Dizdarevic
Trako Lazic Mujakic
Djokanovic
Ovcina Avramovski Ramic Suljic
Catakovic Dzafic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije fino reci za Ahmeta da je prevara covjek je do one povrede 2020. U oktobru bio odlican spic i obradovo nas je X puta. Na kraju je ispalo pogresno sto mu se produzio ugovor na 2 godine, cak mislim da je i on bio svjestan da ce dobijati minutazu cisto u finisu susreta al nazalost je ispalo da nam je on i dalje ravnopravan napadac sa ostalim. Ahmet je 4 godine bio veoma dobar i ne treba ga nikad stavljati u koš sa ostalim olupinama.Pitar6785 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 16:19Mene pojacanja nisu toliko bitna ko odlasci, jer vec je 4 dana u junu nijedan igrac koji je pod ugovorom nije istjeran, to je dokaz da pijavice nece se tek tako lahko skinut sa Klubske sise..
Definitivno bilo koji igrac preko 30 godina nesmije dobit ugovor visi od 1+1.
Ahmet je bio ok igrac al ako se uzmu orve dvije godine gdje bio dobar prvi dio sezone onda los 3-4 godinu je bio dobar konstantno i ove 2 godine 0 bodova a ugovor ima jos 2 godine sa platom od 360 k km godisnje didjes do toga da si dao 2 m km za 3 sezone
Krste nikad valjo nije teska prevara veca prevara od ahmeta
Hebibovic je neznalica al bar je igrao konstantno koliko para toliko muzike, FK SARAJEVO je mimoislo njegov kvalitet trebo bit istjeran prije 2 godine
Catakovic mijakic suljic ove godine trebaju da pokazu jesul uhljebi il kvalitet
Dupovac je bio dobar samo jednu polusezonu a igra 11 godina kod nas. Takodje ko i hebibovic ne kvalitet koji posjeduje nemoze se trpit u SARAJEVU
OREMUS prevara
Ove prevare ako otjeramo i ako ta mjesta damo juniorima bice isti kvalitet ko i dosad al ostace para da mozemo dovest igraca koji ce imat platu 800 k km mjesecno i koji ce karat ligu ko nermin ove godine
Trenutno kao pojačanja se spominju Haris Ovčina, Adnan Džafić iz Simin Hana i Đorđe Pantelić iz Radnika. Hare je zavrsen, sa ovom dvojicom pregovaramo, navodno Džafić ima ponudu Zrinjskog i neku u Aziji, a mali Pantelić Borca i evo nas. Po mom misljenju extra igraci za ove lige.scudetto89 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:01Pored ovcine kako kazete da je vec potpisao ,spominje li se jos koje pojacanje, kad znamo da se vrsi cistka iz ekipe?
Treba se dobro pojacati kako za lige , a da ne pricam za evropsku scenu, tj da doguramo sto dalje iduce sezone i para da se uzme, otom potom , prvo da vidim sta ce dovesti, nadam se da nece opet neke " otpatke"
Ovcina je nas ako ne stigne nista bolje iz inostranstva.Spominje se Burekovic za kojeg smo vec duze vremena zainteresovani,Dzafic iz TC koji je po meni najrealniji od svih,32 godine bez kluba a navodno ima zelju da zaigra za nas(mada ima on ponudu Zrinjskog na stolu),Pantelic iz Radnika isto dobra sezona,istekao ugovor i navodno ima neki napadac iz Juzne Amerike sa kojim se pregovara.scudetto89 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:01Pored ovcine kako kazete da je vec potpisao ,spominje li se jos koje pojacanje, kad znamo da se vrsi cistka iz ekipe?
Momak 22 godine, zabio za propali Radnik 4 gola i upisao 9 asistencija, bolje njega imat na klupi nego Hebibovica.
Dao je vise golova nego sva tri nasa napadaca,i ima 9 asistencija,vise nego bilo ko u nasoj ekipi a igra za Radnik koji je ispao iz lige.22 godine,domaci igrac.Sto da ne.I kad bi promasili sa njim nije kakva steta,veci je problem sto ovi igraci od koji se ocekuje kisa golova i asistencija ne ispune ocekivanja a masno su placeni.
Kakve to veze ima? Robertson je iz hulla koji je ispao dosao u liverpool. Ne znaci ako je ekipa losa da nemaju 1-2 pojedinca koji su dobri. Uostalom ako dodje vjv ce biti za rotacije a ne u prvih 11.
Tako je, momak za klupe, znaci nije pojacanje, a da ne pricamo tek o nekim magovima. Toga nece biti s ovom bijedom.
Nek smo mi jaki. Velez Europu igra, a mi ne. Prošle godine dogurali do 3. Pretkola a mi ispali od amatera. Ove god nikako ne igramo Europu, oni igraju.
Trenutno korisnika/ca: desnibocni, jasmin10 i 21 gost.