RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
I? Sta rece Fedja Dudic @OldFashioned? A?
To je sve normalno u svijetu fudbala, a i u svijetu fudbala ima shupaka koje navijaci zapamte.
A te suplje Civic, Dario, to nekom ko nije pratio Velez pokusajte prodat.
I ovdje je mogao reci ljudi su sve ispostovali, hvala im, jednostavno zelim voditi klub koji volim, sve normala kralju jasta ces.
A ne da prodaje socijale po televizijama kako ne mozemo na vrh bez opreme, kako bi na taj nacin pokusao pobjeci kao "legenda". E jbg Fele
To je sve normalno u svijetu fudbala, a i u svijetu fudbala ima shupaka koje navijaci zapamte.
A te suplje Civic, Dario, to nekom ko nije pratio Velez pokusajte prodat.
I ovdje je mogao reci ljudi su sve ispostovali, hvala im, jednostavno zelim voditi klub koji volim, sve normala kralju jasta ces.
A ne da prodaje socijale po televizijama kako ne mozemo na vrh bez opreme, kako bi na taj nacin pokusao pobjeci kao "legenda". E jbg Fele
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 01 jun 2022, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- OldFashioned
- Kontakt:
Reče jednom prilikom u podcastu da ne znamo cijeniti. To vrlo lako primjeti svako ko ovdje dođe sa strane odmah u startu.
Srećom nismo svi isti. Nije ni došao u klub, počele prozivke, 'ta će ovaj, koga je on vodio, DudLić, itd.... Sada kada ode, seljačina, ovakav, onakav, izdajnik... Spasio se ko je pobjegao iz BiH.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nije problem otići iz Veleža, RAja bi to prihvatila siguran sam u to 100%OldFashioned je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:31Ma egomanijaci druže, nas i da Duško i Vaha povedu i naprave rezultat, kad bi otišli pljuvali bi ih kao da nikada nisu bile naše legende a kamoli strance. Nikada se Mostar po tome neće promijeniti, samo što je sada gori nego ikada kada su te stvari u pitanju.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:28Koja smo to mi sila(poslije rata) pa nas ne smije niko napustiti, ode Čivić pljuju ga, ode Dario izdajica, ode Obren "svojima" strah ga rata
Ode Feđa najveći hinjavac, odoše pomoćnici što je sasvim normalno u svijetu fudbala - izdajnici što dalje od Mostara i Veleža. Svi navedeni otišli da igraju/treniraju za više para što je isto sasvim normalno!!!
A moralnih vertikala na ovom forumu ljudi moji...![]()
Sretno FEĐA!
Mostarska objektivna publika je davala Feđi podršku kad je Velež bio na dnu tabele tako da nemoj da pričaš gluposti i pljuješ bezveze.
Problem je način na koji je otišao, a otišao bi prije ili kasnije.
Na kraju krajeva vežete sve uspjehe Veleža samo za njega, ogroman doprinos nose igrači, navijači, odbor i generalno cijeli klub. Nije to samo Feđin uspjeh
- OldFashioned
- Kontakt:
Ko kaže ?JimmyPage je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:38Nije problem otići iz Veleža, RAja bi to prihvatila siguran sam u to 100%OldFashioned je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:31Ma egomanijaci druže, nas i da Duško i Vaha povedu i naprave rezultat, kad bi otišli pljuvali bi ih kao da nikada nisu bile naše legende a kamoli strance. Nikada se Mostar po tome neće promijeniti, samo što je sada gori nego ikada kada su te stvari u pitanju.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:28Koja smo to mi sila(poslije rata) pa nas ne smije niko napustiti, ode Čivić pljuju ga, ode Dario izdajica, ode Obren "svojima" strah ga rata
Ode Feđa najveći hinjavac, odoše pomoćnici što je sasvim normalno u svijetu fudbala - izdajnici što dalje od Mostara i Veleža. Svi navedeni otišli da igraju/treniraju za više para što je isto sasvim normalno!!!
A moralnih vertikala na ovom forumu ljudi moji...![]()
Sretno FEĐA!
Mostarska objektivna publika je davala Feđi podršku kad je Velež bio na dnu tabele tako da nemoj da pričaš gluposti i pljuješ bezveze.
Na kraju krajeva vežete sve uspjehe Veleža samo za njega, ogroman doprinos nose igrači, navijači, odbor i generalno cijeli klub. Nije to samo Feđin uspjeh
Trenutna garnitura ljudi u upravi je napravila više za ovih nekoliko godina nego sve prethodne za 20-ak.
