I dokad ce moderacija trpiti tog klona, vakat mu je odavno za trajnog bana.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Slažem se, uništava lik temu za temom. klasična tabloidska rasprava kada je on tu. kurir tačka er es ocam bratam.
1.diaz nije ni pola igraca kakav je Mane, vidjeli smo ga u finalu LPemir18 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 13:05Znači Liverpool se rješava otpada, doveo Diaza, mlađeg i bolje igrača od Manea.
Zamisli dobiješ Kroosa, a u zamjenu dobiješ Xavi Alonsa pred penziju, to ti je rec kad te neko prevesla, a ne misliti da je gabri sa 26 godina los potez, može oba krila igrati, najbolje krilo Bayerna.
Mada ja sam da Rodrygo igra ne zanima me ko će doći.
Da se podsjetimo sta Rummenige kaze o odlasku rupetine Alabe, kako ga forumska baustela voli nazivati[Bild] Karl-Heinz Rummenigge talks about David Alaba: "With David, I regret his departure. He was the boss of the defense, played an incredible year under Hansi Flick with the Champions League victory in Lisbon. You can see that this part, David Alaba, is already missing at Bayern…
Joan Laporta wants all the players in Barcelona's squad to lower their salaries by 50% to help with the financial situation.
The only players who are not included are the winter signings and those who have recently extended their deals
pa i trebaju...Messi im je zarađivao platu svima, čak i upravi...obični alibi igrači dodaj prvom do sebe...
Plaćala bi i bavarska sirotinja da ima.
HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:32Gnabri (nazalost) ostaje jos jednu sezonu u Bayernu,sto nam govori da Madrid ni njega nece dovesti![]()
Bez brige dragi moji realovci,mozda ne mozete dovesti nikakvog napadaca ali imate i dalje ove 2 klase u napadu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.