Ovo ide Fedtarde koji ga stalno umeću,a iako ga nema upravo. Kako redovno ekipa sere i kad treba i ne treba po Nadalu i Djokovicu već 15+ godina i pogotovo navijačima potonjeg,e pa ja ću srati po Fedu i njegovim fanovima. I imam,Federer mi je iz više razloga odbojan.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 13:17Bice da imas neki problem sa Federerom dok ga spominjes, evo ne znam da sam ja Rogera spomenuo otkad nije na touru, sta on sad ima sa ovim hajd nam objasni?Felixians4 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 12:56kako da ne. iste i puno gore stvari na terenu i van njega radili su igrači ne u tenisu nego u nogometu,basketu,boksu itd. pa su ti likovi među najvoljenijim i najpopularnijima.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:48Sa takvim ponasanjem i navlaci gnjev publike na sebe i sa onim provociranjem i smijanjem publici kad dobije neki poen, zato i jesu protiv njega, lik se svaki put svadja sa publikom, igraj suti i pobjedjuj
Veliki je sampion da je neupitno, a bio bi jos vise cjenjen da je malo drugaciji u glavi ali eto njegov problem
sve je to u redu. ne voli ga se,no to stalno naglašavati s izvlačenjem iz konteksta, tzv. cherry pickingom ,odvratno. Fedtardi- Roger je IZA Đokovića. Iza Nadala! Roger može se posvetiti djeci,možda od njih uradi šampione,ima blizance,i Mirka genetski donosi sportski tiping, a BOAT utrka vodi se između dvojca koji je jučer odradio možda i završni čin najvećeg sportskog rivalstva ikada.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Koji qurac me citiras i meni neke stvari pises ako nemas nista samnom, citiraj te koji ti smetaju, yebo te federer da te yebo
- Nail for Real
- Kontakt:
Rafa nije budala da samo lupa po loptici ko Carlos jucer, razvlacice on Zvereva po cijelom terenu i siguran sam da ce miksati dosta. Ako zdravlje posluzi, ide to u 4 seta.forgempp je napisao/la: ↑01 jun 2022, 15:11Nesto mi je tesko povjerovati da ce Zverev odigrati strasan mec, momak se patio sa Baezom, Zapatom, Alcaraz prva 2 seta imao ogroman broj neiznudjenih, ne znam, mora se bas cudo desiti da dobije Rafu, pogotovo jer ima 2 dana pauze, ako izvuce ovo Zverev onda je stvarno i vise nego zasluzio i GS i tu prvu poziciju.
Msm pitanje je vremena kad ce da uzme i prvo mjesto i GS, meni je on i dalje najbolji od svih ostalih (Medo, Cici, Rublev...).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zamoljen sam da pitam kako si preživio noć?OldFashioned je napisao/la: ↑31 maj 2022, 20:56"booooo" hahahaha, kakvi retardi **** majku. To je taj gentleman sport

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- akisarajevo92
- Kontakt:
nakon jucer ovo bi bilo kao da gledam ATP 250, tako da cu preskociti
Don't believe the hype.
Boze kako los mec, steta sto je Cilic imao onaj svoj dan protiv Mede, vjerujem da bi Medo svakim mecom bio ovdje bolji i bolji ali eto
Marin ako ne ubaci prvi servis on nista ne moze. Vidjecemo moze li se teznuti ili je ovo gotova stvar
Marin ako ne ubaci prvi servis on nista ne moze. Vidjecemo moze li se teznuti ili je ovo gotova stvar
-
- Kontakt:
Neprisiljene 5:17, dovoljno govori.
Glede sinocnjeg meca moram samo da izrazim zabrinutost za Nolu obzirom na ovakav poraz.Sta bi mu tek Rafko ucinio da je zdrav eeh
Inace da li ce bar neko ovdje potegnut pitanje Nadalovih konstantnih izjava o povredama u posljednjih pola godine, a frajer ladno cisti konkurenciju
tj uglavnom je povrijedjen ovo malo puta sto izgubi a kad dobije nikom nista. Evo recimo protiv Alacaraza je skoro imao povredu tj prije dvadesetak dana, a sad hladno igra meceve od 4,5h back to back. Da ne bude da je samo on u pitanju i Nolo cisti konkurenciju sa puknutim misicem 
Bas zalosno da 2 po mnogima najbolja igraca ikad imaju potrebu da igraju mind games sa tim stvarima a evo i ovdje vidim da ih slabo ko za to proziva
Inace da li ce bar neko ovdje potegnut pitanje Nadalovih konstantnih izjava o povredama u posljednjih pola godine, a frajer ladno cisti konkurenciju

Bas zalosno da 2 po mnogima najbolja igraca ikad imaju potrebu da igraju mind games sa tim stvarima a evo i ovdje vidim da ih slabo ko za to proziva

