UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

meepo
Kontakt:

Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Post Postao/la meepo » 04 jun 2022, 20:23

Brazzzoo123 je napisao/la:
04 jun 2022, 20:16
Losa utakmica nema sta, ali ni Finci nisu nista napravili. Vezni red kriminalan, nema duel igre nigdje. Kolasinac treba u sredinu zbog duela i neka zove Zahirovica ako igra jos, jer je igracina bio za ove. Dzeki treba neko u napadu, jer sam vise ne moze.
Ma ne treba nista jarane. Rasformirati repku i rijesiti se svih muka.Dok god igraju oni sto moraju , da li zbog nacionalnog kljuca, mendazera , prijasnjih zasluga ili kluba u kojem , citaj , griju klupu nama nema pomaka.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jun 2022, 20:28

-Bilo koga osim Šehića-
Gazibegović-Dennis-Anel-Kolašinac
Krunić-Hadžiahmetović(teška srca)
Stevanović-Menalo/Hotić/Gojak
Demir-Edin

Ne vjerujem da imamo bolje od ovoga kad uzmemo u obzir forme, količinu talenta i sve ostalo, Džeko ne moze igrati sam špica, to se vidjelo večeras, Demirović koliko god da je kriminalan u završnici, makar trči, vrši pritisak stalno, vrati se po loptu i odigra 1-2 s nekim od veznjaka, povuce sa sobom uvijek jednog stopera pa se ne moraju obojica na Dzeku vucarati
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 04 jun 2022, 20:28

Još jednom dokazano da ovi fudbaleri ne mogu ispratiti taktičke zamisli genijalnog Peteva.

Budimo zahvalni što nam ovaj čovjek sjedi na klupi. Sasvim sigurno je da ćemo ga za koju godinu gledati na klupi europskih velikana tipa Real, Juventus, Liverpul i mnogih drugih.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 jun 2022, 20:30

slika

sta hocete vise hejteri :bih:
NEMA NAZAD

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 04 jun 2022, 20:32

Sreca i nas pogleda jednom. Bravo momci
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 04 jun 2022, 20:40

baboedindzeko09 je napisao/la:
04 jun 2022, 20:28
-Bilo koga osim Šehića-
Gazibegović-Dennis-Anel-Kolašinac
Krunić-Hadžiahmetović(teška srca)
Stevanović-Menalo/Hotić/Gojak
Demir-Edin

Ne vjerujem da imamo bolje od ovoga kad uzmemo u obzir forme, količinu talenta i sve ostalo, Džeko ne moze igrati sam špica, to se vidjelo večeras, Demirović koliko god da je kriminalan u završnici, makar trči, vrši pritisak stalno, vrati se po loptu i odigra 1-2 s nekim od veznjaka, povuce sa sobom uvijek jednog stopera pa se ne moraju obojica na Dzeku vucarati
MILAN DJURIC
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jun 2022, 20:42

Gledajte kod crnogoraca postave. Izbaci Marušića, nivo naše lige.

nedrah
Kontakt:

Post Postao/la nedrah » 04 jun 2022, 20:42

ASD je napisao/la:
04 jun 2022, 20:42
Prijenos je na MY TV za nas u BiH uz Igora Kristića :ljepota:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jun 2022, 20:46

ASD je napisao/la:
04 jun 2022, 20:42
Stefan Savić najpošteniji lik, rekao neću, ne mogu, umoran sam i kraj
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jun 2022, 20:48

Trebaju nam agresivniji igrači i direktniji na go. Yebote Pjanić, Prcić, Hadžiahmetović, 3 preslikana vezna od kojih su sva trojica profilom neki duboki playevi, to qrcu ne valja. Em nemaš agresivnosti u tom veznom redu, em ne možeš ni da kupiš druge lopte. Volio bih da igramo s jednim veznim koji je direktniji na go tipa Hotić na desetku ili Rahmanović da je tu. Fali nam ta direktnost na protivnički go, a ona trojica nabrojanih jer profilom nisu takvi igrači.

Na to dodaš Krunića na krilu kao četvrtog veznog koji je zavaljen na krilu i ne bi ga Pep i Mourinho skupa naučili da igra krilo jer frajer nije krilo. Yebote više glumljenje lijevog krila sa Krunićem i prije Gojakom, radije stavi krilo Krupe da ti igra krilo ali bar znaš da je krilo. Duljević kakav god da je on bi mi uvijek ima prednost na krilu ispred Krunića jer Duljević ako ništa ima tu prodornost i dribling. Može recimo i Menalo, nije ni on neki dribler profilom ali je dosta direktan na go i sjajno se kreće bez lopte i zato se uvijek nađe u situacijama za gol i u reprezentaciji i u klubovima. Zbog toga bi Menalo mogao igrati i neku polušpicu u 3-5-2 skupa s Džekom.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 04 jun 2022, 20:49

Telemach :tokralju: nemaju arene, al zato moraju i utakmice sa sportkluba zatamnit :rol: :rol: jel moguce ovo

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 04 jun 2022, 20:55

Korak naprijed, Pet (ev) nazad, odlazi!

Današnja parola BHF!
Rodjeni su pitarske picke!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 jun 2022, 21:00

Pukki pola golova sto je zabio za repku je dao protiv nas :lolno:

od jednog Pukkakia napravili Ronalda :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 04 jun 2022, 21:00

1921boy je napisao/la:
04 jun 2022, 20:55
Korak naprijed, Pet (ev) nazad, odlazi!

