FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
10-ka slobodna 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Damir Sovsic 

Taj kockar i vjecno povrijedzen....neka hvala 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- FKS -
Lazic je potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produzenja na jos jednu 

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Broj 10 na dresu brate.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Hadzija i Mirvic krajem juna kad se izvrsi cistkaMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:15Da se ima kome Bajram čestitati![]()
Hadzija: boli me qrac i za odlaske i dolaskeBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:29Hadzija i Mirvic krajem juna kad se izvrsi cistka
Mirvic: a bolil te za pare
Hadzija: kolko treba

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ahmetovic pomocnikMortemHz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:16
“Poveo sam svoja dva pomoćnika iz Mostara. Jednostavno, da bi bili mirni morate imate tim. Oni su moj tim, to sam shvatio. Bili su uvijek uz mene. Pokazali su odanost. To je prvi preduslov da ima ljude od povjerenja. Klub nije imao ništa protiv toga i mislim da je to ispravan potez. Adi je radio dobar posao. Nadam se da ćemo dobro surađivati u interesu kluba. Imamo još jedno ime koje je ostavilo traga u Sarajevu i uskoro ćemo ga imenovati 12. 6 kada bude prozivka u Sarajevu”, govori Dudić.

Prvi odlasci su trebali biti Hebibović, Velkoski i Ahmetović.Vjerovatno će se naduravati oko raskida sve do posljednjeg feninga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam razmišljao o tome prije ali što da neubipara je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:41Ahmetovic pomocnikMortemHz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:16
“Poveo sam svoja dva pomoćnika iz Mostara. Jednostavno, da bi bili mirni morate imate tim. Oni su moj tim, to sam shvatio. Bili su uvijek uz mene. Pokazali su odanost. To je prvi preduslov da ima ljude od povjerenja. Klub nije imao ništa protiv toga i mislim da je to ispravan potez. Adi je radio dobar posao. Nadam se da ćemo dobro surađivati u interesu kluba. Imamo još jedno ime koje je ostavilo traga u Sarajevu i uskoro ćemo ga imenovati 12. 6 kada bude prozivka u Sarajevu”, govori Dudić.
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 19BordoBijeli46
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ako Bagarić i Bodul pojačaju neki klub iz vrha naše lige, prvi će imati minimum 12 asistencija, a ovaj drugi minimun 15 golova u sezoni.
Ja bi volio da se organizuje neka prijateljska sa nekim gigantom, i oproste Ahmet, Krle, Hebibovic i Dupe, isto kao protiv Galate Obuca i Škoro... Dovest neki klub kao vec spomenuta Galata, Konyaspor imamo dobru saradnju s njima, il tako nesto, skupilo bi se raje radi samog kluba koji ti dolazi, a bila bi ti proba i stavis najjace igrace u prvu postavu i vidis gdje si i sta si pored takvih ekipa.
- JavierBosnia
- Kontakt:
St Louis City nek nas ugostiGhost67 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 13:00Ja bi volio da se organizuje neka prijateljska sa nekim gigantom, i oproste Ahmet, Krle, Hebibovic i Dupe, isto kao protiv Galate Obuca i Škoro... Dovest neki klub kao vec spomenuta Galata, Konyaspor imamo dobru saradnju s njima, il tako nesto, skupilo bi se raje radi samog kluba koji ti dolazi, a bila bi ti proba i stavis najjace igrace u prvu postavu i vidis gdje si i sta si pored takvih ekipa.

Pripreme u SAD, why not, da podignemo ljestvicu
Siguran sam da bi sa vezama tamo, a svakako ih imamo dobili i terene i prostor, smještaj, vize bi se dale srediti, avion i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Ferroviere1987, gh0stHZ, mnon46 i 66 gostiju.