Mislis da je tolko inteligentan?obrijanopile je napisao/la: ↑02 jun 2022, 00:51Polako, ba , ljudi. Nece da se sad oglasava jer ne želi da se desi ono što je se desilo sa Lulicem i ostalim, ne želi da Petev, eventualni los rezultat, svali na njega i njegovu, moguću, izjavu. Rekao je da će se oglasiti kada za to dodje vrijeme, a ja mislim da sad nije vrijeme.
Meni možda više znače lajkovi Vladanove djevojke, gdje ga raja poziva da se vrati u repku i da ne igra za Srbiju, na njegovom profilu.
Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Vladan Kovacevic
Ja se nadam da ce I vladan I cetkovic zaigrati za srbiju...koji ce nam racku u reprezentaciji a ova balincad sto ga nagovaraju da se vrati u repku su otorilike one muje I sulje iz viceva ... istina je I ovo sto ovaj momak kaze kako se srbima u sarajevskim klubovima gleda kroz prste... sjecam se onog hamelja sto je kroz usi primao golove protiv atalante pa navijacima stednji prst pokazao I nikom nista...da je golman bio bosnjak nebi ziv izasao iz stadiona... ali tako ti je kad ti dzamija pravi drzavu I kroji identitet
Ako je ovo stvarno istina da prelazi u Srbiju onda je ovo ogromna lekcija za pitare i svim našim klubovima, da ne napravi istu grešku. Treba se na Bošnjaci fokusirati umjesto da napravimo za susijede nove igrace i da budemo za nihove otpad igrace B reprezentacija. Kovacevic ima potencijal da bude najboli golman koji je ikad otišao iz BiH zato mi je jako krivo. Nek svima bude jasno pogotovo za ove ljevi ljudi da nece ni jedan Srbin i Hrvat smatrati Bosnu i Hercegovinu kao svoju drzavu. Osim ako je Republika Srpska i Herceg Bosna kontekstu spominata.gruezi je napisao/la: ↑02 jun 2022, 07:28Ja se nadam da ce I vladan I cetkovic zaigrati za srbiju...koji ce nam racku u reprezentaciji a ova balincad sto ga nagovaraju da se vrati u repku su otorilike one muje I sulje iz viceva ... istina je I ovo sto ovaj momak kaze kako se srbima u sarajevskim klubovima gleda kroz prste... sjecam se onog hamelja sto je kroz usi primao golove protiv atalante pa navijacima stednji prst pokazao I nikom nista...da je golman bio bosnjak nebi ziv izasao iz stadiona... ali tako ti je kad ti dzamija pravi drzavu I kroji identitet
Šta si rekao?Harise je napisao/la: ↑02 jun 2022, 09:31Ako je ovo stvarno istina da prelazi u Srbiju onda je ovo ogromna lekcija za pitare i svim našim klubovima, da ne napravi istu grešku. Treba se na Bošnjaci fokusirati umjesto da napravimo za susijede nove igrace i da budemo za nihove otpad igrace B reprezentacija. Kovacevic ima potencijal da bude najboli golman koji je ikad otišao iz BiH zato mi je jako krivo. Nek svima bude jasno pogotovo za ove ljevi ljudi da nece ni jedan Srbin i Hrvat smatrati Bosnu i Hercegovinu kao svoju drzavu. Osim ako je Republika Srpska i Herceg Bosna kontekstu spominata.gruezi je napisao/la: ↑02 jun 2022, 07:28Ja se nadam da ce I vladan I cetkovic zaigrati za srbiju...koji ce nam racku u reprezentaciji a ova balincad sto ga nagovaraju da se vrati u repku su otorilike one muje I sulje iz viceva ... istina je I ovo sto ovaj momak kaze kako se srbima u sarajevskim klubovima gleda kroz prste... sjecam se onog hamelja sto je kroz usi primao golove protiv atalante pa navijacima stednji prst pokazao I nikom nista...da je golman bio bosnjak nebi ziv izasao iz stadiona... ali tako ti je kad ti dzamija pravi drzavu I kroji identitet
