Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Govori je ovo jako brzo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Imal kakav stream , bio bi Vam zahvalan
Pa vjerovatno da je tako ,prvi set je jedino bio nada i da je uzeo Aco mozda bi dobio neka krila,ovo vec vidis da je upao u rupu iz koje nema izlaza ,nema Aci pomoci jednostavno

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vraća se Saša 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- FabioMiretti
- Kontakt:
uzima ovo Rus na mladost i njemacki mentalitet 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
dugo je trajao povratak 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Pensioner26
- Kontakt:
Vraća se Saša u prdekanu
Igra Zveronja dobro, al dosta je sirov nekako. Fali mu nekad ona neka doza finese da zavrsi poen. Nekad bas bespotrebno forsira.
Kakav poen, mislim da su obadva crkla sad na kraju
Ljudi nemojte nakon svakog gema donositi zakljucke, uzivajte u tenisu koji je jako dobar, igraju 2 sata a tek je poceo drugi set
Mogli bi Marin i Ruud u ponoc na teren
Ljudi nemojte nakon svakog gema donositi zakljucke, uzivajte u tenisu koji je jako dobar, igraju 2 sata a tek je poceo drugi set
Mogli bi Marin i Ruud u ponoc na teren

-
- Kontakt:
RobertHrkac555 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:27Uze Zverev set, zaslužio ga je. Bit će svega još ovdje, trajati će ovo

Ovaj break je posljedica onog zadnjeg poena gdje je Rafa ispuhao, tacno mu nije trebalo da onoliko trci
Mora malo dozirati on svoje trcanje na svaku loptu sa 36 godina
Mora malo dozirati on svoje trcanje na svaku loptu sa 36 godina
ruud-čilić .. not before 17:30

- FabioMiretti
- Kontakt:
da pratim na rezultatima, komentar bi mi bio da igraju ko zene 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Hoće li ova kerčina antipatična od 2m popustit konačno, slomit se ovo košarkaško tijelo?
Sta kazu gotovo je ovo, Aco je odavno pokazao da ne pada vise psihicki kao nekad sto je i logicno jer sazrijeva
Odlican mec za sada, sad im malo treba da dodju do zraka jer su obadva ispuhali nakon onog zadnjeg poena u gemu 3
Odlican mec za sada, sad im malo treba da dodju do zraka jer su obadva ispuhali nakon onog zadnjeg poena u gemu 3
Gledam na njemackom ES prenos i Mischa Zverev je komentator ali kako ljudi korektno komentarisu, milina, brat mu igra naravno da navija ali svaki Rafin poen je ispracen sa hvalispjevima
Ide ovo u 5 h, ako Saša ne popusti, strašno dugi gemovi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- akisarajevo92
- Kontakt:
Smiljane napusis se ti malo kur.ca Nadalu
jes frajer dosadan
jes frajer dosadan
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 jun 2022, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Koliko kmeci ovaj Smiljan Banjac sa Eurosporta zbog Rafinog odugovlačenja tokom pripreme za servis
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.