RŠD Velež Mostar

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 01 jun 2022, 18:27

Ovo je pdf navijača Veleža!
Ostalima je zabranjeno ovdje pisati.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 01 jun 2022, 18:37

VictoriasFikret je napisao/la:
01 jun 2022, 18:23
nekoIzMostara je napisao/la:
01 jun 2022, 18:19
Meni nije jasno odskle izvacite ova imena. Msm da lalatovix ne bi radio u nas za ispod 25k. Zna uprava i bez vas naci trenera, al treba se uklopiti u finansije kojima raspolazemo. Tako da malo se uozbiljite, postajete malo nerealni sa ovim sto pisete.
Ok, kolika je plata u Lalatovića?
Nezz, al znam sigurno da ako je Sarajevo ponudilo Dudicu 20k, da ce on traziti minimalno 25, a vrko vjerovatno i vise. Uostalom upravi ne trebaju savjetnici koga dovesti, sad kao oni amateri nez nista pa vi nasli da ih savjetujete ko i kako. Malo ozbiljnosti i realnosti nije na odmet.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 01 jun 2022, 18:40

01 jun 2022, 18:37
Meni nije jasno odskle izvacite ova imena. Msm da lalatovix ne bi radio u nas za ispod 25k. Zna uprava i bez vas naci trenera, al treba se uklopiti u finansije kojima raspolazemo. Tako da malo se uozbiljite, postajete malo nerealni sa ovim sto pisete.
Nezz, al znam sigurno da ako je Sarajevo ponudilo Dudicu 20k, da ce on traziti minimalno 25, a vrko vjerovatno i vise. Uostalom upravi ne trebaju savjetnici koga dovesti, sad kao oni amateri nez nista pa vi nasli da ih savjetujete ko i kako. Malo ozbiljnosti i realnosti nije na odmet.
15 su mu dali
19V22

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 01 jun 2022, 18:44

Sad idu orkestrirani spinovi protiv Fede. Ko će više hraknuti, da se ne bi pričalo o upravi i njihovim skromnim sposobnostima. Ovaj Senad, nikad nije bio iskren, a ne bi mu vjerovao da mi kaže da je trava zelena. Ne nasjedajte, uopšte nije bio problem Fedina plate, nego uslovi, ali konkretno, a ne deklarativno kao i svih ovih godina.

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 01 jun 2022, 18:50

Danas oko 2 sata pisem sa navijacem sarajeva u pp saljem mu neke Feđine razgovore i govorim mu kako bi volio da Feđa ode jer je folirant i das se puno pise on ne tako dobrom treneru. Da bi oko 5 sati procitao ovo sto je Husnic izjavio i tako potvrdio da je Feđa jedan veliki folirant i 0 od covijeka.
Imam sliku razgovora Feđe i jednog momka kada bi je postavio ovdje vdili bi o kakvom se folirantu radi.
Ali neka sretno mu bilo vjerujte mi nismo puno izgubili najveci je problem sto je u nezgodno vriejme i sto ce biti tesko stici sve do pocetka evrope.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 01 jun 2022, 18:51

Po tvojoj priči, Lalatović u jednom Radničkom iz Kragujevca, kluba sa dna tabele, ima veću platu nego iko u Premijer ligi BiH. Ok. Komunikacija, organizacija i pomaganje jeste svrha ovih foruma. Po tebi bi trebali imati forum u kojem se šuti i napiše 2 komentara mjesečno kako bi se konstatovalo šta se radilo u klubu. Ako ima nekih prednosti, koristimo ih. 100-200 ljudi je uvijek informiranije od 2-3.

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 01 jun 2022, 19:00

DembaBa21 je napisao/la:
01 jun 2022, 18:50
Danas oko 2 sata pisem sa navijacem sarajeva u pp saljem mu neke Feđine razgovore i govorim mu kako bi volio da Feđa ode jer je folirant i das se puno pise on ne tako dobrom treneru. Da bi oko 5 sati procitao ovo sto je Husnic izjavio i tako potvrdio da je Feđa jedan veliki folirant i 0 od covijeka.
Imam sliku razgovora Feđe i jednog momka kada bi je postavio ovdje vdili bi o kakvom se folirantu radi.
Ali neka sretno mu bilo vjerujte mi nismo puno izgubili najveci je problem sto je u nezgodno vriejme i sto ce biti tesko stici sve do pocetka evrope.
Ako ista mrzim to su licemjeri, a ovaj bivši se pokazao samo takvim, a umjesto ona dva orangutana da mu kažu slušaj, nemoj se tako ponasat sa ovim klubom, jer ćeš dobit samar, oni odoše sa njim, sto se mene tice nikad vise blizu Veleza. Eto ti i naših ljudi, za hiljadu više nesta ljubavi, sad kad ih Sarajlije potjeraju ne treba im dati blizu kluba. Nek opet klosaraju po gradu kao i prije

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 jun 2022, 19:00

DembaBa21 je napisao/la:
01 jun 2022, 18:50
Šalji u pp nećemo postavljati javno

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 jun 2022, 19:03

Postavi samo prikrij imena nigdje veze
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 01 jun 2022, 19:04

Valjda sad razumijete sto se sinoc napisalo da je dogovoreno da ostaje pa jutros sve naopako :facepalm:

Ako je voljan da radi u BIH, najidealniji u ovom trenutku bi bio Corba. On bi mi bio prva meta po svaku cijenu, Fedja ga je znao budit u pola noci da pita za savjete.