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Hank ne vadi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Cime mislis da Vico ucjenjuje i prisiljava Vladana da se odluci za Srbiju?Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2022, 00:01Ja koliko sam shvatio oni su obavijestili Savez i selektora da se nece odazivati na poziv i onda oni uputili poziv, a to mi zvuci kao alibi da sebe ograde. A zasto ga nisu pozivali svih ranijih okupljanja kad je bilo mjesta za to, to ce vjerovatno izignorisati i ponovo nas napraviti budalama, da popljujemo igraca, a ne njih koji ga nisu zvali ranije.Raonffa je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:53Kakav Vico i Petev, jesi li pročitao šta je rekao njegov menadžer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:52
Oh ne, bas ce biti tuzan i razocaran sto ga Vico nece handriti i zayebavati zajedno sa smrdljivim Bugarinom![]()
Cak cu se usuditi posumnjati da je ovo odradjeno u dosluhu sa Vicom&co kako bismo izgubili jos jednog talentovanog i kvalitetnog igraca, a vrlo moguce Srbija dobila istog, znajuci koliko Vico mrzi nas i voli Srbiju. Jeste u domenu teorije zavjere, ali ja njima ne vjerujem ama bas vise nista. Hrvati i srbi u nasoj drzavi su u 90% slucajeva takvi, prodali bi nas i unistili gdje god mogu, to se iznova i iznova ponavlja i dokazuje. Cast izuzecima, ali su neznatni.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čudno vrijeme došlo. Ujkanu smeta što se neko naziva vlahom.Lajger je napisao/la: ↑02 jun 2022, 17:51I kako očekuješ da Srbi igraju za Bosnu ,kad ih sestalno vređa .Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 07:50**** te on i svaki takav hordas cetalj. Sarajevo je doduse uvijek bilo pola vlaski klub iako navijam za njega.
Nista cudno vi ste nerhametli balije sarajlijice koji su uvijek gotivili došle posebno ove sumnjive cetalje i uje. Grlite malog cetalja Stanivukovica po bascrasiiji sad svrsavate na ovog **** samo zbog toga eto sto je branio za Sarajevo koje mu je sve dalo a on se izdajnicki tipicno cetnicki ponio.
Izgleda opet se sarajlijice pozelili vode iz kanistera.
Čemu to vlah ?
Čuo nahutbi
Ima bh hrvata koji bih smatraju svojom autohtonom domovinom podosta...ali u skutoriji ne tj haman nikako...obzirom da je skutorija najvitalniji kraj u kojem zive bh hrvati I samim tim najvise se para vrti tu I ulaze u sport normalno je da ce odatle biti najvise sportista .. obzirom da ta djeca bivaju odgajana u anti bih retorici I mnogi skoro nikako nedodzu u dodir sa malo drugacijim od sebe tj bosnjacima logicno je da ce tezit hrvatskoj...srbe koji su bh patrioti mozes izbrojati na prste jedne ruke uglavnom su to ljudi iz mjesanih brakova poput pedje kojovica ...problem je sto ova uhljebljena sda zgadija u savezu pusta srbima da rade sta hoce zarad vlastitih fotelja... da zenica tuzla mostar sarajevo I bihac imaju po trening kamp I 10tak obrazovanih omladinskih trenera ja cisto sumnjam da bi bilo koji hrvat ili srbin bio dovoljno dobar da zaigra za bih... ali bitnije Je sda zgadiji da pravi dzamije I otvara raznorazne uhljebarske pozicije unutar islamske zajednice nego da uradi bilo sta od cega ce bosna I bh patrioti imati korist.. isto vrijedi I sdp jugobalijsku otpad koji se nerazlikuju od sda ni po cemu...vladanu sretno ja mu zelim uspjeh u srbiji da odseli tamo nakon karijere i usreci se ...Harise je napisao/la: ↑02 jun 2022, 09:31Ako je ovo stvarno istina da prelazi u Srbiju onda je ovo ogromna lekcija za pitare i svim našim klubovima, da ne napravi istu grešku. Treba se na Bošnjaci fokusirati umjesto da napravimo za susijede nove igrace i da budemo za nihove otpad igrace B reprezentacija. Kovacevic ima potencijal da bude najboli golman koji je ikad otišao iz BiH zato mi je jako krivo. Nek svima bude jasno pogotovo za ove ljevi ljudi da nece ni jedan Srbin i Hrvat smatrati Bosnu i Hercegovinu kao svoju drzavu. Osim ako je Republika Srpska i Herceg Bosna