Znam za Veselog.simonknows je napisao/la: ↑04 jun 2022, 13:24Jedan naš igrač ima ponudu ssh, uskoro sastanak s nama, nadam se da će ostati.
Eto izgleda ipak ništa od Osima![]()
Pisi ba sta ces krit.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znam za Veselog.simonknows je napisao/la: ↑04 jun 2022, 13:24Jedan naš igrač ima ponudu ssh, uskoro sastanak s nama, nadam se da će ostati.
Eto izgleda ipak ništa od Osima![]()
I ja mislim da bi moglo biti od njega solidnog igraca, potentnog prema naprijed, zato i pitam. Nadam se ove sezone minutazi.
A Saletovic?
Onako, nije loš, može se i on iskoristiti. Mada opet, u Budućnosti je Bošnjaković trener, a mislim da on ne zna igrati i raditi s mladim igračima.
Ja ga ne bih. Covjek u propaloj CZ jedva osvojio duplu krunu i igrao Evropu i sad bio on da igra za Slobodu. E pa ne moze care
I na kraju krajeva, kakvo je to prezime Katai? Mađarsko? Ma mrš bre u Mađarsku.antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 21:37Ja ga ne bih. Covjek u propaloj CZ jedva osvojio duplu krunu i igrao Evropu i sad bio on da igra za Slobodu. E pa ne moze care
nek igra za Vojvodinu !Sky9 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 21:43I na kraju krajeva, kakvo je to prezime Katai? Mađarsko? Ma mrš bre u Mađarsku.antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 21:37Ja ga ne bih. Covjek u propaloj CZ jedva osvojio duplu krunu i igrao Evropu i sad bio on da igra za Slobodu. E pa ne moze care![]()
Kad je bal nek je maskenbal yebat ga
Nema veze kriza nam je sad bit ce dobar za rotacija, pjevat cemo i mi Katai magikooantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 21:37Ja ga ne bih. Covjek u propaloj CZ jedva osvojio duplu krunu i igrao Evropu i sad bio on da igra za Slobodu. E pa ne moze care
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.