Ako nece Corba daj onda Barbu, svakako zivi u Mostaru i ima muda do poda.

Znam da je to malo teze izvodivo ali vrijedi pokusati. Kada je Fedja prosli put najavio otkaz, predlozio je Maksimovica sto je Borac vodio da bude njegov nasljednik. Kazu da je dobar trener.

I kao cetvrti izbor, ne bih imao nista protiv Karacica. Onako limitiran Siroki je izveo u Europu i igrali su dopadljiv fudbal, mozda ne bi bio los izbor.

radovac99
Kontakt:

Post Postao/la radovac99 » 01 jun 2022, 19:07

Ostaje gorak ukus na kraju jbg ali nije niko veći od kluba pa ni Dudić. Hvala ti Feđa na dobre rezultate i lijepe uspomene koje nikad neću zaboraviti ali mi idemo dalje. Vidim da se priča o Husrefa i Lalata a moje neko mišljenje je dati šansu Juri Ivankoviću. Mlad trener, ambiciozan, ima neke dobre rezultate iza sebe, držao je ekipu dok su svi govorili “nikad gori Široki” i prije svega mislim da je kao osoba top. Njemu trebamo pustiti da radi kao što je bio slučaj sa Feđom i sve će biti dobro aBd. Samo nek povede Ikića i Mujana sa sobom :thumbup:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 jun 2022, 19:08

Kako smo mi bezobrazna sredina i brzo zaboravljamo, nije ni čudo da su i mnogo veći ljudi koji su odlazili iz Veleža imali probleme sa objektivnom Veležovom publikom.
Čuli smo jednu stranu, drugu nismo.
Feđa je i ranije govorio da će sigurno jednog dana htjeti trenirati Sarajevo.
Eh sad, samo želim njegovu izjavu pa da se sazna prava istina neostanka ako su mu već bili spremni dovesti pojačanja sa pojačanim ugovorom.

Ove što kude Kodru i ostale pomoćnike, mogu samo reći da totalno lupetate. Pa svaki trener na svijetu ima svoje ljude i kada mijenja ekipu koju trenira, povede i svoje pomoćnike, to je sasvim normalna i logična stvar.

Feđi sretno i hvala mu za prvi trofej i x2 Evropu sa extra limitiranim rosterom!

FORZA VELEŽ!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 jun 2022, 19:08

killafrommanilla je napisao/la:
01 jun 2022, 19:03
Postavi samo prikrij imena nigdje veze
I ja taman isto mislio napisati, daj sliku Demba
MostarskiSin je napisao/la:
01 jun 2022, 19:04
Valjda sad razumijete sto se sinoc napisalo da je dogovoreno da ostaje pa jutros sve naopako :facepalm:

Ako je voljan da radi u BIH, najidealniji u ovom trenutku bi bio Corba. On bi mi bio prva meta po svaku cijenu, Fedja ga je znao budit u pola noci da pita za savjete.

Ako nece Corba daj onda Barbu, svakako zivi u Mostaru i ima muda do poda.

Znam da je to malo teze izvodivo ali vrijedi pokusati. Kada je Fedja prosli put najavio otkaz, predlozio je Maksimovica sto je Borac vodio da bude njegov nasljednik. Kazu da je dobar trener.

I kao cetvrti izbor, ne bih imao nista protiv Karacica. Onako limitiran Siroki je izveo u Europu i igrali su dopadljiv fudbal, mozda ne bi bio los izbor.
1. Lalatovic
2. Corba
3. Barbarez
4. Karacic
5. Husref
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 01 jun 2022, 19:09

