RŠD Velež Mostar

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 01 jun 2022, 22:15

Da je nakon finala rekao..želim u Sarajevo..razumio bih. Sarajlija, navija za njih..voli i td.
Ovako je zavlačio Upravu, navijače...
Sretno ti Fergusone u karijeri..mislim da si napravio veliku grešku. Mi nastavjamo još jače.
"Nije sreća para puna vreća"!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 01 jun 2022, 22:19

mozak je napisao/la:
01 jun 2022, 22:15
Da je nakon finala rekao..želim u Sarajevo..razumio bih. Sarajlija, navija za njih..voli i td.
Ovako je zavlačio Upravu, navijače...

Sretno ti Fergusone u karijeri..mislim da si napravio veliku grešku. Mi nastavjamo još jače.
"Nije sreća para puna vreća"!
Sve si rekao, i to potenciram non stop.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 jun 2022, 22:19

nekoIzMostara je napisao/la:
01 jun 2022, 22:07
OldFashioned je napisao/la:
01 jun 2022, 21:41
nekoIzMostara je napisao/la:
01 jun 2022, 19:59

Znaci itekako znaci, i to ne izdajnik nego 0 karakter. Levayio nas je sve pricama izmisljao uslove, i kad mu je sve ispostovlo se poceo srati. Jasta je vec izdajnik i nadam se da nikad mu vise nece biti ponudeno da ima ikakve veze sa velezom, a sto se karijere tixe da Bog da propao, znaci svaki dan cu se pomoliti da dobije nogu cim prije.
Ma nabijaj, ti i takvi bi sutra i Duška, Vahu olajavali i šutali.
Ljude koji pokazu obraz i koji su iskreni prema ljudima koji nekoga drze kao malo vode na dlanu nikad, al osobe koji su supci i prave od ljudi budale, gleda te u oci i laze uvijek, da mi je otac rodjeni. A feda je zasluzio bez obzira na odlicne rezultate da se pljuje jer imaju stvari koje su vrijednije od svih rezultata i trofeja, a na njima je pokazao da je 0. Plus moje je pravo da imam svoje misljenje, sta tebe briga sta cu ja reci i misliti. Imas svoje ja svoje i zdravo.
Eh eto, neka ostane na tome.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 01 jun 2022, 22:22

Dudiću LAŽOVE ne radi se to tako bilo je kulturnih nacina da napustis klub.
Sto se tice ove dvojice pomocnika sretno im bilo i nadam se da su za njih Velezova vrata zauvjek zatvorena, ali neke strucnjake praviti od Trnovca i Kodre nema smisla.
Trnoac do jucer ucio plivat dijecu, da nije bilo Veleza nebi znao da je lopta okrugla.
Mujo onaj Kodro onaj onaj onaj onaj… totalno nebitan.
Ovo samo moze biti korak naprijed, jedina negativna stvar na koju uprava nije mogla regovat je vriejme kojeg nemamo jer evropa dolazi brzo i sve ce nam biti na vat na nos ali to je kriva ova gnjida od covijeka jer je sve znao da ide i zavlacio upravu i preko medija pripremao teren.
Zato treeba dati podrsku upravi sta god naprave i novog trenera maksimalno podrzati.
DUDIĆU LAŽOVE!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 jun 2022, 22:23

Ima do Evrope jos 50 dana
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 jun 2022, 22:24

Kod nas vazda isto, valjaju kad su ovdje, ne valjaju kad odu.
Karakterno je drugi par cipela, ali jesu li bili struka kad su bili ovdje, kako sad odjednom sve same neznalice kad odu.
Da nas nema, crtali bi nas vodenim bojicama :urnebes:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 jun 2022, 22:26

Koliko god se trudio ne vidim zašto nije mogao makar malo ublažiti gorak okus kod navijača sa ovim obraćanjem javnosti na facebook profilu.
Sva priča se svela na čistu PATETIKU. Neće on da ugrožava bla bla, pa već si ugrozio svojim postupkom.
Ja opet hoću da razumno prihvatim ovu njegovu odluku, možda ću sutra stvari gledati drugačije dok ohladim glavu, moguće da samo emocija iz mene progovara pa ne mogu da rasudim racionalno.
Hvala na svakom uspjehu ali isto tako on treba biti neizmjerno zahvalan na podršci koju je imao od kluba i od navijača.
Smatram da je mogao makar malo konkretniji biti pa da nam da ideju u čemu je problem. Feđa koji je brutalno iskren uvijek bio i bez dlake na jeziku na kraju odlazi kao mulac. Bezveze.

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 01 jun 2022, 22:27

Pametnom dosta.Svaka ti je na mjestu. :salut:
DembaBa21 je napisao/la:
01 jun 2022, 22:22
Sto se tice ove dvojice pomocnika sretno im bilo i nadam se da su za njih Velezova vrata zauvjek zatvorena, ali neke strucnjake praviti od Trnovca i Kodre nema smisla.
Trnoac do jucer ucio plivat dijecu, da nije bilo Veleza nebi znao da je lopta okrugla.
Ovo samo moze biti korak naprijed, jedina negativna stvar na koju uprava nije mogla regovat je vriejme kojeg nemamo jer evropa dolazi brzo i sve ce nam biti na vat na nos ali to je kriva ova gnjida od covijeka jer je sve znao da ide i zavlacio upravu i preko medija pripremao teren.
Zato treeba dati podrsku upravi sta god naprave i novog trenera maksimalno podrzati.
DUDIĆU LAŽOVE!

