Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Bolja Lidija nego Dino.feniksptica je napisao/la: ↑03 jun 2022, 15:49Nekad Dino sad Lidija. Za tacno toliko smo i pali u svakom smislu u tom periodu.
Pa dobro, treba održavati kriminalne standarde. Tako da je Mirza Hatić ok s obzirom o kojoj stranci pričamo.
Za tebe i tebi slične Mirza Hatić je dinGospo jedan veliki sa velikim G.
41:34
Jbo me svako ako su ovi idioti normalni.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije ovo samo Telecom koliko sam shvatio. Sve mreže uvode isto.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Izgleda da je tako. Totalno neopravdano po meni, al' može im se.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:42Nije ovo samo Telecom koliko sam shvatio. Sve mreže uvode isto.

- FabioMiretti
- Kontakt:
dogovoreno sisanje po dzentlmenskom ugovoru, to mi je veoma poznato
ovamo se narod svadja jel npr. bolje siti u preventu ili u alma ras, a vlasnici i uprava imaju potpisan dzentlmenski prema kojem plata sivaca ne smije biti iznad xyz km
i sve firme to rade, cak i male porodicne u manjim sredinama, a da ne rade veliki
g agreementi izmedju vlasnika su u bih veci problem od zakonski propisane minimalne satnice
ovamo se narod svadja jel npr. bolje siti u preventu ili u alma ras, a vlasnici i uprava imaju potpisan dzentlmenski prema kojem plata sivaca ne smije biti iznad xyz km
i sve firme to rade, cak i male porodicne u manjim sredinama, a da ne rade veliki
g agreementi izmedju vlasnika su u bih veci problem od zakonski propisane minimalne satnice
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kod mene u Donjem vakufu jedina firma nova dosla i nije se toga drzala plate bile vece.Ode grupa sefova ostalih firmi kod sda naclenika da urgiraju da im se smanje plate za 100 km da im radniic ne bi isli u tu novu firmu.I urgiraju ljudi i smanji se plata svim radnicimaFabioMiretti je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:56dogovoreno sisanje po dzentlmenskom ugovoru, to mi je veoma poznato

- ASD
- Kontakt:
Pa naravno. Razumio bih kada se 2-3 velike firme dogovore jer je to oligopol. Protiv toga ne mogu ni velike države.FabioMiretti je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:56dogovoreno sisanje po dzentlmenskom ugovoru, to mi je veoma poznato
Ali kada se 20 frizerskih salona dogovori na istu cijenu. Onda je u društvu veliki problem.
I nisu ti dogovori samo oko cijene. To nam razara društvo u svim segmentima. Znamo svi za recimo 3 za 3 dogovore koji postoje u našem fudbalu, a recimo u Hrvatskoj to ne postoji. O zapadnijim zemljama da ne govorim.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 jun 2022, 18:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Na osnovu čega je bolje Lidija nego li najveća zvijezda sa ovihASD je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:14Bolja Lidija nego Dino.feniksptica je napisao/la: ↑03 jun 2022, 15:49Nekad Dino sad Lidija. Za tacno toliko smo i pali u svakom smislu u tom periodu.
Pa dobro, treba održavati kriminalne standarde. Tako da je Mirza Hatić ok s obzirom o kojoj stranci pričamo.
Prostora ?
- ASD
- Kontakt:
Ma ovo je bila zezancija. Jer ga lično ne volim, ni kao umjetnika ni kao čovjeka.jasmin10 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 18:01Na osnovu čega je bolje Lidija nego li najveća zvijezda sa ovihASD je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:14Bolja Lidija nego Dino.feniksptica je napisao/la: ↑03 jun 2022, 15:49Nekad Dino sad Lidija. Za tacno toliko smo i pali u svakom smislu u tom periodu.
Prostora ?
A o Lidiji blage veze nemam.
A argument po čemu je bolja ona je što te onaj neće opelješit ko totalnu budalu. Taj izračuna u marku i neće sigurno ni grad ni ostali se ogrebat s njim.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zmija vrh zivotinja. Apsolutno nista nece dok je se ne dira, a i kad naleti neko na nju sklanja se sa puta dok ne bude uznemirena. U samoodbrani ujede, vecinom i ne ispusti otrov jer ga cuva za lov. Strasni mitovi o zmijama ovdje, vjerovatno zbog izgleda. Jako mala stopa smrtnosti od **** bez seruma, a sa serumom skoro nepostojeca.
Lidija gospođa, i jos uz to dobro izgleda.
Neki bi ovdje i dalje šerijatsku drzavu, tuzno. Mirza Hatic najveci neandertalac balkana, sigurno i sire.
Lidija gospođa, i jos uz to dobro izgleda.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
al komentara na stranici

Vidio sam lajkove nekih prijatelja, kad ne poce povracat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dan te yebo vidi komentara, kakvi debili
nakon svega zvuci nerealno da jos postoje ljudi koji podrzavaju olosa bakira i njegovu stranku, takvi ljudi su za golog otoka

Trostruki evropski prvaci varali: Za reprezentaciju dijabetičara BiH igrali zdravi igrači!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Ma ovi što pišu komentare većinom su uhljebi. Samo kome nisu komšije to ne zna.
Inače, kod mene na opštini turbulentno. Milina čitati komentare. Pogotovo kad se neko iz drugih kantona javi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.