Kazao je da je cijeli stručni štab otišao u FK Sarajevo.
"Učinili smo sve što smo mogli, ponudili im sve što su tražili, ali nismo ih mogli zadržati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci nisu samo Kodro i Trnovac dosli uz njega?
Tako je to kad Div pokuca na vrata, sad je na navijacima da ga stoka ne istjera za 2 mjeseca...
Zalosno je da vidim malu djecu na tribini zajedno sa ovim krkanom sto nekome psuje djecu..
Sta i da krene? Kao da je Adilovic neki mag koji je stvorio Cecha i Courtoisa. Trebalo mu je otkaz dat onog trenutka kad je rekao da je Kanuric bolji izbor od Dizdarevica za jedinicu.
Ko kaže da neće Kodro kod nasBeli98 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:14Avdo svakako i nije trener golmana, već Nenad Melher.
https://fkvelez.ba/strucni-stab/
Napoleone gigantu, Avdo je pomocni trener, nije trener golmana. Igracka je legenda Veleža, igrao je skoro 20 godina kao štoper za njih.Mislim da su Dudiću dovoljni Mustafa Kodro kao prvi pomocnik i taj Trnovac kao kondicioni.napoleon72 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:10Sta i da krene? Kao da je Adilovic neki mag koji je stvorio Cecha i Courtoisa. Trebalo mu je otkaz dat onog trenutka kad je rekao da je Kanuric bolji izbor od Dizdarevica za jedinicu.
Jbt kako me nervira ovo uvijek, mi smo jedini navijaci na svijetu koji znaju ko je u ekipi trener golmana, ko fizioterapeut, ko videoskaut, ko prodaje kafe na stadionu a ko proizvode u fanshopu... Evo ja od evropskih klubova pratim Chelsea, znam da je Tuhel trener i da je ona Marina SD. Boli me qrac za ostale. Ponekad sam znao i asistente glavnom treneru i to je sve. Kojim si tonom ovo rekao uz tuzni smajli, kao da ce Belmin radi ove promjene postat neki novi Ostrakovic.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, BeYaZ, bosnas_, fera, fks74, HariTz, keli, Lecler, mercurial, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Posejdon, Shategabri, skoJaa, Tatamata1946, Vanja8, xinxee, Zagor i 95 gostiju.