Principatus je napisao/la:Da ti mozda ne mislis na Saleta?

Vjeruj da nisam ni primijetio dok me ti nisi opomen'o.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Principatus je napisao/la:Da ti mozda ne mislis na Saleta?
Vedo, Sejo i Miralem imaju fanatican odnos prema reprezentaciji...za ostale neznam bas.Principatus je napisao/la:Da posebno Seji nikad nije bilo mrsko doci, iako valja zbog suspenzije na tribinu i odatle bodriti. Ali ni to mu nije bio problem, da od trenera dobije (a i potrazi) dozvolu, da se pridruzi reprezentaciji. Dakle thumbs up za nase Hoffenheimovce.
To su ti Podrinjcibosanac723 je napisao/la:Vedo, Sejo i Miralem imaju fanatican odnos prema reprezentaciji...za ostale neznam bas.Principatus je napisao/la:Da posebno Seji nikad nije bilo mrsko doci, iako valja zbog suspenzije na tribinu i odatle bodriti. Ali ni to mu nije bio problem, da od trenera dobije (a i potrazi) dozvolu, da se pridruzi reprezentaciji. Dakle thumbs up za nase Hoffenheimovce.
mene je zabolilo a mogu mislit kako je onda njegaGoalgetter je napisao/la:One zvizduke na Kosevu protiv Francuske nikad necu zaboravit, kad je Vedo izlazio. Ono je stvarno bilo dno dna. Neki bi igraci u tome odmah nasli razlog da napuste repku.
Iskreno iako sam bio ljut na Ibisevica tu utakmicu, toliko me zabolilo sto su mu zvizdali kao da su meni.Goalgetter je napisao/la:One zvizduke na Kosevu protiv Francuske nikad necu zaboravit, kad je Vedo izlazio. Ono je stvarno bilo dno dna. Neki bi igraci u tome odmah nasli razlog da napuste repku.
Slazem se. Bio je stvarno ocajan u toj utakmici. Nista nije napravio, ali je ipak igrao na krilu. Neka Mourinhova takcicka varka koja je upalila kao i uvijek. Mozda najgora partija bilo kojeg igraca u dresu BiH zadnjih godina, ali ono nije zasluzio. Jedno su zvizduci, ali ako si bio na tekmi onda si cuo i one nevjerovatne psovke prema njemu. Morao je cut dosta toga.BIHfan je napisao/la:Iskreno iako sam bio ljut na Ibisevica tu utakmicu, toliko me zabolilo sto su mu zvizdali kao da su meni.Goalgetter je napisao/la:One zvizduke na Kosevu protiv Francuske nikad necu zaboravit, kad je Vedo izlazio. Ono je stvarno bilo dno dna. Neki bi igraci u tome odmah nasli razlog da napuste repku.![]()
To je dokaz da je u Bosni veliki broj "glupih" ljudi i seljaka da to nema nigdje u Svijetu. Nadam se da ce odsad ovi huligani znati cjeniti Vedu i podrzati ga i u losim i u dobrim partijama. Vedo zivio.
Ibisevicu su zvizdali kad je izasao iz igre iako se borio ko lav, al priznajem da je lose odigrao...interesuje me kako bi navijaci reagovali da je Dzeko izasao...sigurno bi ga gadjali stolicama i upaljacima.Cartman je napisao/la:Slazem se. Bio je stvarno ocajan u toj utakmici. Nista nije napravio, ali je ipak igrao na krilu. Neka Mourinhova takcicka varka koja je upalila kao i uvijek. Mozda najgora partija bilo kojeg igraca u dresu BiH zadnjih godina, ali ono nije zasluzio. Jedno su zvizduci, ali ako si bio na tekmi onda si cuo i one nevjerovatne psovke prema njemu. Morao je cut dosta toga.BIHfan je napisao/la:Iskreno iako sam bio ljut na Ibisevica tu utakmicu, toliko me zabolilo sto su mu zvizdali kao da su meni.Goalgetter je napisao/la:One zvizduke na Kosevu protiv Francuske nikad necu zaboravit, kad je Vedo izlazio. Ono je stvarno bilo dno dna. Neki bi igraci u tome odmah nasli razlog da napuste repku.![]()
To je dokaz da je u Bosni veliki broj "glupih" ljudi i seljaka da to nema nigdje u Svijetu. Nadam se da ce odsad ovi huligani znati cjeniti Vedu i podrzati ga i u losim i u dobrim partijama. Vedo zivio.
A i bila je ruzna nekako atmosfera na toj utakmici, odma mi je se zgadilo na pocetku kad dvojica crnaca (valjda francuzi) prolaze pored zapadne tribine do VIP loze a ovi nasi pokazuju koliki su primitivci. Mozete sami zamislit sta je bilo, da ne opisujem bezveze.
bas si nas razocaraoEdvin_Mg je napisao/la:htio sam gledat utakmicua,al sad kad sam vidio da nece biti prva postava,odlucio sam se necu gledat tekmu!! :S
Prvi put sam cuo za Vedu u ovom CD-u i odmah mi je postao dragVirtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]
odakle si ti bogatimelanholicar je napisao/la:Večeras bi mogao Vedad pogoditi i to iz penala,neki osjećaj mi je u glavi,samo se nadam da neće biti transparenata na tribinama tipa " Vedo ne daj se svi smo uz tebe" ili " Vedo voli te baka tvoja"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza i 21 gost.