kontekstu spominata.gruezi je napisao/la: ↑02 jun 2022, 07:28Ja se nadam da ce I vladan I cetkovic zaigrati za srbiju...koji ce nam racku u reprezentaciji a ova balincad sto ga nagovaraju da se vrati u repku su otorilike one muje I sulje iz viceva ... istina je I ovo sto ovaj momak kaze kako se srbima u sarajevskim klubovima gleda kroz prste... sjecam se onog hamelja sto je kroz usi primao golove protiv atalante pa navijacima stednji prst pokazao I nikom nista...da je golman bio bosnjak nebi ziv izasao iz stadiona... ali tako ti je kad ti dzamija pravi drzavu I kroji identitet
- Beduin
- Kontakt:
Bolji prema kome, srbima i hrvatima?Lajger je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:13Pa da ste vi bolji prema njima , i oni bi veleli Bosnu .Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2022, 00:01Ja koliko sam shvatio oni su obavijestili Savez i selektora da se nece odazivati na poziv i onda oni uputili poziv, a to mi zvuci kao alibi da sebe ograde. A zasto ga nisu pozivali svih ranijih okupljanja kad je bilo mjesta za to, to ce vjerovatno izignorisati i ponovo nas napraviti budalama, da popljujemo igraca, a ne njih koji ga nisu zvali ranije.
Cak cu se usuditi posumnjati da je ovo odradjeno u dosluhu sa Vicom&co kako bismo izgubili jos jednog talentovanog i kvalitetnog igraca, a vrlo moguce Srbija dobila istog, znajuci koliko Vico mrzi nas i voli Srbiju. Jeste u domenu teorije zavjere, ali ja njima ne vjerujem ama bas vise nista. Hrvati i srbi u nasoj drzavi su u 90% slucajeva takvi, prodali bi nas i unistili gdje god mogu, to se iznova i iznova ponavlja i dokazuje. Cast izuzecima, ali su neznatni.
Sta to mi njima radimo konkretno pa da mrze nas, BiH i sve vezano za ovu drzavu? Napali mozda susjedne zemlje, pravili konc. logore, rusili crkve, silovali im djecu, izvrsili genocid nad tim narodima, sta?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
A gdje napisah da ga ucjenjuje?Justin je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:32Cime mislis da Vico ucjenjuje i prisiljava Vladana da se odluci za Srbiju?Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2022, 00:01Ja koliko sam shvatio oni su obavijestili Savez i selektora da se nece odazivati na poziv i onda oni uputili poziv, a to mi zvuci kao alibi da sebe ograde. A zasto ga nisu pozivali svih ranijih okupljanja kad je bilo mjesta za to, to ce vjerovatno izignorisati i ponovo nas napraviti budalama, da popljujemo igraca, a ne njih koji ga nisu zvali ranije.
Cak cu se usuditi posumnjati da je ovo odradjeno u dosluhu sa Vicom&co kako bismo izgubili jos jednog talentovanog i kvalitetnog igraca, a vrlo moguce Srbija dobila istog, znajuci koliko Vico mrzi nas i voli Srbiju. Jeste u domenu teorije zavjere, ali ja njima ne vjerujem ama bas vise nista. Hrvati i srbi u nasoj drzavi su u 90% slucajeva takvi, prodali bi nas i unistili gdje god mogu, to se iznova i iznova ponavlja i dokazuje. Cast izuzecima, ali su neznatni.![]()

Kazem da se smijem usuditi posumnjati, poucen ratnim i postratnim periodom i desavanja u nasoj drzavi. Ako je agencija, koja ga predstavlja, tako smjelo i ponosno izjavila kako je on "prirodni srbin", sugerirajuci vjerovatno da slijedom logike i zelje i treba igrati za Srbiju, a nesto slicno ne bi mogla tek tako izjavljivati bez njegovog znanja i blagoslova, zasto ne bih sumnjao da ovakvo nesto Vico i njemu najblizi vec odavno znaju? A ne postoji bolji nacin realizacije te ideje, a moje sumnje i hipoteticke pretpostavke, od njegovog nepozivanja u drzavni dres, sto ce u nastavku posluziti kao alibi da digne sidro i "toliko ljut" na selektora i Savez prekrizi BiH i prestane se odazivati.
