FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ne vjerujem da je to radi nekog prizivanja već smo ponudili cifru i na njemu je da odluči, ima još jedna prepreka u njihovoj skupštini.hazarder je napisao/la: ↑01 jun 2022, 14:03Bokte na šta smo spali da se priziva Feđa Jeb.eni Dudić k'o da je Klopp lično...![]()
Prosjek trener kad mu se ide niz dlaku, **** trener kad je pod pritiskom. Dolazi iz kluba u kojem ima status božanstva u klub u kojem su treneri potrošna roba i u kojem će mu se za svakih hiljadu zato naći hiljadu zašto. Racionalna odluka je da ostane u Veležu osim ako je baš ogromna razlika u plati, u tom slučaju razumijem, keš je strašan motivator.
Al' ako je jedina alternativa povratak naše Legende, sjedam na talgu u 5 i krke nosim Feđu nazad preko Ivana Lamije mi.![]()
Klub mu je ponudio uslove i zato komentarišemo kao što bi svakog drugog.
Kao što sam pisao prije, dobar čovjek, solidan trener ali ipak nije iznad Brune ili Kodre i neće biti kraj svijeta ako ne dođe u Sarajevo.
Zvaničan odgovor ćemo dobiti večeras, ako ipak odluči ostati u Mostaru u toku dana to je ok jer možemo tražiti drugog trenera već sutra i nećemo gubiti vrijeme. Jbg treba imati muda kao što Pantelija kaže, ovdje ne bi igrao europu i nije toliko sređen klub a pritisak ne moram ni spominjati.
Pitanje je isplatili mu se to radi par hiljada više, na stranu veličina kluba i izazov.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
povedi i Ovcinu Fedjaaaaaaaaaaaaa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ovčina i Dudić u paketu

-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Najbitnije je da Dudic forsira napadacki fudbal i nama odmah odgovara, jos ako je istina da je jedan od njegovih zahtjeva raskid ugovora sa Velkoskim, Hebibom i Ahmetom onda mislim da ne treba biti dileme da li mu treba dati sansu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
vise cu se radovati objavi "Hebibovic vise nije clan Sarajeva " nego da nam Dudic dodje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Meni je Feđa prototip trenera više za FK Željeznicar nego za nas iskreno.Nije mi drag sekunde i mislim da se nece namesti sa ekipom koja ima stalno pritisak i mora igrati napadacki nogomet.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja sam i dalje stava kao sto sam pisao prije par dana da Dudic nece preci kod nas.
Nije sve ni u parama,covjeka dole gotive bas dok kod nas zna da mu slijede psovke i ostalo nakon par kola.
On sa njima moze ispisati istoriju slijedece godine im je stogodisnjica i ima priliku finu dole jos +igra evropu.Kod nas bi morao sklapat ekipu od nule a dole zna svakog u dusu uz par finih pojacanja mogu se za titulu boriti.
Nije sve ni u parama,covjeka dole gotive bas dok kod nas zna da mu slijede psovke i ostalo nakon par kola.
On sa njima moze ispisati istoriju slijedece godine im je stogodisnjica i ima priliku finu dole jos +igra evropu.Kod nas bi morao sklapat ekipu od nule a dole zna svakog u dusu uz par finih pojacanja mogu se za titulu boriti.
-
- Kontakt:
Par stvari za one koji ne vjeruju u uspjeh sa Feđom:
1. Gazit će naše trebice na treninzima, još ako povede Trnovca sa sobom, to bi bio ogroman upgrade što se tiče kondicije i fizičke spreme igrača.
2. Spominjete da je izbacivao igrače u 2. minuti, pa pogledajte šta je sad napravio od istih tih igrača, Dejanović i Džanković mu svaku igraju od prve minute i jako dobro izgledaju.
3. Imat će veliki motiv da napravi nešto sa svojim klubom, a i da dokaže svima da je sposoban voditi veliki klub.
4. Napravio je igrača od Ovčine koji je do prošle sezone bio prosječni igrač koji ponekad uđe sa klupe i ne napravi ništa.
5. Puno analizira, daje sve od sebe da mu ekipa napreduje, gleda utakmice po par puta.
6. Čini mi se da bi s njim došao i kraj našim đuturumima.
7. Nismo Real Madrid, možda nije savršen taktičar, ali je dobar motivator i to je ono što ovakvoj ekipi treba. Vratiti se malo unazad, ko nam je bio na klupi kad smo osvajali titule? Je li Aleksandar "zadovoljan sam kako smo igrali" Vasoski ili možda Goran "ovi" Sablić?
