pita, a znamo da je Velez po tom pitanju izuzetno dobro uređen.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja sam ubjeden u obrnuto, da ce bas imati motiva bas zbog tog zadnjeg naseg mandata, da se opravda i da pokaze ko je i sta je, dugo je bio bez trenerskog posla.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:34Ma ja sam ubijeđen da nece motiva imati. Npr vidio si kako ga je bolio qurac kod vas zadnji mandat, ono je bas bilo pishanje po klubu s onim smijanjima nakon poraza itd. Nije vam ni Mulalic neka sreca, ali za trenutna vremena nema boljeg.1921boy je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:31Pazi, ne bih ja rekao tako. Pitanje je samo koliko ima motiva da radi, to je po meni ključno. Vjerujem da će Veležova uprava ispoštovati neke igračke želje, sa platama i premijama neće imati problema, dobri uslovi za treniranje, samo je pitanje koliko ima motiva. Ako ga bude imao budi siguran da će Velež biti u samom vrhu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:07Sta vi razmisljate pa mislite da je morž dobar izbor za trenera. Ovo vam je bas teska fula.
A i nece to dugo trajati vjerovatno jer je lik hoce da se za sve pita, a znamo da je Velez po tom pitanju izuzetno dobro uređen.
Ko bi osvojio onda titulu je sta bi bilo kad bi bilo, al cinjenica je da smo i tada s njim bili u ozbiljnog igri za 2 trofeja, sa ne tako jakim igracim kadrom..poslije korone sve je palo u vodu jbg.
Sto se tice Mulalice, daj boze da nogu dobije, ubleha obicna i sve mu se svede na pricu
KRAJ PRICE

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Osim je nepredvidivLjoZee je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:39Ne vjerujem da ce petljati u Upravu i te stvari u Velezu, ali moze biti problem jer je Velez imenovao sportskog direktora. Ako tu ne klikne moze biti problem jer Osim voli da dovodi po svom cejfu. Bolje i njemu da su ostavili taj dio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:34A i nece to dugo trajati vjerovatno jer je lik hoce da se za sve pita, a znamo da je Velez po tom pitanju izuzetno dobro uređen.
Vidjet cemo kako će se snaci sa Husrefovim jaranom Ćosićem
Zelen je Ćosić da Amaru diriguje i da mu se ikako petlja u posao,sad kad je on došao ovaj prvi je suvišan skroz,realno samo ce fikus biti i da se nelažemo i trebaju Amaru pustiti da on to sklapa kad su ga vec doveli,a on voli da je to 2 u 1 ili sto se kaze da ima ulogu menadjera ,njemu SD netreba uopste,uvijek je on taj koji je igrace zavrsavao i dovodio.LjoZee je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:39Ne vjerujem da ce petljati u Upravu i te stvari u Velezu, ali moze biti problem jer je Velez imenovao sportskog direktora. Ako tu ne klikne moze biti problem jer Osim voli da dovodi po svom cejfu. Bolje i njemu da su ostavili taj dio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:34A i nece to dugo trajati vjerovatno jer je lik hoce da se za sve pita, a znamo da je Velez po tom pitanju izuzetno dobro uređen.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKS -
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
E moji Mostarci ne znate vi dobro u sta se upustate
Vrijeme ce pokazati
Vrijeme ce pokazati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
On je ipak bio trener protiv Newcastle-a i MalageNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:52E moji Mostarci ne znate vi dobro u sta se upustate
Vrijeme ce pokazati
Golem si Amaw/re
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ocekujem nesto slicno da odradiš i razvucesOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:54On je ipak bio trener protiv Newcastle-a i MalageNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:52E moji Mostarci ne znate vi dobro u sta se upustate
Vrijeme ce pokazati
Golem si Amaw/re

-
antisisoja1919
- Kontakt:
Nece zalit za Fedjom koliko ce zalit sto im je Amaw dosao
Volim tebe, više od sebe
Vec je spremnomiky_hz je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:57Ocekujem nesto slicno da odradiš i razvucesOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:54On je ipak bio trener protiv Newcastle-a i MalageNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:52E moji Mostarci ne znate vi dobro u sta se upustate
Vrijeme ce pokazati
Golem si Amaw/re![]()
![]()
Imao sam i za Kodru
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
E moji Pitari,da znate koliko ce vam Redzo Dikonja uvalitiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:52E moji Mostarci ne znate vi dobro u sta se upustate
Vrijeme ce pokazati
igraca preko svog pijuna Dudlica,a vrijeme ce sve reci
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Beli98, bordocrveni, bvsic, GradKamena2, Hrammm1921, Jet2Holiday, lakilone, Ledara, Pantelija i 71 gost.