Kakva bolan logika!?
Ti ko da iz Njemačke pišeš
I ja imam istu info... Izgleda da ima i neke ponude iz AzijeRodjeni81 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:41Moj Fedja mogao si sve zavrsit na ljudski naci, poslije osvojenog kupa da se fino rastanemo, ocito su one izjave bile priprema terena. Sve sto je zatražio ispunilo mu se, i na kraju nece![]()
Opet, hvala i doviđenja.![]()
Naci zamjenu, za njega i ove neke iz stručnog staba i krecemo u nove pobjede.
Jbg, svi su na pare slabi.Mi nemožemo ponuditi kao Sarajevo, a mislim da oni i preplaćuju za našu ligu realno.Uglavnom kako god, sretno mu dalje.MI smo na zdravim nogama, nezaslužuje niko da zbog njega rizikujemo budućnost kluba.Sarajevo može plaćati stručni štab 300-400 hiljada pa i više, mi nemožemo i tu sva priča završava.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:41Moj Fedja mogao si sve zavrsit na ljudski naci, poslije osvojenog kupa da se fino rastanemo, ocito su one izjave bile priprema terena. Sve sto je zatražio ispunilo mu se, i na kraju nece![]()
Ponuđeno mu je sve što je tražio pa je počeo izmišljati neke klauzule i ucjenjivati upravu.mujoisuljo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:47Jbg, svi su na pare slabi.Mi nemožemo ponuditi kao Sarajevo, a mislim da oni i preplaćuju za našu ligu realno.Uglavnom kako god, sretno mu dalje.MI smo na zdravim nogama, nezaslužuje niko da zbog njega rizikujemo budućnost kluba.Sarajevo može plaćati stručni štab 300-400 hiljada pa i više, mi nemožemo i tu sva priča završava.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:41Moj Fedja mogao si sve zavrsit na ljudski naci, poslije osvojenog kupa da se fino rastanemo, ocito su one izjave bile priprema terena. Sve sto je zatražio ispunilo mu se, i na kraju nece![]()
Bas tako!Balorda je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:44Korektno bi od Feđe bilo da je odmah rekao otvoreno šta želi, tj. da želi da ide i to bi bilo to, niko mu ne bi ništa prigovorio. Ovako je napravio pritisak javnosti na upravu, umalo okrenuo ljude protiv uprave, a ustvari čitavo vrijeme igrao igru da ne ostane. Mora se reći da je malo papanski to odigrao, ali dobro, mi nećemo biti šu.pci nego ćemo mu se zahvaliti na svemu što je uradio za nas i naš klub! Ostavio je neizbrisiv trag u već bogatoj istoriji Veleža!
Kojim nacionalistickim seljacima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.