Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ne crnjaci odmaOTNYS_YNWA je napisao/la:Da ne bude kao sa Insuom, odličan/odličan/odličan .... solidan/solidan/solidan .... posudba.
Treba se on odmarati malo, da ne izgori u prevelikoj želji.
Ma insua je uvijek bio rinaka u odbrani, o skoku da ne govorim ili duelu.. Aa kelly tu sa svojih 20 godina vec dominira.. Neka ga od kad on igra na desnoj strani ne primamo golove a upisao je i asistenciju, ima i centarsut voli i povuc a u odbrani vise nego dobar.. Ne znam zast da sjedi na klupi takav covjek.OTNYS_YNWA je napisao/la:Da ne bude kao sa Insuom, odličan/odličan/odličan .... solidan/solidan/solidan .... posudba.
buraz Insua je bio nas najbolji bek te sezone i imao je najvise asistencija u ekipi...mislim da smo tu pogrijesili jer i on ima tek 21 godinu a znamo kako je tesko nac dobrog bokaRed Assassin je napisao/la:Ma insua je uvijek bio rinaka u odbrani, o skoku da ne govorim ili duelu.. Aa kelly tu sa svojih 20 godina vec dominira.. Neka ga od kad on igra na desnoj strani ne primamo golove a upisao je i asistenciju, ima i centarsut voli i povuc a u odbrani vise nego dobar.. Ne znam zast da sjedi na klupi takav covjek.OTNYS_YNWA je napisao/la:Da ne bude kao sa Insuom, odličan/odličan/odličan .... solidan/solidan/solidan .... posudba.
Kad vidim da nema Kuyta neko me sunce obasja majke mi, skroz gotiva osjecaj neki, jos da je kakvog izmisliti umjesto Lukasa i dernek bi bio potpun. Nije losha ova formacija, ja mislim da se sa ovim timom moze dominirati nad buranija timovima tipa wigan, blekburn i slicniLuis_Suarez je napisao/la:
Mislim da bi nam ova formacija idealno sjela.S tim da bi Maxi mogao mijenjati Lucasa jer samo pravi poznavaoci fudbala koji ne gledaju samo(dao gol,asistiro...),su mogli da vide sjajnu partiju Maxija na Stamfordu.Onaj gol,jbg...nije ocekivo da ce mu doc lopta al ipak je moro zabit.
ja sam ga gledao čitavu tekmu sad na Merseyside derbiju, dečko je i prebrz za svoju visinu, jest da se kasnije malo počeo gubiti, al dobro mlad je i sugurno perspektivanLFC_LAVOV je napisao/la:Kelly izrasta u novog Gerrarda i Carraghera, zapamtite sta sam vam rekaoKako je samo miran momak, pametno igra, odlican pregled igre, samo mu brzine hvali, ali polako..
i ja sam bio za to da kelly malo odmori, ali vec sam se pomirio s tim da ce igrati svaku utakmicu do kraja, a glen je sve bolji i bolji na novoj poziciji, iako sigurno daleko vise moze dati na desnom beku, ali izgleda da cemo ga do kraja sezone gledati lijevo, nije dobro za mladog igraca da se toliko forsira, ali igramo dobro, i Kelly sigurno nece pasti psihicki kao insua, jer tada smo bili losi, i to je najvise uticalo na insuu, a uticale su jos neke stavri, izgubio je na brzini, previse vremena je provodio u teretaniOTNYS_YNWA je napisao/la:Da ne bude kao sa Insuom, odličan/odličan/odličan .... solidan/solidan/solidan .... posudba.
Slažem se, s tim da bi Glen možda mogao da bude 'više' krilo nego Suarez. Ovaj će tu igrati, oko/iza i malolfc.tz je napisao/la:Pozdrav,mislim da cemo tu formaciju koristiti do povratka Carrolla i onda cemo preci u 4-3-3,stim da ce Suarez i Kuyt djelovat kao krilni napadaci dok bi Carroll bio "target man ".Neke tvrde utakmice igrat cemo sa 3 stopera bar tako mislim.
U potpunosti vjerujem sta Kenny radi i koju god formaciju da izvede ja se samo uvalim u stolicu ili fotelju i rahat gledam utakmicu jer ZNA TATA KENNY STA RADI !
e to je to, siguran sam da bi se i Insua u pobjednickoj ekipi da je bio razvio u boljeg igraca. A Kelly ako i pretjera sa teretanom uvijek moze igrati CBYNWA je napisao/la:i ja sam bio za to da kelly malo odmori, ali vec sam se pomirio s tim da ce igrati svaku utakmicu do kraja, a glen je sve bolji i bolji na novoj poziciji, iako sigurno daleko vise moze dati na desnom beku, ali izgleda da cemo ga do kraja sezone gledati lijevo, nije dobro za mladog igraca da se toliko forsira, ali igramo dobro, i Kelly sigurno nece pasti psihicki kao insua, jer tada smo bili losi, i to je najvise uticalo na insuu, a uticale su jos neke stavri, izgubio je na brzini, previse vremena je provodio u teretaniOTNYS_YNWA je napisao/la:Da ne bude kao sa Insuom, odličan/odličan/odličan .... solidan/solidan/solidan .... posudba.
Treba se on odmarati malo, da ne izgori u prevelikoj želji.![]()
na prvi pogled sadasnja formacija izgleda super defanzivna, ali nije tako, jer imamo jednog stopera koji zna iznijeti loptu, ima dobas sut, ima dobar pas, cesto zna krenuti naprijed, glen je uvijek bio bolji u ofanzivi, kelly je dobar zasad, daleko bolji protiv jacih protivnika, jer tada vise igramo defanzivno, lukas odrađuje svoj posao, iako mu ne vjerujem toliko, ali vidi se napredak i sve je bolji i bolji, gerrard i meireles, pogotovo ovaj drugi imaju slobodu u igri, i to na najbolji nacin iskoristavaju, suareza i kuyta staviti u napad, dok se carrol ne oporavi, a onda mozemo igrati 433, kad se malo bolje pogleda, pa mi uopste ne izgledamo toliko lose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.