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 01 jun 2022, 22:29

01 jun 2022, 22:24
Karakterno je drugi par cipela, ali jesu li bili struka kad su bili ovdje, kako sad odjednom sve same neznalice kad odu.
Kod mene to nije tako i kazem kako mislim zbog par igraca sam se svadjao sa pola forumasa ovdje ali sam govrio da ne valjaju dok su boli nasi igraci tako da ti to ne stoji.
Danas dok se kao “lomilo” hoce li ostati LAZOV trener pricao sa momkom iz Sarajeva i reko sam mu da bi volio da ide.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 jun 2022, 22:32

DembaBa21 je napisao/la:
01 jun 2022, 22:29
01 jun 2022, 22:24
Kod mene to nije tako i kazem kako mislim zbog par igraca sam se svadjao sa pola forumasa ovdje ali sam govrio da ne valjaju dok su boli nasi igraci tako da ti to ne stoji.
Danas dok se kao “lomilo” hoce li ostati LAZOV trener pricao sa momkom iz Sarajeva i reko sam mu da bi volio da ide.
Generalno jeste nažalost, u cijeloj državi, a pogotovo u Mostaru.
To nije neka novina, a mentalitet je pravo gadna stvar.
Složiti ćemo se da se ne slažemo. Biće trenera, oni će doći i otići a ostade nam samo Velež.
Nadam se zvučnom i jakom imenu a povrh svega se nadam PRAVIM pojačanjima a ne poluigračima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jun 2022, 22:43

DembaBa21 je napisao/la:
DUDIĆU LAŽOVE!
Prije 15-ak dana započeo pregovore sa njima. I to iza leđa ove uprave. Da je bio čovjek, trebao je odmah nakon kupa reći odoh ja sam svoje uradio, tražim novi izazov a ne ovako. Idemo dalje.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 jun 2022, 22:50

AlemC85 je napisao/la:
01 jun 2022, 22:43
DembaBa21 je napisao/la:
DUDIĆU LAŽOVE!
Prije 15-ak dana započeo pregovore sa njima. I to iza leđa ove uprave. Da je bio čovjek, trebao je odmah nakon kupa reći odoh ja sam svoje uradio, tražim novi izazov a ne ovako. Idemo dalje.
Ti si meni vec u Aprilu rekao da je Fedja bivsi :salut:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jun 2022, 22:55

OnlyLeft22 je napisao/la:
01 jun 2022, 22:50
AlemC85 je napisao/la:
01 jun 2022, 22:43
DembaBa21 je napisao/la:
DUDIĆU LAŽOVE!
Ti si meni vec u Aprilu rekao da je Fedja bivsi :salut:
U slučaju neuspjeha u kupu bi bilo tako. Koliko se sjećam?

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 01 jun 2022, 23:00

S obzirom da mi je izbrisan komentar, jos jednom da napisem:

Jaso naprcim ti se stare klosarske.

Sto ne mogu ovih "iskrenih" navijaca Veleza, kleo se u Velez a **** bi se za kermu

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 jun 2022, 23:02

MostarskiSin je napisao/la:
01 jun 2022, 23:00

Sto ne mogu ovih "iskrenih" navijaca Veleza, kleo se u Velez a **** bi se za kermu
+1
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 01 jun 2022, 23:07

Lažeš klub da ćeš ostati,i zavlačiš nas i ako znaš da će biti problem oko organizacije i pronalaska zamjene i trenera i ss.
Uvališ nas u problem za novu sezonu,znaš i sam koliko vremena treba naći novog trenera pa da on može početi stvarat ekipu i pojačanja.
Odeš u direktnog rivala i odvedeš čitav ss.
Pokušavaš nam vrbovati igrače.

Da si dan poslije kupa otišao i rekao idem,hoću rekao bih ti majstore sve ti najbolje u životu i privatno i poslovno,ovako ispao si ljudsko smeće i ti i bilder i kodro.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 01 jun 2022, 23:11

MostarskiSin je napisao/la:
01 jun 2022, 23:00

I od mene mu isto.👍

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 01 jun 2022, 23:12

Kakav je trener seljacic bio po dolasku u Velez najbolje govori cinjenica da je tim koji sad odvodi sa sobom zatekao tu. Znaci bio je niko i nista , a sad postavlja uslove da cijeli strucni stab dovodi sa sobom !
Kodro je napravio gresku zivota , zatvorio je sebi vrata u klubu u kojem bi uvijek imao neko mjesto, a Trnovac je svakako plivac , zalutao.u fudbal kojem su se poklopile neke stvari.
Uglavnom imat ce kad sebi kose cupat, i jedan i drugi , a seljacica ko ...... !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 jun 2022, 23:18

Ljudi dragi, vazda i svugdje na svijetu trener ima svoj stručni štab koji u 99% ostane zajedno kada trener promijeni klub.

Mene više brine sada koliko će potrajati potraga za novim trenerom i uopšte kakvo ime će se dovesti.
Ne bi baš valjalo nekoga kome ovaj trenutni roster nimalo ne odgovara za njegov stil igre, odnosno valjalo bi zagonjati trenera slične fudbalske filozofije jer nema se puno vremena za neka prevelika eksperimentisanja.
A ko god da dođe, pojačanja su neophodna, pojačanja u pravom smislu riječi a ne popunjači rostera.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 01 jun 2022, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 01 jun 2022, 23:18

Nevjerovatno je da umjesto jurišaš sa ovim timom za titulu BiH, ti napustas i ode u Sarajevo... pa Dudic ce postat sezonski trener, znaci do januara ili od januara i noga. Umjesto da ostane gdje je zeljen i voljen postati ce samo ime na papiru koji ce se provlaciti kroz timove da nestl napravi za 4 utakmice...

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.