Feđa je vrlo lako mogao otići i ljetos kada mu nisu u stanju bili dovesti ni stopera a kamoli pojačati se na neke druge deflicitarne pozicije. Proći će i uprave i treneri, i igrači, ostaje samo Velež a trenerčini sretno u daljnjem radu, itekako je pokazao da je stručnjak. To što nije sad izašao sa detaljima da blati nekoga iz uprave, ne znači da je izdajnik.
Idemo dalje.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sad je i zvanično!
Nek mu je sa srećom. Od mene će dobiti aplauz za sve što je uradio u našem klubu.
Mi se trebamo okrenuti novim izazovima.
Nek mu je sa srećom. Od mene će dobiti aplauz za sve što je uradio u našem klubu.
Mi se trebamo okrenuti novim izazovima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ovde se lupa o trenerima i većina imena su nerealna. Možda je smiješno nekome, ali Denis Ćorić je odličan mlad trener, on bi mogao napraviti slično kao i Feda jer ima moderne poglede na fudbal. Dok je vodio Posušje, igrali su dobro i moderno. Njega bi puno prije nego Varesanovica ili Husrefa, jer oni su izgledni.
- OldFashioned
- Kontakt:
Husref ni u snu. Taj njegov fudbal se igrao 50-ih godina.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ovaj komentar necemo obrisati
-
- Kontakt:
Znaci itekako znaci, i to ne izdajnik nego 0 karakter. Levayio nas je sve pricama izmisljao uslove, i kad mu je sve ispostovlo se poceo srati. Jasta je vec izdajnik i nadam se da nikad mu vise nece biti ponudeno da ima ikakve veze sa velezom, a sto se karijere tixe da Bog da propao, znaci svaki dan cu se pomoliti da dobije nogu cim prije.OldFashioned je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:42Ko kaže ?JimmyPage je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:38Nije problem otići iz Veleža, RAja bi to prihvatila siguran sam u to 100%OldFashioned je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:31
Ma egomanijaci druže, nas i da Duško i Vaha povedu i naprave rezultat, kad bi otišli pljuvali bi ih kao da nikada nisu bile naše legende a kamoli strance. Nikada se Mostar po tome neće promijeniti, samo što je sada gori nego ikada kada su te stvari u pitanju.
Sretno FEĐA!
Trenutna garnitura ljudi u upravi je napravila više za ovih nekoliko godina nego sve prethodne za 20-ak.
Feđa je vrlo lako mogao otići i ljetos kada mu nisu u stanju bili dovesti ni stopera a kamoli pojačati se na neke druge deflicitarne pozicije. Proći će i uprave i treneri, i igrači, ostaje samo Velež a trenerčini sretno u daljnjem radu, itekako je pokazao da je stručnjak. To što nije sad izašao sa detaljima da blati nekoga iz uprave, ne znači da je izdajnik.
Idemo dalje.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sve je prolazno. Samo je Dzemil Sose vjecan

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Kad isplivaju neke stvari, za gofinu, dvie,recete da je Okac zlatan bio. Selam
Kad je jedan Sula Rebac mogao otici nakon 8 godina moze i jedan Dudic
Idemo dalje RAja
Idemo dalje RAja
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tacno tako, hvala mu za sve, ali bez Veleza i prilike koje je dobio od ovih ljudi koje je ovako su.packi ispalio on bi i dalje bio prosjecan trener koji bo se vrtio od Goska do Travnika i tako dalje. Niko nije iznad Veleza i nista nije bitnije od cistog obraza.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:16Kad je jedan Sula Rebac mogao otici nakon 8 godina moze i jedan Dudic
Idemo dalje RAja
19V22
Nisam nigdje procitao da je podpisao za nas, al svi pisu da ce podposati.
Mislim da je Dudic pogrijesio (daj boze da grijesim). U ovom trenutku stavio je sve na kocku ( i to treba postovat jer to je jedna od vrlina dobrog trenera.) al moze ovaj potez i karijeru da mu unisti.
Ne kazem da Fedja ne voli SARAJEVO, al ovo meni mirise da je ogromna lova na stolu i da ovo nije uradio iz ljubavi prema nasem klubu..
Vas presjednik je rekao da mu je sve ispunjeno, Dudic nije jos nista izjavio nije jos zvanicno podpisao ni za jedan klub, tako posteno bi bilo da se cuje i druga strana.
Hint; cinimi se da vam je prije par dana direktor kluba otisao?
