Ma dati ce i Jovic jedno 20 komada

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:11Thibaut je 4 godine u madridu,u tom periodu ste osvojili 2 la lige i 1 LP
Najuspjesnija vam je zadnja sezona,zato sto se prvi put od odlaska ronalda imali 2 klase u napadu Vini Benzema
Ako benzema propadne zbog godina,ostajete na Viniju sto znaci da necete moci osvojiti ni superkup spanije![]()
Jbg tako da je to kad nemas para da dovedes napadaca
Ako imate para,zasto niste doveli halanda mbapea vlahovica ili zasto ne dovedete darwina
Kao imaju para a nece da troseemir18 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:15HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:11Thibaut je 4 godine u madridu,u tom periodu ste osvojili 2 la lige i 1 LP
Najuspjesnija vam je zadnja sezona,zato sto se prvi put od odlaska ronalda imali 2 klase u napadu Vini Benzema
Ako benzema propadne zbog godina,ostajete na Viniju sto znaci da necete moci osvojiti ni superkup spanije![]()
Jbg tako da je to kad nemas para da dovedes napadaca
Ma ja nema se![]()
Posalji ih rejalu,mozda mognete onda kupiti darwina
Napisao sam da madrid nema para da dovede novog napadaca,istina to je trolanjef0rest1946 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:24Gori ste vi sto odgovarate ovome..
Pa covjek u inat trola, zeljan paznje.
Samo pogledati koliko je Real zaradio od prodaje igraca..Epidaurus je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:29Real koji je nudio Mbappeu najvecu platu u historiji kluba i 130 miliona samo za potpis i koji sad nakon odluke Mbappea da ostane u PSG dovodi Tchouamenija za 80m plus bonusi nema para. Dobro stvarno je potreban bar minimum inteligencije za trolanje, ovako samo ispadas retard.
Hvala Bogu ne treba mi nicija sadaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.