Najveću podršku mu klub treba datiumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 15:02Par stvari za one koji ne vjeruju u uspjeh sa Feđom:
1. Gazit će naše trebice na treninzima, još ako povede Trnovca sa sobom, to bi bio ogroman upgrade što se tiče kondicije i fizičke spreme igrača.
2. Spominjete da je izbacivao igrače u 2. minuti, pa pogledajte šta je sad napravio od istih tih igrača, Dejanović i Džanković mu svaku igraju od prve minute i jako dobro izgledaju.
3. Imat će veliki motiv da napravi nešto sa svojim klubom, a i da dokaže svima da je sposoban voditi veliki klub.
4. Napravio je igrača od Ovčine koji je do prošle sezone bio prosječni igrač koji ponekad uđe sa klupe i ne napravi ništa.
5. Puno analizira, daje sve od sebe da mu ekipa napreduje, gleda utakmice po par puta.
6. Čini mi se da bi s njim došao i kraj našim đuturumima.
7. Nismo Real Madrid, možda nije savršen taktičar, ali je dobar motivator i to je ono što ovakvoj ekipi treba. Vratiti se malo unazad, ko nam je bio na klupi kad smo osvajali titule? Je li Aleksandar "zadovoljan sam kako smo igrali" Vasoski ili možda Goran "ovi" Sablić?
Da bismo došli do trenera kao što je lupam Jakirović, prvo se moramo vratiti na pravi put i rezultatima privući takva imena, a mislim da nas Feđa može tu dovesti. Budimo jednom u životu složni i dajte da mu pružimo priliku.
Morao biti uz njega