Da li je Rafa ikad imao izgovore dok je bio mlađi?darker10 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:50Glede sinocnjeg meca moram samo da izrazim zabrinutost za Nolu obzirom na ovakav poraz.Sta bi mu tek Rafko ucinio da je zdrav eeh
Inace da li ce bar neko ovdje potegnut pitanje Nadalovih konstantnih izjava o povredama u posljednjih pola godine, a frajer ladno cisti konkurencijutj uglavnom je povrijedjen ovo malo puta sto izgubi a kad dobije nikom nista. Evo recimo protiv Alacaraza je skoro imao povredu tj prije dvadesetak dana, a sad hladno igra meceve od 4,5h back to back. Da ne bude da je samo on u pitanju i Nolo cisti konkurenciju sa puknutim misicem
Bas zalosno da 2 po mnogima najbolja igraca ikad imaju potrebu da igraju mind games sa tim stvarima a evo i ovdje vidim da ih slabo ko za to proziva![]()
Čovjek 18 godina živi na pain killerima, ne znam šta ti tu nije jasno, vidi se da je lik došao do tačke da više ne može, zato i ove izjave.
https://edition.cnn.com/2018/03/16/tenn ... index.html
Nadal has been "living with pain and painkillers since 2005," Toni said Thursday at the Congreso Murcia Sport & Business conference in Murcia, Spain.
"For this reason he's considered his well-being above wins and many times he's told me that he would have liked to win less in exchange for having less pain."
Niko od nas nije u Rafinom tijelu, da zna kako se on osjeća, dokazao je da je ratnik, tako da ne vidim smisao tvoje konstatacije.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
I meni su smiješne ove konstantne povrede Nadala. Da je povrijedjen, ne bi ni igrao a kamoli čistio sa terena Djokovica. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pa dobro ako je meni dosadilo prije svaki turnir slusat price da ne moze hodat, a onda dodje i poj3be sve na turniru, ne mora znacit da je svakom. Ja vjerujem da Nadal ima odredjenih hronicnih problema, isto tako vjerujem i da je dosta puta "preuvelicao" te probleme u svrhu sticanja mentalne prednosti nad protivnicima. Sve u okviru pravila naravno, al ponekad je i degutantno.Vecina vas kaze ratnik kad na kraju dobije.Ratnik svakako, al foxy ratnik 
Ima tu mozda i malo hipohondrije

Ima tu mozda i malo hipohondrije

Zadnja izmjena: darker10, dana/u 01 jun 2022, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Marin 

- OldFashioned
- Kontakt:
Mene Bog pitao da upitam za Njega da li vam jedinu sreću u životu čine osnovnoškolske provokacije na sportskom forumu.MoodyHank je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:31Zamoljen sam da pitam kako si preživio noć?OldFashioned je napisao/la: ↑31 maj 2022, 20:56"booooo" hahahaha, kakvi retardi **** majku. To je taj gentleman sport![]()
Hvala.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Moguće da plaća doktorima da šute, dok on priča da je operisan, gips nosi onako da mu se raja iz srednje škole potpisuju, dajte molim vas, ima ljudi koji su se susreli sa tim povredama, pa neka vam ispričaju svoja iskustva šta je tendonitis, Mueller-Weiss Syndrome.
Manite se glupe priče, evo svjež primjer Marcus Smart ima povredu quada, zgloba i ramena i opet igra PO utakmice, ratnički mentalitet i želja za uspjehom su jače od boli, a sve je naravno u glavi.
Manite se glupe priče, evo svjež primjer Marcus Smart ima povredu quada, zgloba i ramena i opet igra PO utakmice, ratnički mentalitet i želja za uspjehom su jače od boli, a sve je naravno u glavi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Felixians4
- Kontakt:
darker10 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:50Glede sinocnjeg meca moram samo da izrazim zabrinutost za Nolu obzirom na ovakav poraz.Sta bi mu tek Rafko ucinio da je zdrav eeh
Inace da li ce bar neko ovdje potegnut pitanje Nadalovih konstantnih izjava o povredama u posljednjih pola godine, a frajer ladno cisti konkurencijutj uglavnom je povrijedjen ovo malo puta sto izgubi a kad dobije nikom nista. Evo recimo protiv Alacaraza je skoro imao povredu tj prije dvadesetak dana, a sad hladno igra meceve od 4,5h back to back. Da ne bude da je samo on u pitanju i Nolo cisti konkurenciju sa puknutim misicem
Bas zalosno da 2 po mnogima najbolja igraca ikad imaju potrebu da igraju mind games sa tim stvarima a evo i ovdje vidim da ih slabo ko za to proziva![]()
o,jebote led,pa stalno ih se za to napada i proziva. ako si ti gledao nadala protiv shapovalova i đokovića protiv fritza i raonica i ne vjeruješ da su bili ozlijeđeni,svaka ti čast. što je nadal nakon lanjskog matcha s đokovićem završio godinu? zapravo,pokušao na am.turneji i vidio da ne može.. ne lupajte,ne klevetajte tek tako.
https://telesport.telegram.hr/price/usk ... la-nadala/
Vidi, nisam siguran kako mu je sve to jučer uspjelo, kako je čovjek odigrao kao kad je bio na vrhuncu, ali na pamet mi pada jedna stvar. I znam da ti možda zvuči glupo ili prejednostavno, ali čovjek je ustao iz mrtvih jer je to dovoljno htio. Shvaćaš li što ti kažem? Vidi, puno stvari mislimo da ne možemo učiniti, ali to je zapravo mit koji sami kreiramo u glavi. Zar ne misliš da smo već dovoljno limitirani da bismo još i sami sebi stvarali barijere? Gledaj, molim te, ako je Rafael Nadal mogao učiniti ono što je jučer učinio, ako je mogao učiniti ono što je učinio 2009. na Australian Openu, pa 13 godina kasnije na istom mjestu ponoviti sličnu stvar, zašto i ti ne bi mogao, recimo, započeti neki novi život?
Zašto i ti ne bi mogla ustati i boriti se; boriti se kao da ti je svaki poen zadnji koji ćeš u životu odigrati?
Oj drugog dijela posta,kao da mi izleti Smiljan Mori na ig 

Ajd yebo vas Nadal vise, sinoc je igrao, imaju danasnji mecevi
Cilic se dozvao i pokazuje opet igru kao protiv Mede, hajde Marine uzmi jos jedan set
Cilic se dozvao i pokazuje opet igru kao protiv Mede, hajde Marine uzmi jos jedan set
izvrstan marin dosad, nadajmo se da neće popustit
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sirovi tenis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.