Da bismo došli do trenera kao što je lupam Jakirović, prvo se moramo vratiti na pravi put i rezultatima privući takva imena, a mislim da nas Feđa može tu dovesti. Budimo jednom u životu složni i dajte da mu pružimo priliku.
1. Gazit će naše trebice na treninzima, još ako povede Trnovca sa sobom, to bi bio ogroman upgrade što se tiče kondicije i fizičke spreme igrača.
2. Spominjete da je izbacivao igrače u 2. minuti, pa pogledajte šta je sad napravio od istih tih igrača, Dejanović i Džanković mu svaku igraju od prve minute i jako dobro izgledaju.
3. Imat će veliki motiv da napravi nešto sa svojim klubom, a i da dokaže svima da je sposoban voditi veliki klub.
4. Napravio je igrača od Ovčine koji je do prošle sezone bio prosječni igrač koji ponekad uđe sa klupe i ne napravi ništa.
5. Puno analizira, daje sve od sebe da mu ekipa napreduje, gleda utakmice po par puta.
6. Čini mi se da bi s njim došao i kraj našim đuturumima.
7. Nismo Real Madrid, možda nije savršen taktičar, ali je dobar motivator i to je ono što ovakvoj ekipi treba. Vratiti se malo unazad, ko nam je bio na klupi kad smo osvajali titule? Je li Aleksandar "zadovoljan sam kako smo igrali" Vasoski ili možda Goran "ovi" Sablić?
Da bismo došli do trenera kao što je lupam Jakirović, prvo se moramo vratiti na pravi put i rezultatima privući takva imena, a mislim da nas Feđa može tu dovesti. Budimo jednom u životu složni i dajte da mu pružimo priliku.
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 01 jun 2022, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Odlican izbor,samo ostro sa manekenima Dudicu,probaj da ne dozvolis neki bojkot od ovih lezihljebovica i odma one sumnjive izbaci iz prvih 18.
Sretno
Sretno
Mi smo definitivno najgori navijaci u Bosni. Nama ni Dudic ne valja. Pa jbt zivot mali plavi bi svrsavali kad bi im on dosao, dizali bi ga u nebesa. A nas sa istoka" j... vas on daj nam husrefa,vuleta" . Ma mrs vise svi. KOme se ne svijda neka ne dolazi na KOsevo i tacka. Covjeku treba dati maksimalnu podrsku ,izgurat ovu sezonu nekako i napasti sve od one tamo. Covjek je uradio strasan posao dole i poslije Jakirovica je najbolje trener u BiH. Ako dodjes SRETNO !
- belosevic23
- Kontakt:
...i ono što je najbitnije poznaje ligu! na onom podcastu skoro govori da pogleda uživo svako kolo po 3-4 utakmice koliko mu obaveze dozvole, to je jako bitno za ovu našu baru od lige. Đaba ti Jose Mourinho ako ne znas da te u bijeljini čeka Jovan Motika da ti nogu otkine..
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ma poslusaj mu izjave, ne bi on da mu se toliko ostaje okolisao sa izjavama, kao sto su ne znam, vidjecemo, cekaju se sastanci sa upravom i slicno, da mu se toliko ostaje odmah bi rekao ja zelim da ostanem i tjtsamoSA je napisao/la: ↑01 jun 2022, 15:02Ja sam i dalje stava kao sto sam pisao prije par dana da Dudic nece preci kod nas.
Nije samo Ovicnu, vecina njih je igralo u Federalnoj, kao npr Brandao pa je od njih napravio vrhunske igrace, to sto vama Bog dragi ne moze ugoditi pa trazite dlaku u svemu to je drugo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne moze tako reci jer je "na sto" stavio neke svoje uslove upravi zbog toga se i ceka vecerasnji sastanak poslije kojeg bi se trebale znati neke stvari definitivno.FkSa46 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 15:12Ma poslusaj mu izjave, ne bi on da mu se toliko ostaje okolisao sa izjavama, kao sto su ne znam, vidjecemo, cekaju se sastanci sa upravom i slicno, da mu se toliko ostaje odmah bi rekao ja zelim da ostanem i tjtsamoSA je napisao/la: ↑01 jun 2022, 15:02Ja sam i dalje stava kao sto sam pisao prije par dana da Dudic nece preci kod nas.
Ništa Dudić
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
A sto moramo imati taj famozni pritisak.. pustit ga jednu sezonu da slozi ekipu pa barem osigurat Evorpu, sljedecu ocekivat rezultate
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fouzi1, miguelramos, OsmanhodzicBuco, Varijantas8 i 32 gosta.