Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Najmanje bodova smo osvojili samo zato što smo prvi put u historiji igrali u grupi gdje ima 5 reprezentacija.
Prije smo uvijek igrali u grupi sa 6 reprezentacija.
Laž je da je Petev imao najlošije kvalifikacije u historiji reprezentacije.
Prije smo uvijek igrali u grupi sa 6 reprezentacija.
Laž je da je Petev imao najlošije kvalifikacije u historiji reprezentacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sa Obalom Bjelokosti, Alžirom, Japanom i Marokom. Sve četiri reprezentacije u tom trenutku bile među najboljim na svom kontinentu.jasmin10 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:28I tako 4 puta izborio.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:25Inače je jednako teško izboriti plasman na SP iz Europe i iz Afrike
Dok ova ubleha nije ni blizu da vodi bilo koga na svjetskom niti će ikada voditi.
Najlošije kvalifikacije u historiji reprezentacije. Zauvijek će ostati upamćen.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da su većina do sada provalila prodavača magle. Ovi koji još uvijek žive u svom svijetu treba pustiti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:59Sa Obalom Bjelokosti, Alžirom, Japanom i Marokom. Sve četiri reprezentacije u tom trenutku bile među najboljim na svom kontinentu.jasmin10 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:28I tako 4 puta izborio.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:25
Inače je jednako teško izboriti plasman na SP iz Europe i iz Afrike
Dok ova ubleha nije ni blizu da vodi bilo koga na svjetskom niti će ikada voditi.
Najlošije kvalifikacije u historiji reprezentacije. Zauvijek će ostati upamćen.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Napisi im na njemackom ili svedskom. Mozda nisu u stanju da shvate jer se nasim jezikom ne sluze bas najbolje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Vaha nikad ne uzima lose reprezentacije;lako je izborit s najboljim ekipama na tom kontinentu,nek uzme Burkinu Faso pa nek se plasira... I Susic bi s Marokom otisao na prvenstvo... Sto Vaha ne uzme npr Bugarsku pa nek ode na SP ili nas npr... Taj film necemo gledati...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2022, 20:02Mislim da su većina do sada provalila prodavača magle. Ovi koji još uvijek žive u svom svijetu treba pustiti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:59Sa Obalom Bjelokosti, Alžirom, Japanom i Marokom. Sve četiri reprezentacije u tom trenutku bile među najboljim na svom kontinentu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
dobri treneri treniraju dobre ekipe.
to isto da kazete neka klopp i pep uzmu burnley i osvoje premiership, naravno da nece.
to isto da kazete neka klopp i pep uzmu burnley i osvoje premiership, naravno da nece.
Dobar trener se ne bruka bukvalno svaki put na AKN sa takvim ekipama.
I ne bude nogiran iz Nantesa ili Trabzona.
A ne/vodjenje ekipa na SP je posebna prica.
Ma glupo ih je uopće porediti.
Petev ima 46 godina i vec je mnogo kao trener prošao, iskustva stekao...mnogo vise nego Halilhodzic do svoje 46.godine.
Halilhodzic je tek s 58 godina izborio prvo SP.
Petev ima jos 12 godina fore da to dostigne...
Petev ima 46 godina i vec je mnogo kao trener prošao, iskustva stekao...mnogo vise nego Halilhodzic do svoje 46.godine.
Halilhodzic je tek s 58 godina izborio prvo SP.
Petev ima jos 12 godina fore da to dostigne...
E vala ce ga Petev stici Hureme, mozda samo u nekoj Turskoj seriji 

Ma Petev je skroz ok trener;ali je upao u savez i među ljude kakve nece sresti vise nikada u ovom poslu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Da barem unesemo malo radosti na temu Peteva pa i ne bas njegovim zaslugama
Kako se samo licemjerno brani ova ubleha.
Evo recimo da je na njegovo mjesto upao Hadzibegic, istim onim kafanskim putem pa zareda ovakve poraze i jos pritom izgubimo jednog od najboljih poslijeratnih golmana, vecinom PeteVoVom krivicom, jer je imao vremena da ga isproba umjesto majsyora Šehe..i jos bruku drugih nebuloza, Piric i comp.
Mislim da bi do sad bio zakovan na sebilj

Evo recimo da je na njegovo mjesto upao Hadzibegic, istim onim kafanskim putem pa zareda ovakve poraze i jos pritom izgubimo jednog od najboljih poslijeratnih golmana, vecinom PeteVoVom krivicom, jer je imao vremena da ga isproba umjesto majsyora Šehe..i jos bruku drugih nebuloza, Piric i comp.
Mislim da bi do sad bio zakovan na sebilj
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zaslužio je još da odigra ova 4 meča, gdje su protivnici po mjeri i da vidimo šta može.
⚜️~⚜️~⚜️
Ma naravno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jun 2022, 06:18Zaslužio je još da odigra ova 4 meča, gdje su protivnici po mjeri i da vidimo šta može.
Ako se gledaju samo bodovi onda je trebao vec biti bivsi.
Ali ako se gleda sve mimo bodova (priprema utakmice, postavka na terenu, unapređenje igre s obzirom u kakvom smo rasulu bili, pravovremene izmjene, spiskovi, problemi s kojima se susretao, odnos selektor-igraci, itd.), onda zaslužuje ovu junsku priliku.
Sretno selektore. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ovo je Petev rekao jutros na dorucku nasim.Je.bat cemo im majku,dat cemo im 5 komada.Info iz prve ruke

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam sto opet isti traktorski vezni red kad je vec dobio sansu da pokusa nesto drugacije jos Dzeko sam u vrhu ko da je u cvijetu mladosti 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, NerminFatic i 32 gosta.