Tako rece Rafaelo

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zverev ako osvoji RG od ponedjeljka je novi broj 1, a trebao bi i Medvedev da od ponedjeljka predje Novaka na listi, tako da Novak moze pasti na poziciju broj 3
Gospodin sa Majorkedelinjo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:32"Iz moje perspektive, uvek se konverzacija odnosi na to ko će završiti sa najviše slemova ili ko je najbolji u istoriji. Iz moje perspektive to nije važno. Ostvarili smo naše snove. Ispisali smo istoriju sporta jer smo napravili stvari koje niko ranije nije. Nije važno ko će osvojiti više slemova, nivo sve trojice je veoma izjednačen. Malo razlike nije važno."
Tako rece Rafaelo![]()
Dobar je Rafa..Shategabri je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:44Gospodin sa Majorkedelinjo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:32"Iz moje perspektive, uvek se konverzacija odnosi na to ko će završiti sa najviše slemova ili ko je najbolji u istoriji. Iz moje perspektive to nije važno. Ostvarili smo naše snove. Ispisali smo istoriju sporta jer smo napravili stvari koje niko ranije nije. Nije važno ko će osvojiti više slemova, nivo sve trojice je veoma izjednačen. Malo razlike nije važno."
Tako rece Rafaelo![]()
![]()
neznam da li stvarno tako i misli ali to je otprilike istinadelinjo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:32"Iz moje perspektive, uvek se konverzacija odnosi na to ko će završiti sa najviše slemova ili ko je najbolji u istoriji. Iz moje perspektive to nije važno. Ostvarili smo naše snove. Ispisali smo istoriju sporta jer smo napravili stvari koje niko ranije nije. Nije važno ko će osvojiti više slemova, nivo sve trojice je veoma izjednačen. Malo razlike nije važno."
Tako rece Rafaelo![]()
ako se pravila sa putovanjima u australiju i ameriku uskoro ne promijene tako će i biti
Previse on brani sad tako da ide sigurno ispdo 7 mjesta a to je vec tesko vratitijestamaji je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:12neznam da li stvarno tako i misli ali to je otprilike istinadelinjo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:32"Iz moje perspektive, uvek se konverzacija odnosi na to ko će završiti sa najviše slemova ili ko je najbolji u istoriji. Iz moje perspektive to nije važno. Ostvarili smo naše snove. Ispisali smo istoriju sporta jer smo napravili stvari koje niko ranije nije. Nije važno ko će osvojiti više slemova, nivo sve trojice je veoma izjednačen. Malo razlike nije važno."
Tako rece Rafaelo![]()
ako se pravila sa putovanjima u australiju i ameriku uskoro ne promijene tako će i biti
Khurac je nebitno,da je tako davno bi on otisao u penziju s obzirom na sve probleme.delinjo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:32"Iz moje perspektive, uvek se konverzacija odnosi na to ko će završiti sa najviše slemova ili ko je najbolji u istoriji. Iz moje perspektive to nije važno. Ostvarili smo naše snove. Ispisali smo istoriju sporta jer smo napravili stvari koje niko ranije nije. Nije važno ko će osvojiti više slemova, nivo sve trojice je veoma izjednačen. Malo razlike nije važno."
Tako rece Rafaelo![]()
Fedjini navijaci
kako da ne. iste i puno gore stvari na terenu i van njega radili su igrači ne u tenisu nego u nogometu,basketu,boksu itd. pa su ti likovi među najvoljenijim i najpopularnijima.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:48Sa takvim ponasanjem i navlaci gnjev publike na sebe i sa onim provociranjem i smijanjem publici kad dobije neki poen, zato i jesu protiv njega, lik se svaki put svadja sa publikom, igraj suti i pobjedjuj
Veliki je sampion da je neupitno, a bio bi jos vise cjenjen da je malo drugaciji u glavi ali eto njegov problem
Jedina istina. Pametan je Rafko, zna fino da govori.delinjo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:32"Iz moje perspektive, uvek se konverzacija odnosi na to ko će završiti sa najviše slemova ili ko je najbolji u istoriji. Iz moje perspektive to nije važno. Ostvarili smo naše snove. Ispisali smo istoriju sporta jer smo napravili stvari koje niko ranije nije. Nije važno ko će osvojiti više slemova, nivo sve trojice je veoma izjednačen. Malo razlike nije važno."
Tako rece Rafaelo![]()
Ma sasvim legitimno da i taj aspekt, taj dio uloge igra, al nemoj kad dobiješ pričati kako ti je to boostalo i kako si uprkos tome dobio, a kad te neko otrese, onda je to problem i eto navijači su pobijedili.Felixians4 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 12:56kako da ne. iste i puno gore stvari na terenu i van njega radili su igrači ne u tenisu nego u nogometu,basketu,boksu itd. pa su ti likovi među najvoljenijim i najpopularnijima.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:48Sa takvim ponasanjem i navlaci gnjev publike na sebe i sa onim provociranjem i smijanjem publici kad dobije neki poen, zato i jesu protiv njega, lik se svaki put svadja sa publikom, igraj suti i pobjedjuj
Veliki je sampion da je neupitno, a bio bi jos vise cjenjen da je malo drugaciji u glavi ali eto njegov problem
sve je to u redu. ne voli ga se,no to stalno naglašavati s izvlačenjem iz konteksta, tzv. cherry pickingom ,odvratno. Fedtardi- Roger je IZA Đokovića. Iza Nadala! Roger može se posvetiti djeci,možda od njih uradi šampione,ima blizance,i Mirka genetski donosi sportski tiping, a BOAT utrka vodi se između dvojca koji je jučer odradio možda i završni čin najvećeg sportskog rivalstva ikada.
Bice da imas neki problem sa Federerom dok ga spominjes, evo ne znam da sam ja Rogera spomenuo otkad nije na touru, sta on sad ima sa ovim hajd nam objasni?Felixians4 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 12:56kako da ne. iste i puno gore stvari na terenu i van njega radili su igrači ne u tenisu nego u nogometu,basketu,boksu itd. pa su ti likovi među najvoljenijim i najpopularnijima.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:48Sa takvim ponasanjem i navlaci gnjev publike na sebe i sa onim provociranjem i smijanjem publici kad dobije neki poen, zato i jesu protiv njega, lik se svaki put svadja sa publikom, igraj suti i pobjedjuj
sve je to u redu. ne voli ga se,no to stalno naglašavati s izvlačenjem iz konteksta, tzv. cherry pickingom ,odvratno. Fedtardi- Roger je IZA Đokovića. Iza Nadala! Roger može se posvetiti djeci,možda od njih uradi šampione,ima blizance,i Mirka genetski donosi sportski tiping, a BOAT utrka vodi se između dvojca koji je jučer odradio možda i završni čin najvećeg sportskog rivalstva ikada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.