e da mi je docekat da ova jedna pukne ne bih zalio umrijeti
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš !
“Blizu zavrsetka”
Yebiga, ljudi odavno pricaju da je gotovo, da ulazi, a realno stanje je da cemo mi opet se krpiti za pripreme, krpiti igrace za iducu sezonu i boriti se za zivot kao i ove sezone.
Jos smjesnije mi ja da nakon godinu dana ove price oko investitora, nijedan medij se nije udostojio da eto napravi intervju sa tim eldinom, ako nista cisto iz radoznalosti
- DobojskiManijak
- Kontakt:
pokušali su mnogi ali ne znaju kako doći do njega jer on nije zainteresovan da daje intrevjue sinan ,wanda i ostalim trash portalima...
Nemoj se ti nama samo sekirati
Zadnja izmjena: UBIPITAR, dana/u 03 jun 2022, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- lijevapolutka
- Kontakt:
da je u pitanju onaj londonac, dao bi do sada 87 izjava za raznorazne medije i na kraju sa onim šalom bi uzvikivao mi smo Željini Željo je naš

moSa ljoŽe
Covjek je imao plan za kamp i novih Sehovica 
Nije njihovo da kazu direktno da ce covjek uci u klub, vec to sve okolo kazu.
Svi se nadamo da ce sto prije biti objavljeno da i nama svane.
Prema transfermarkt 31.05 ugovori istekli
Bender, Cocalić, Bekrić, Zec, Galić, Ćerimagić, Vučenović, Hajdarević, Kaljić, Hodžić, Vištica, Osmanović, Muftić i Ante zvanično otišao..
Na kraju ovog mjeseca ugovor ističe: Štilić, Kovačević, Mekić, Resić, Duraković, Drina, Gasal i Beća
Bender, Cocalić, Bekrić, Zec, Galić, Ćerimagić, Vučenović, Hajdarević, Kaljić, Hodžić, Vištica, Osmanović, Muftić i Ante zvanično otišao..
Na kraju ovog mjeseca ugovor ističe: Štilić, Kovačević, Mekić, Resić, Duraković, Drina, Gasal i Beća
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Onaj je bio fenomen za izucavanje, a ne vjerujem koliko je raja ovdje svrsavala na njegalijevapolutka je napisao/la: ↑03 jun 2022, 14:54da je u pitanju onaj londonac, dao bi do sada 87 izjava za raznorazne medije i na kraju sa onim šalom bi uzvikivao mi smo Željini Željo je naš![]()
![]()
kako ko ovdje su najvise svrsavali na njega zna se ciji botovi dok smo svi ostali pljuvali taj potez klubaBradao1 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 16:45Onaj je bio fenomen za izucavanje, a ne vjerujem koliko je raja ovdje svrsavala na njegalijevapolutka je napisao/la: ↑03 jun 2022, 14:54da je u pitanju onaj londonac, dao bi do sada 87 izjava za raznorazne medije i na kraju sa onim šalom bi uzvikivao mi smo Željini Željo je naš![]()
![]()
jbt sta smo sve preživjeli u zadnje tri godine dobro je ikako ijedan navijac zelje dobar sa pameti
od galantnog travnickog krojaca ubleha do londonske modni macak ublehe sta smo mi bogu zgriješili sve ove godine
Ja ne vjerujem dok ne vidim na zvanicnoj, a i tad ce mi biti sumnjivoZileZile je napisao/la: ↑03 jun 2022, 15:02Nije njihovo da kazu direktno da ce covjek uci u klub, vec to sve okolo kazu.![]()
Svi se nadamo da ce sto prije biti objavljeno da i nama svane.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Uzmite predah, zastanite na tren, te se grohotom nasmijmo svi Tomislavu Ivkovicu!
Hahaha, glupane!
Hahaha, glupane!
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
??NotOccasionalFan je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:23Uzmite predah, zastanite na tren, te se grohotom nasmijmo svi Tomislavu Ivkovicu!
Hahaha, glupane!
Slijedeca sedmica je burna

A kad gledas zvanicnu rekao bi covjek svi su pod ugovorom jos 6 godina, nema razloga za brigu.Mamba21 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 15:35Prema transfermarkt 31.05 ugovori istekli
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja nista ne vjerujem dok je Admir jednom ne 
-
zeljodogroba
- Kontakt:
E ocm ne bude li kakav boom iduce sedmice, tacno ne znam hocul skocit sa krova zvrade ili da se lagano kakvim tupim predmetom pocnem rezat. Pu vise do*izdila ova neizvjesnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.