Današnja parola BHF!
Jesu se to na skeli dogovorili
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

SemirTuce
Kontakt:

Post Postao/la SemirTuce » 04 jun 2022, 21:01

tutankamon1905 je napisao/la:
04 jun 2022, 20:49
Telemach :tokralju: nemaju arene, al zato moraju i utakmice sa sportkluba zatamnit :rol: :rol: jel moguce ovo
Zovni im sluzbu i opsuj im sve zivo,mozda ti razgrnu zavjese ispred tv ekrana :rol:

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 04 jun 2022, 21:02

meepo je napisao/la:
04 jun 2022, 20:23
Brazzzoo123 je napisao/la:
04 jun 2022, 20:16
Losa utakmica nema sta, ali ni Finci nisu nista napravili. Vezni red kriminalan, nema duel igre nigdje. Kolasinac treba u sredinu zbog duela i neka zove Zahirovica ako igra jos, jer je igracina bio za ove. Dzeki treba neko u napadu, jer sam vise ne moze.
Ma ne treba nista jarane. Rasformirati repku i rijesiti se svih muka.Dok god igraju oni sto moraju , da li zbog nacionalnog kljuca, mendazera , prijasnjih zasluga ili kluba u kojem , citaj , griju klupu nama nema pomaka.
Ima tu vise faktora losa forma igraca,lose samopouzdanje, sistem igre i naravno nas javasluk...
Ali ovo je sto manje vise sto imamo.Ova odbrana ne moze iznjeti 3-4 gotovana iz veznog reda, koji nemaju duel igre niti pokrivaju igrace. Da mi imamo ovog finskog Kamaru mnogo bi nam igraci oko njega ucinkovitiji bili. Ne znam u kakvoj je formi Besic ali i onaj Saric bi nam bio od koristi sad.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 jun 2022, 21:04

Ubila nas improvizacija. Po ko zna koji put igraju igraci samo radi imena i klubova u kojim igraju. Imas 3 dizelasa na sredini od kojih se svaki zabije u cosak cim neki od njih primi loptu. Imas klasicnu desetku na krilu.

Uzasna postavka jednostavno, bezidejno i jednodimenzionalno. Papetu smo Yebavali sve zivo radi slicnih stvari, ne vidim razlog zasto bi petev trebao biti aminovan.
naprijed rejal

Hadersfild
Kontakt:

Post Postao/la Hadersfild » 04 jun 2022, 21:16

Pogledah utakmicu bez nekog pretjeranog naboja, i u sustini ovaj remi nam dodje kao pobjeda, pogotovo u kojem trenutku pogotka Prevljaka.

Takticki lose, vrlo negledljivo, posebno u 1p gdje je nas vezni red izgledao totalno bezidejno, nemocno. Ovo je tipican dokaz da ovaj trio Prcic-Pjanic-Hadzija ne funkcionise, ma koliko mi prizeljkivali magiju Miralema, to je nazalost nestalo.

Teska srca to kazem, ali mi smo prodisali izlaskom Miralema, i mogu reci da su izmjene bili puni pogodak. Posebno mi za oko zapade Hotic, koji je bio zeljan igre, na svaku je loptu isao.

Smail kao kec iz rukava, i u kratkom vremenskom periodu opet nas heroj na gostujucim terenima (aludiram na Kazahstan)
S pravom mogu reci da je jedina iole dostojna zamjena za Dzeku. Ocekivao sam od Demira vise, ali u realnosti vrlo lose.

Kako god, u Zenici opet protiv nezgodne Rumunjske :mrgreen: Odmah se sjetim onog meca i preokreta 2:1. Mirise mi na dosta slican ovaj novi duel, slican epilog da bude :cool:
Kult glavnog grada.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 04 jun 2022, 21:17

napisao sam na pocetku tekme da je nevjerovatno da neko ko se zove fudbalskim trenerom, u prvih 11 izvede zajedno amira, sanjina, miralema i radeta....a gore sam i okretan dzeko sa svojih 36 kuka...
uvedi konja ako treba, ali konja koji ce trcati, ovi to ne mogu, nece i ne zele..
za njih su hotic, gojak i menalo, koji uopste nisu brzi igraci, izgledali kao svemirski brodovi.

tuta je jednostavno tuta, bezveze je odustao i od 352 ako je vec to furao. Kao sto neko rece, mora da mu je kloc predlozio ovo danas:-)

Pjanic, nazalost, bivsi igrac.
Seo, svaka cast za borbenost, najbolji u tutinom mandatu.
Dzeko, skoro pa peMzija, ako misli ovako sam naprijed, neka ide odmah. Ako ce neko igrati sa njim, neka ga.
Amir, nema taj sta raditi u italiji, pa nek je i udineze samo.
Krunic, ne znam, nisam siguran da je samo do pozicije, jednostavno lika izgleda boli K.
Stoperi, ne znam, ok, ali mora to puno bolje, a nije lahko kad imas ove setace ispred sebe.
Dajte besica nek trci, pa nek ide sve u vraga... a kako dijele lopte ovi tehnicari, vjerujem da ce besic bolje poslati naprijed koju od njih.
Gazibegovic bojazljiv, volio bih vidjeti i dedica jednu tekmu.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 04 jun 2022, 21:21

Eh ovako, i Englezi izgubiše a znate kod njih igrača i lige. Samo trebamo isklesati ove momke da igraju mlađi i naći pravu taktiku... znam da je još nismo našli ali prošli put 352 je uspijevalo protiv jakih ekipa ali protiv slabijih ne. Bod sa finskom je super, idemo naprijed

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Baci13, galia95, hurem, kaskada1922, Proximic i 58 gostiju.