Da pojednostavim, recimo ja igram za mlade selekcije Srbije, a glavni baja u FSRS je neki bosnjak, musliman, korijeni iz BiH ili slicno i javno mrzi Srbiju, to svi u Srbiji znaju, dovede i selektora kao svoju produzenu ruku. Moja agencija, koja me predstavlja, poprica sa njim i objasni mu da radije bih nastupao za BiH, oni me ne pozivaju neko vrijeme i ja postanem odjednom ljut na Savez, selektora i odlucim da igram za BiH "kad vec me nisu postovali u Srbiji".
Hipoteticki izvodivo i realno.

075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
075 ❤
075 ❤
Cuj ovog da ste bolji prema nama.Pa bolan u Bosni i Hercegovini sve bitne stvari vode Srbi i Hrvati.Sta to mi radimo vama?Vazda ugrozeni..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
preglasavanje haha
koji su to bolesnici u pm, zlatna je ova BiH kad se sve sabere i oduzme:-)
koji su to bolesnici u pm, zlatna je ova BiH kad se sve sabere i oduzme:-)
Zasto se onda preglasavaju bosnjaci u kantonu 10 , pk , genocidnom krmetnjaku , sandzaku I gdje vec ne? Istina, ustav ovakav kakav je nije Fer .jel tebi normalno da hdz sa 9 posto glasova dobije 30 posto ministarskih pozicija, ukljucujuci I financije plus neplacaju porez za kladionice? Jel normalno da 62 posto( bosnjacke I gradzanske stranke) ljudi dobija 38 posto ministsrskih pozicija ... jel normalno da ljudi koji prikupe 70 posto pdv dobijaju nazad 50 posto u raspodjeli? Izborni zakon ces dobiti tek onda kad prihvatis da imas onoliko vlasti koliko te procentualno ima... nadzi drzavu u svijetu gdje 9 posto ljudi ima vise vlasti nego sto hdz ima u bih? Isto tako ajd nabroj drzave gdje je 60 + ljudi diskriminirano na nacin na koji su bosnjaci I pro- gradzanski nastrojeni bh hrvati diskriminirani u bih? Tebi je normalno da mene kao bosnjaka predstavlja retardirani dzafke sa 25 posto bosnjsckih glasova?
Nekim ljudima nije jasan sam koncept glasanja. Ne moras ici daleko. Uzmi glasanje u zgradi po xy pitanju. Uvijek ce jedna grupa preglasati drugu, mislim to je nekako i smisao glasanja.
Fazon je samo što Čovke šmrkom ispire mozgove, pa hoće da nametne kao normalno to da on po difoltu mora biti tu.
A što se tiče samog zakona ja mislim da je najbolje se uvede drugi krug glasanja, a da imamo samo jednog predsjednika. Onda svaki od naroda može biti odlučujući faktor. A pri tom legetimitet izabranog predsjednika je na max. jer su za njega glasali svi.

Fazon je samo što Čovke šmrkom ispire mozgove, pa hoće da nametne kao normalno to da on po difoltu mora biti tu.
A što se tiče samog zakona ja mislim da je najbolje se uvede drugi krug glasanja, a da imamo samo jednog predsjednika. Onda svaki od naroda može biti odlučujući faktor. A pri tom legetimitet izabranog predsjednika je na max. jer su za njega glasali svi.

Je l' ziv?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad se već bulazni oko golmana, hoće li kiksara na golu napokon pustiti nekog mlađeg da stane među stative?
Jel nam više trebaju novi kiksevi od strane mulca koji ne zna ni guknut kad lopta ide u peterac?
Onog Mehinog malog također ne želim uopste vidjeti da bilježi minute u ovim utakmicama, samo će nam razhebat utakmicu.
Jel nam više trebaju novi kiksevi od strane mulca koji ne zna ni guknut kad lopta ide u peterac?
Onog Mehinog malog također ne želim uopste vidjeti da bilježi minute u ovim utakmicama, samo će nam razhebat utakmicu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, No99 i 48 gostiju.