Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Kad im Sejo podgrije lepinu i ubaci punicin kajmak... pa Brazil na Marakani bi pobijedili...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Petev sa igracima iz nase lige i crvenim od 40' izgubio 1:0 (gol u 90') od SADa.
Vaha -> https://www.klix.ba/sport/nogomet/marok ... 220602025/
Stara ubleha.
Stara ubleha.
Sto je prvi tim igrao koji 100 mio vise vrijedi nema veze.
neko gubi sa igracom vise ( od 37min) kod kuce od Finske.

neko gubi sa igracom vise ( od 37min) kod kuce od Finske.

Ako ces po cijenama sa TM stvar je jos gora po Vahu.
Vrijednost prvih 11 + klupa:
Maroko 133,3 + 69,2
SAD 143,5 + 60,4
BiH 4,6 + 2
SAD 41,65 + 32,35
Vrijednost prvih 11 + klupa:
Maroko 133,3 + 69,2
SAD 143,5 + 60,4
BiH 4,6 + 2
SAD 41,65 + 32,35
Vasilj
Dedic Ahmedhodzic Hadzikadunic Babic Kolasinac
Gigovic Hadziahmetovic Krunic
Hasic
Demirovic
Dedic Ahmedhodzic Hadzikadunic Babic Kolasinac
Gigovic Hadziahmetovic Krunic
Hasic
Demirovic
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Jedan od vecih prodavaca magle.TheChief je napisao/la: ↑02 jun 2022, 10:49Petev sa igracima iz nase lige i crvenim od 40' izgubio 1:0 (gol u 90') od SADa.
Stara ubleha.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma on je za mene postao ubleha kada je prokockao AFCON sa najjacom ekipom na turniru.Justin je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:25Jedan od vecih prodavaca magle.TheChief je napisao/la: ↑02 jun 2022, 10:49Petev sa igracima iz nase lige i crvenim od 40' izgubio 1:0 (gol u 90') od SADa.
Stara ubleha.
Kasno sam dosao pameti, ali bolje ikad nego nikad.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma on se svaki put obrukao na AKN.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:28Ma on je za mene postao ubleha kada je prokockao AFCON sa najjacom ekipom na turniru.Justin je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:25Jedan od vecih prodavaca magle.TheChief je napisao/la: ↑02 jun 2022, 10:49Petev sa igracima iz nase lige i crvenim od 40' izgubio 1:0 (gol u 90') od SADa.
Stara ubleha.
On njih sa shishom, burekom i kolacima a oni njega, da ih ne maltretira vise na pripremama sa shisha barom, buregdzincom i slasticarnom ... ne mozes ti lopta milionerima nista vise ... samo im mozes @#€%& ...RaZuti je napisao/la: ↑02 jun 2022, 00:01Ako pobijedite od mene shisha burek i kolači, još vam familija moze doci.. eto ti motivacijeDaVinci je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:23Ne moze on njih vise motivisat' ni za bitne tekme ... ne moze njih vise Bog otac motivisat' ni zasta ... oni sto su igrali, igrali su ...hurem je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:18
Ostaje mu sad da u teškom trenutku (igračima se ne igra jer su glavom na odmoru i mrsko im je sto su tu) motiviše igrace za manje bitne utakmice i sacuva status selektora reprezentacije BiH. Njegova nesreća je da je sve dobro sto je uradio pobrisao utakmicom protiv Finske gdje je najveći krivac zbog pogrešne postavke. Nije mu na mlin išlo ni previše prijateljskih utakmica.
Uglavnom, do njega je.
![]()

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pirić na klupiTheChief je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:31Ma on se svaki put obrukao na AKN.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:28Ma on je za mene postao ubleha kada je prokockao AFCON sa najjacom ekipom na turniru.

Vaha izborio plasman na Mundijal, ova nasa ubleha ima najgore kvalifikacije u historiji reprezentacije. Ok
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Inače je jednako teško izboriti plasman na SP iz Europe i iz Afrike
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Poređenje nigdje veze.
Pa nije izborio Mundijal s Libijom nego s Marokom, jednom od najboljih reprezentacija na afričkom kontinentu u afričkim kvalifikacijama, ne evropskim.
Bilo bi sramota da to nije učinio.
Cinjenica je da je svaki put kroz grupe uspio to učiniti s reprezentacijama od kojih se to svakako očekivalo, s Vahom ili bez Vahe.
Isto tako, činjenica je da je s glavnim favoritima AKN podbacio svaki put u ranoj fazi.
ma yebo vahu, in ivajlo we trust...povedi nas majstore u 'nove' pobjede
imal gdje vladana, prirodnog srbina, hoce li nam barem reci koju:-)
zna li se je li seha printao pravilnik? primjetih da je pjanic helikopter iznajmio da stigne na vrijeme, kontam seha zaprijetio...kloc prvi stigao...cudni vjetrovi pusu...
do sada samo reufa plasticara sreo u carpe diemu, nema ih ni na kafama sa familijom...
idemo napasti ligu A:-)

zna li se je li seha printao pravilnik? primjetih da je pjanic helikopter iznajmio da stigne na vrijeme, kontam seha zaprijetio...kloc prvi stigao...cudni vjetrovi pusu...
do sada samo reufa plasticara sreo u carpe diemu, nema ih ni na kafama sa familijom...
Izborit sa Marokom SP iz Afrike je jednako kao izborit sa Francuskom SP iz Evrope.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:25Inače je jednako teško izboriti plasman na SP iz Europe i iz Afrike
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne možeš to neznalicama objasniti.Justin je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:20Izborit sa Marokom SP iz Afrike je jednako kao izborit sa Francuskom SP iz Evrope.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:25Inače je jednako teško izboriti plasman na SP iz Europe i iz Afrike
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A koje su to stare pobjede?babino je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:14ma yebo vahu, in ivajlo we trust...povedi nas majstore u 'nove' pobjede![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
I tako 4 puta izborio.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:25Inače je jednako teško izboriti plasman na SP iz Europe i iz Afrike
Dok ova ubleha nije ni blizu da vodi bilo koga na svjetskom niti će ikada voditi.
Najlošije kvalifikacije u historiji reprezentacije. Zauvijek će ostati upamćen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.