Ja bi volio da se organizuje neka prijateljska sa nekim gigantom, i oproste Ahmet, Krle, Hebibovic i Dupe, isto kao protiv Galate Obuca i Škoro... Dovest neki klub kao vec spomenuta Galata, Konyaspor imamo dobru saradnju s njima, il tako nesto, skupilo bi se raje radi samog kluba koji ti dolazi, a bila bi ti proba i stavis najjace igrace u prvu postavu i vidis gdje si i sta si pored takvih ekipa.
St Louis City nek nas ugosti
Pripreme u SAD, why not, da podignemo ljestvicu
Siguran sam da bi sa vezama tamo, a svakako ih imamo dobili i terene i prostor, smještaj, vize bi se dale srediti, avion i sl
Ako sledeca objava ne bude da je klub postigao sporazumni raskid sa Hebom, Mersom, Amerom i Krletom onda nista nismo postigli
Ma ne sumnjam da su oni otpisani u svim Feđinim kombinacijama, ali bojim se da ce se inatiti sa klubom oko isplate, tražit će isplatu do zadnjeg feninga. Ako Merso ne popusti i bude uporan u tom zatezanju, treba mu zabraniti da priđe Koševu do kraja života.
Koliki se budžet oslobodio odlaskom samo Bodula, a da ne spominjemo i ovu dvojicu.
Bagara ne vjerujem da je imao ispod 8k, a Hare Handžić za njega Mario Gomez lično.
Ova trojica nisu ni 30% onoga što još treba da ode i da se očisti, ali neka smo počeli hvala Bogu.
Pa ovo je samo redovan sllijed dogadjanja, istekli ugovori, lose se pokazali, slabo igrali i vozdra.
Pravi problem su ovi sto nam guraju klub u provaliju svojim (ne)igrama, ustvari svaki put kad ih vidim hoce nesto da mi bude.
Ja sam siguran da nijedan igrac nece oprosti ni marku svog ugovora.. namirisali su pacovi lovu, znaju posle nas ide vjesanje kopacki o klin, jer njihov trenutacni kvalitet je za nivo slobode krupe zelje gdje plata 2000 km max, oni nemogu sad sebe zamislit da sa 15 k km mjesecno spadnu na 2 km i to da se kupaju u bunaru igraju na betonu da nema doktora i da zive po selima
Tako uzece sve i da se rahat oproste.
Ovu pjesmu od zabranjenog pusenja treba pustat prije svake utakmice na kosevu
Pa ovo je samo redovan sllijed dogadjanja, istekli ugovori, lose se pokazali, slabo igrali i vozdra. Pravi problem su ovi sto nam guraju klub u provaliju svojim (ne)igrama, ustvari svaki put kad ih vidim hoce nesto da mi bude.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da li je taj Pantelic za FKS ? Ono sto je sigurno u tom smjeru treba ici. Pokupiti sve dobro i perspektivno iz BiH, a stranac mora biti min. Stanojevic(po kvalitetu,htjenju i perspektivi za $) da dodje u FKS.
Moje misljenje da, ako vec dovodimo iz lige da to mora biti mlad igrac koji obecava i ko ce na Sarajevo gledati kao na odskocnu dasku da se proda dalje,samim tim ce gristi ovdje da se pokaze.Tako da iz tog ugla definitivno da,moras igraca dovesti koji ima motiv a ne da gleda na nas kao vrh karijere.
Ne vidim nikakvu razliku u razmisljanju nas dvojice. Samo sto ja ne znam (neinformisan sam) "ubicu i pakera" Pantelica
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Treba ukinuti skroz ovo U21 pravilo. Ako je neko dobar igrac igrat ce i sa 16 godina za prvi tim, a ne da se mora sansa na silu davati. Bespotrebno pravilo skroz.
Pa onda najbolje da ukinu i pravilo o strancima i ovo u21 pa da liga bude otpad za srbe bugare i rumune sa 33+ godina jer su eto oni bolji od djece sa 17 godina
Zrinja i listica nek dovode igrace iz rudesa varazdina dragovoljca, borac rudar leotar crnogorce srbe i bugare, mi zeljo i velez cemo traziti svuda po malo sigurno ima vrhunskih igraca u drugoj turskoj ligi koji nemaju minutazu, povremeno pogledati armeniju azerbejdzan moldaviju
A svako dijete koje vidite na ulici da igra ili koje izrazi zelju za treniranjem obavezno poslati psihologu i dati mu onu playstation pretplatu nek igra igrica kuci i nek pusi snjuru ili iqos
Ovdje nije problem izmisljeno pravilo sa u21 igracima, veci su krivci klubovi. Mi da imamo viziju kluba da se svake godine izbace 3 juniora ne bismo ni gledali da li ovo pravilo postoji. I de mi nabroji ijednu ligu sa ovim pravilom?
Iskreno ne znam, ali ako zelimo napredak u fudbalu i reprezentaciji moramo se fokusirati na razvoj mladjih, nema vise dijaspore i onih ratnih generacija. Okosnica reprezentacije moraju biti igraci koji su ponikli u sarajevu zelji slobodi zrinji itd.
Kako sam dobio info, Lazicu produzenje ugovora do 2024-te godine.
Fedja rece u narednim danima dobija jos jednog asistenta, vidim raja piše Ahmetović ce bit imenovan kao asistent za Fedju,ja mislim da je to Dzeno Uscuplic jer su i novine pisale da ce on biti njegov prvi asistent.
To je onda znak da ce on igrati i ako zato Trako bio na klupi to bi bila velika greska. jedino ako bude igrao 3-5-2. Trako mora da igra i Lazic ko stranac na klupi je bez veze
To je onda znak da ce on igrati i ako zato Trako bio na klupi to bi bila velika greska. jedino ako bude igrao 3-5-2. Trako mora da igra i Lazic ko stranac na klupi je bez veze
Pa treba ti najmanje 4 stopera, povrede, kartoni itd