Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2022
Joj debila hahahhaha
Tena osim sto voli da laze,voli i da vara
Tena osim sto voli da laze,voli i da vara
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
sjeba mala mocnu petorku 

Popisa se mala po njima hladno
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- QUARTERBACK
- Kontakt:
tena i sumeja su prave one drugarice sto su jedna prema drugoj u fazonu sve divno krasno ihihi pihihi a vamo jedna o drugoj misle sve najgore realno 

Sta kaze Milica nisam ja manipulator ko Maša. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Zuta kurava i o Masi prica iza ledja 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Baci prijateljicu pod voz

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 03 jun 2022, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da je nema trebalo bi je izmisliti

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- feniksptica
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hahahahahahah pa kakvo je ovo djubre
moram priznati bara bara sa nasom saruljom
nadam se pobjedi Stefana
moram priznati bara bara sa nasom saruljom
nadam se pobjedi Stefana
Sumejica kao da dijeli pravdu Johnny Deppu a ne nekim žnj likovima koliko se uživila...
Sumeja primjenjuje šerijatski zakon kao u Saudijskoj Arabiji, za običnu sirotinju bi glavu odsjekla a za bogataše se ne odnosi
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Vogošćanskoj ublehi i dalje krivo što je neka tamo Tena iz Zagreba stavila sebe ispred nje.
Prijateljstvo.
Treba se osramotila nema dalje. Odvratniji i gluplji mentalni sklop nije odavno viđen.
Crveni prekucali sa lažnom patetikom. Milica bolja glumica od Mine.

Crveni prekucali sa lažnom patetikom. Milica bolja glumica od Mine.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Realna polufinala, kod crvenih najbolji muški i ženski takmičar (da se Maša nije povrijedila pitanje šta bi bilo) plus osoba koja je sigurno najviše napredovala u Survivoru. Kod plavih takođe najbolji muški i ženski takmkčar plus Tena
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
da nisam gledao od pocetka rekao bih da je maša prije ozljede bila neka masina
u biti nista se skoro promjenilo nije, ona i dalje na poligonu solidna a na gađanju dzenan horor....
nađa napredovala al u kur.cu, ne moze prismrditi pobjedi, ista cijelo vrijeme... u uvodu survivera je rekla da se bavila sportom u vidu snouborda i slicno sto znaci da ima jako dobar balans.... i osim dva prva dvoboja gdje bi izgubila sigurno ono vjesanje da nisu odustali obojica svi ostali dvoboji su bili balans a ona je tu jaka i lahko ih je izbacivala (i svaka joj cast, to je cilj ove igrre)
goran i stevan su dva daleko najkvalitetnija igraca, odmah iza njih je nevena pa milica.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Stevan?? Pa Ramiz je za njega igračinaPantelija je napisao/la: ↑03 jun 2022, 02:07da nisam gledao od pocetka rekao bih da je maša prije ozljede bila neka masina
u biti nista se skoro promjenilo nije, ona i dalje na poligonu solidna a na gađanju dzenan horor....
nađa napredovala al u kur.cu, ne moze prismrditi pobjedi, ista cijelo vrijeme... u uvodu survivera je rekla da se bavila sportom u vidu snouborda i slicno sto znaci da ima jako dobar balans.... i osim dva prva dvoboja gdje bi izgubila sigurno ono vjesanje da nisu odustali obojica svi ostali dvoboji su bili balans a ona je tu jaka i lahko ih je izbacivala (i svaka joj cast, to je cilj ove igrre)
goran i stevan su dva daleko najkvalitetnija igraca, odmah iza njih je nevena pa milica.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jun 2022, 00:08tena i sumeja su prave one drugarice sto su jedna prema drugoj u fazonu sve divno krasno ihihi pihihi a vamo jedna o drugoj misle sve najgore realno![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- napoleon72
- Kontakt:
Ma mislio je na Stefana, Stevan svakako nije u polufinalu...TarpiTarpi je napisao/la: ↑03 jun 2022, 02:37Stevan?? Pa Ramiz je za njega igračinaPantelija je napisao/la: ↑03 jun 2022, 02:07da nisam gledao od pocetka rekao bih da je maša prije ozljede bila neka masina
Joj Nadje Punishera jbt, sama razvali cijeli klan i izbaci ih. Steta samo sto je glupa ko qrac pa je kolovodju ostavila kad je imala priliku da je se rijesi. Vjerujem da bi joj tad sanse za osvajanjem bile drasticno vece.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- muha milanez
- Kontakt:
Kakvo osvajanje bilo koga pored Stefana, momak je za klasu bolji od svih iz crvenog tima. Stefan, pa nek se ostali redaju kako god žele. Kod plavih Nevena zaslužuje, koliko im je samo nagrada donijela sa svojim pobjedama na poligonima, trebaju je dobro počastiti kad se vrate.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.