Mislim da je Dudic pogrijesio (daj boze da grijesim). U ovom trenutku stavio je sve na kocku ( i to treba postovat jer to je jedna od vrlina dobrog trenera.) al moze ovaj potez i karijeru da mu unisti.
Ne kazem da Fedja ne voli SARAJEVO, al ovo meni mirise da je ogromna lova na stolu i da ovo nije uradio iz ljubavi prema nasem klubu..
Vas presjednik je rekao da mu je sve ispunjeno, Dudic nije jos nista izjavio nije jos zvanicno podpisao ni za jedan klub, tako posteno bi bilo da se cuje i druga strana.
Hint; cinimi se da vam je prije par dana direktor kluba otisao?
Vidi se da nisi loš momak, ali ima tu prostora za napredak.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zamolio bih navijače Sarajeva da poštuju naš Pdf!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nabijaj, ti i takvi bi sutra i Duška, Vahu olajavali i šutali.nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:59Znaci itekako znaci, i to ne izdajnik nego 0 karakter. Levayio nas je sve pricama izmisljao uslove, i kad mu je sve ispostovlo se poceo srati. Jasta je vec izdajnik i nadam se da nikad mu vise nece biti ponudeno da ima ikakve veze sa velezom, a sto se karijere tixe da Bog da propao, znaci svaki dan cu se pomoliti da dobije nogu cim prije.OldFashioned je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:42Ko kaže ?JimmyPage je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:38
Nije problem otići iz Veleža, RAja bi to prihvatila siguran sam u to 100%
Idemo dalje.
Da se sad vrati kroz vrijeme, vjerujem da bi Bajević, Vaha, Tuce i ostale legende prihvatili ponude koje su dobijali od klubova velike četvorke, a ne slušali "raju" i čekali da napune 28 godina, pa završili u nekakvim Nantovima, Aecima i Lucernima. Jer bi danas recimo jedan Tuce imao osvojen Kup šampiona i 1992. godine bi potpisao za Barcelonu ili Juventus, a ne lomio nogu u Švici.
E tako je i sa Dudicem. Kao da je otišao u Domzale ili Osijek, ne bi bilo problema. Ali gdje ćeš u konkurenta iz domaće lige.
Ko igra za raju...
E tako je i sa Dudicem. Kao da je otišao u Domzale ili Osijek, ne bi bilo problema. Ali gdje ćeš u konkurenta iz domaće lige.
Ko igra za raju...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Da je Guza otisao u Zvezdu, garant bi zavrsio u Barceloni. Ali je "papak" ostao zbog RAje. Ali zato ga i volimo ovolikojose je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:51Da se sad vrati kroz vrijeme, vjerujem da bi Bajević, Vaha, Tuce i ostale legende prihvatili ponude koje su dobijali od klubova velike četvorke, a ne slušali "raju" i čekali da napune 28 godina, pa završili u nekakvim Nantovima, Aecima i Lucernima. Jer bi danas recimo jedan Tuce imao osvojen Kup šampiona i 1992. godine bi potpisao za Barcelonu ili Juventus, a ne lomio nogu u Švici.
Ko igra za raju...
"Niko te nikad, voljeti nece, kao sto ste volim ja, Semire, Semire boze fudbala"
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ljude koji pokazu obraz i koji su iskreni prema ljudima koji nekoga drze kao malo vode na dlanu nikad, al osobe koji su supci i prave od ljudi budale, gleda te u oci i laze uvijek, da mi je otac rodjeni. A feda je zasluzio bez obzira na odlicne rezultate da se pljuje jer imaju stvari koje su vrijednije od svih rezultata i trofeja, a na njima je pokazao da je 0. Plus moje je pravo da imam svoje misljenje, sta tebe briga sta cu ja reci i misliti. Imas svoje ja svoje i zdravo.OldFashioned je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:41Ma nabijaj, ti i takvi bi sutra i Duška, Vahu olajavali i šutali.nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:59Znaci itekako znaci, i to ne izdajnik nego 0 karakter. Levayio nas je sve pricama izmisljao uslove, i kad mu je sve ispostovlo se poceo srati. Jasta je vec izdajnik i nadam se da nikad mu vise nece biti ponudeno da ima ikakve veze sa velezom, a sto se karijere tixe da Bog da propao, znaci svaki dan cu se pomoliti da dobije nogu cim prije.OldFashioned je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:42
Ko kaže ?
Idemo dalje.
All-Time First Yugoslav League table
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.