Slazem se ja s tobom. Obicno je istina negdje izmedju dvije krajnosti. Ovdje se obicno u ekstreme ide...NazorUso je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:14Problem je sto se husri sve opravdava a drugima sve spocitava. Sjetite se derbija i uzasne taktike, a on hladno okrivi Pidru i Sabana ! Trako i Ramic su vecinu utakmica igrali za juniore, kad se vidjelo da bi se mogla titula napasti. Ne treba traziti problem gdje ga nema, ali ni braniti neodbranjivo...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
- napoleon72
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel to Ovčina danas ili sutra potpisuje?
ma bjezi ba ništa ne znašMortemHz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:37Nemam ti vala pojmaDaidza8 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:2412. 6 prozivka topMortemHz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:16Dudić za N1: Suludo je odmah očekivati titulu, ali razmišljamo o tome
“Kada sam došao u Velež dao sam sličnu izjavu. Nema floskula. Poštujem samo rad na terenu. Sarajevu treba remont ekipe i to je evidentno već dvije godine. To moramo napraviti. Mislim da treba nove energije i žara i da to trebaju prepoznati navijači. Kažu, pristisak je igrati pred istočnom tribinom na Koševu? Nije, ako krenete odmah jako od prve minute”.
Pomoćnici će mu biti Mustafa Kodro kao prvi asistent i Jasmin Trnovac kondicioni trener. Trener golmana i dalje će biti Adi Adilović, dok će u narednim danima stručni štab biti kompletiran sa još jednim pomoćnim trenerom.
“Poveo sam svoja dva pomoćnika iz Mostara. Jednostavno, da bi bili mirni morate imate tim. Oni su moj tim, to sam shvatio. Bili su uvijek uz mene. Pokazali su odanost. To je prvi preduslov da ima ljude od povjerenja. Klub nije imao ništa protiv toga i mislim da je to ispravan potez. Adi je radio dobar posao. Nadam se da ćemo dobro surađivati u interesu kluba. Imamo još jedno ime koje je ostavilo traga u Sarajevu i uskoro ćemo ga imenovati 12. 6 kada bude prozivka u Sarajevu”, govori Dudić.
Dodaje da će “danas biti objavljeni detalji nekih odlazaka”.
“Pravimo remont tima. Blagovremeno će svi biti obajvješteni i najvijači će vidjeti našu odluku da radimo najbolje”, naveo je Dudić.
“Suludo je očekivati odmah titulu, ali razmišljamo o tome”
“Suludo je očekivati i niko mi to nije rekao da odmah trebamo osvojiti titulu. Ali je u planu i razmišljamo o tome. Zbog toga sam i došao. Za mene je to izazov. Sarajevu treba jedan takav stav i odlučnost na terenu. Dok sam bio u Veležu, Sarajevo je potrošilo nekoliko trenera. Nije sve do njih. Neću sigurno patiti i sebe i klub ako ne bude išlo, ali znam šta me čeka i spreman sam za izazove”, kaže Dudić.
“Kao fudbaler nisam razmišljao o trenerskoj karijeri. Kada sam počeo sa poslom, želio sam da radim u klubovima koji se bore za nešto. Sarajevo to želi, tako da su se ambicije podudarile je sigurno plus i dobar start za početak”, govori Dudić.
“Neću više spominjati razloge odlaska iz Veleža. Rekao sam im sve najbolje i klub kojeg ću pamtiti. Zahvaljujem se i Red Armyju. Pogodili su me neki loši komentari nakon odlaska, ali samo lijepo o klubu pričam i biću njihov navijač u evropskim utakmicama. Od jučer je moj novi klub Sarajevo i naravno da ću raditi u interesu kluba i ništa drugo”, zaključio je Dudić.![]()
hoće li ici u sloveniju opet ili

1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta ću

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dolaze dva napadača jedan je iz Južne Amerike
Dražen Bagarić, Darko Bodul i Boris Cmiljanić više nisu članovi FK Sarajevo, s obzirom na to da im je sa završetkom prethodne sezone istekao važeći ugovor.
1946
-
- Kontakt:
Da li je taj Pantelic za FKS ? Ono sto je sigurno u tom smjeru treba ici. Pokupiti sve dobro i perspektivno iz BiH, a stranac mora biti min. Stanojevic(po kvalitetu,htjenju i perspektivi za $) da dodje u FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vjerujem da ovo znači da je Laziću produžen ugovor
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Lazic dobio produzenje onda ? Ako je istina svaki dan sve bolja informacija

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bravo, odlični potezi Hadzije zasada 
Ode nam Cmiljara, tadašnji poklon od našeg novog sadašnjeg, još ćelavijeg SD-a. Hebib i Krste next! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odlicno 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Samo lagano
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Najjači su mi ovi komentari na Facebooku na zvaničnoj za Bodula, Bagarića i Cmiljanića. Svi ovi što komentarišu imaju zajedno 5 utakmica ove sezone, uvjereni u neki kvalitet Bodula, psuju i nezadovoljni su što ode

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Da je Mirva bio neki dan oko katedrale, sad bi Lidija Bačić bila nova uposlenica FKS. 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 03 jun 2022, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nema tu sta biti zahvala Hadzicu. Ovo je bio najjednostavniji dio posla.
Jednostavno im je istekao ugovor i zdravo.
Pravi posao Hadzica tek dolazi. Proces raskidanja ugovora. Tu se treba sto je vise moguce zastititi interes i novac kluba. Tu se pokazuje umijece.
Jednostavno im je istekao ugovor i zdravo.
Pravi posao Hadzica tek dolazi. Proces raskidanja ugovora. Tu se treba sto je vise moguce zastititi interes i novac kluba. Tu se pokazuje umijece.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, johntravolta123 i 38 gostiju.