01 jun 2022, 18:51

Po tvojoj priči, Lalatović u jednom Radničkom iz Kragujevca, kluba sa dna tabele, ima veću platu nego iko u Premijer ligi BiH. Ok. Komunikacija, organizacija i pomaganje jeste svrha ovih foruma. Po tebi bi trebali imati forum u kojem se šuti i napiše 2 komentara mjesečno kako bi se konstatovalo šta se radilo u klubu. Ako ima nekih prednosti, koristimo ih. 100-200 ljudi je uvijek informiranije od 2-3.
O cemu pricas? Ja sam samo rekao da smo se jedva protegli da ponudimo Dudicu 12k, a ti bi dovodio mozda i najtrazenijeg ili jednog od 3 najtrazenija trenera balkana? Navodite jos neka imena koja nemaju veze sa zdravom logikom. Uprava vrko dobro zna za sve te trenere koje vi navodite, mozda cak i za neke koje se ne spominju, al s obzirom da ne daju velike novce nema ih smisla ni kontaktirati. Eto konkretno taj lalatovic je zelja i borca, a ti sad hoces da kazes da borac koji isisava budzetske pare mu nije u stanju ponudiri vise nego mi koji dajemo onoliko koliko imamo? Nerealno djeluje. Zivio
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 jun 2022, 19:09

OldFashioned je napisao/la:
01 jun 2022, 19:08
Kako smo mi bezobrazna sredina i brzo zaboravljamo, nije ni čudo da su i mnogo veći ljudi koji su odlazili iz Veleža imali probleme sa objektivnom Veležovom publikom.
Eh sad, samo želim njegovu izjavu pa da se sazna prava istina neostanka ako su mu već bili spremni dovesti pojačanja sa pojačanim ugovorom.

Ove što kude Kodru i ostale pomoćnike, mogu samo reći da totalno lupetate. Pa svaki trener na svijetu ima svoje ljude i kada mijenja ekipu koju trenira, povede i svoje pomoćnike, to je sasvim normalna i logična stvar.

Feđi sretno i hvala mu za prvi trofej i x2 Evropu sa extra limitiranim rosterom!

FORZA VELEŽ!
Kakva bola druga strana? Što se ne javi druga strana i demantuje a ? Mislim da je imao vremena. Ima ga i sad, ali grad zna. Nije pregovarao s jednim čovjekom, nego s njih više. Slobodno nek' izađe i demantuje, kaže nisu mu htjeli dat pare.

Mada, obzirom da je ovo sve ovako mogao uraditi, možda i hoće. Ne znamo jesmo li dotaknuli njegovo ljudsko dno ili idemo još dole.

Sve uredu, ja bih kao trener nekog drugog kluba uvijek zelio voditi svoj Velez. Ali bih rekao da to želim a ne prebacivat lopticu na Upravu, pa se pokušat izvući nekako jer je ponuda Sarajeva u zadnji čas bila pravo masna, a za te masne ponude se gaze ideali.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 jun 2022, 19:11

Evo izjavio je

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 jun 2022, 19:11

killafrommanilla je napisao/la:
01 jun 2022, 19:09
OldFashioned je napisao/la:
01 jun 2022, 19:08

FORZA VELEŽ!
Kakva bola druga strana? Što se ne javi druga strana i demantuje a ? Mislim da je imao vremena. Ima ga i sad, ali grad zna. Nije pregovarao s jednim čovjekom, nego s njih više. Slobodno nek' izađe i demantuje, kaže nisu mu htjeli dat pare.

Mada, obzirom da je ovo sve ovako mogao uraditi, možda i hoće. Ne znamo jesmo li dotaknuli njegovo ljudsko dno ili idemo još dole.
Vjerovatno ima neki time limit koji si mu ti zadao u kojem vremenskom periodu se mora javiti sa objašnjenjem inače će se smatrati nevažećim i lažnim. :roll:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

RAdolinaSunca
Kontakt:

Post Postao/la RAdolinaSunca » 01 jun 2022, 19:28

Koja smo to mi sila(poslije rata) pa nas ne smije niko napustiti, ode Čivić pljuju ga, ode Dario izdajica, ode Obren "svojima" strah ga rata :tralala:
Ode Feđa najveći hinjavac, odoše pomoćnici što je sasvim normalno u svijetu fudbala - izdajnici što dalje od Mostara i Veleža. Svi navedeni otišli da igraju/treniraju za više para što je isto sasvim normalno!!!
A moralnih vertikala na ovom forumu ljudi moji... :puke:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 jun 2022, 19:31

RAdolinaSunca je napisao/la:
01 jun 2022, 19:28
Koja smo to mi sila(poslije rata) pa nas ne smije niko napustiti, ode Čivić pljuju ga, ode Dario izdajica, ode Obren "svojima" strah ga rata :tralala:
Ode Feđa najveći hinjavac, odoše pomoćnici što je sasvim normalno u svijetu fudbala - izdajnici što dalje od Mostara i Veleža. Svi navedeni otišli da igraju/treniraju za više para što je isto sasvim normalno!!!
A moralnih vertikala na ovom forumu ljudi moji... :puke:
Ma egomanijaci druže, nas i da Duško i Vaha povedu i naprave rezultat, kad bi otišli pljuvali bi ih kao da nikada nisu bile naše legende a kamoli strance. Nikada se Mostar po tome neće promijeniti, samo što je sada gori nego ikada kada su te stvari u pitanju.

Sretno FEĐA!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.