Mislim da da,vodeci se ovim da su se ovim zahvalili.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 jun 2022, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Baš sad gledam šta je ono jbtumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:57Najjači su mi ovi komentari na Facebooku na zvaničnoj za Bodula, Bagarića i Cmiljanića. Svi ovi što komentarišu imaju zajedno 5 utakmica ove sezone, uvjereni u neki kvalitet Bodula, psuju i nezadovoljni su što ode![]()
![]()

1946
-
- Kontakt:
Ovdje mnogo opozicije a malo navijača.
jos nisu vidjeli TIK TOK Bodulovumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:57Najjači su mi ovi komentari na Facebooku na zvaničnoj za Bodula, Bagarića i Cmiljanića. Svi ovi što komentarišu imaju zajedno 5 utakmica ove sezone, uvjereni u neki kvalitet Bodula, psuju i nezadovoljni su što ode![]()
![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično, sve kako sam htio. Pisao sam prije 2-3 dana, Lazića bi jedino ostavio još jednu godinu jer je sasvim pristojan stoper.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- siroliver69
- Kontakt:
Hvala!
Super, uklopit ce se sa ostalim "plavim" bivšim saradnicima, SD i šefom.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moje misljenje da, ako vec dovodimo iz lige da to mora biti mlad igrac koji obecava i ko ce na Sarajevo gledati kao na odskocnu dasku da se proda dalje,samim tim ce gristi ovdje da se pokaze.Tako da iz tog ugla definitivno da,moras igraca dovesti koji ima motiv a ne da gleda na nas kao vrh karijere.Samozdravlje je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:52Da li je taj Pantelic za FKS ? Ono sto je sigurno u tom smjeru treba ici. Pokupiti sve dobro i perspektivno iz BiH, a stranac mora biti min. Stanojevic(po kvalitetu,htjenju i perspektivi za $) da dodje u FKS.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam gledao komentare ali nije to problem nego je neizainteresovan da igra ovu ligu, neće da se trudi. Njegov kvalitet nije upitan.Daidza8 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:59Baš sad gledam šta je ono jbtumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:57Najjači su mi ovi komentari na Facebooku na zvaničnoj za Bodula, Bagarića i Cmiljanića. Svi ovi što komentarišu imaju zajedno 5 utakmica ove sezone, uvjereni u neki kvalitet Bodula, psuju i nezadovoljni su što ode![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
To nam je svakako opis posla većini ovih ženica u klubu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:04angazovati je da stoji 2 min na poluvremenu umjesto Oruca, samo da stoji i suti

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Haha dobar je fejsal, ako si bagaric

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Pa daMortemHz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:03Nisam gledao komentare ali nije to problem nego je neizainteresovan da igra ovu ligu, neće da se trudi. Njegov kvalitet nije upitan.Daidza8 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:59Baš sad gledam šta je ono jbtumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:57Najjači su mi ovi komentari na Facebooku na zvaničnoj za Bodula, Bagarića i Cmiljanića. Svi ovi što komentarišu imaju zajedno 5 utakmica ove sezone, uvjereni u neki kvalitet Bodula, psuju i nezadovoljni su što ode![]()
![]()
![]()
![]()
evo miky je objasnio koji su igraći za nas
mlad igrac koji obecava i ko ce na Sarajevo gledati kao na odskocnu dasku da se proda dalje

1946
Ma ne znam fakat sta ce nam igrac koji je prekuco ligu, zar nije bolje da dovedemo nekog od 34 godine iz druge turske, s "jakim" cv-em..siroliver69 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:01Hvala!
Super, uklopit ce se sa ostalim "plavim" bivšim saradnicima, SD i šefom.
-
- Kontakt:
Sta je s Fanima je li on ima ugovor ili je raskinuo ??
- BegovicRamiz
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:05To nam je svakako opis posla većini ovih ženica u klubu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:04angazovati je da stoji 2 min na poluvremenu umjesto Oruca, samo da stoji i suti![]()

Drazen, Darko i Boris napustili Sarajevo
A spominju se da dolaze Haris i DzenanBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:13joker90 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:05To nam je svakako opis posla većini ovih ženica u klubu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:04
angazovati je da stoji 2 min na poluvremenu umjesto Oruca, samo da stoji i suti![]()
![]()
Drazen, Darko i Boris napustili Sarajevo

SD Hadzija umjesto Ivana

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da se ima kome Bajram čestitati

Odlican potez. Jos jedno 6 raskida i nek hendlaju onda tim
Pantelic je mlad igrac, zeljan napretka, mislim da bi bio dobra opcija.
Raja je upravu za Bodul. Odlican igrac
Raja je upravu za Bodul. Odlican igrac
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 03 jun 2022, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ShofaII, Vanja8 i 31 gost.