Nisam ni rekao da će ti rezultati biti s ovim koji su sada tu.aqarius je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:10Da vidiš plodove nakon PAR GODINA..jarane..jel čuješ sam sebe ,nakon par godina..pa za par godina pitaj boga ko će biti i od ovih sadašnjih mladih tzv. nosilaca igre..kakvih bolan par godina..ko živ ko mrtav ...drži ih dok god su bolji od ovih koji dolaze,a jesu..ili ih odma nogom u d u p e..i ganjaj se sa Maltom,Kiprom...jesam ja za podmlađivanje ali brate pa svi naši od 30-35 godina su dva levela od ovih u najboljim godinamaASD je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:22Možeš ga zamijeniti sistemom. Gdje neće niko biti iznad repke, a da plodove vidiš ne danas već nakon par godina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:29Nemaš ga ni s kim zamijeniti. Osim ako želiš Kodrado-a ili Prevljakadabru.
On, Pjanić i Šehić se trebaju oprostiti. Prepustiti mjesta mlađima.
Mislim.
Nema od ovog ništa. Pogotovo je nerealno očekivati da se Pjanić oprosti sad kad je klupadžija.![]()
Ali sistem se postaviti mora. I on ne ide preko noći, pogotovo ne nakon javašluka.
Alternativa je i dalje ići u utakmicu da protivnike sameljemo individualnim superkvalitetom.