Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
E moj Novace i u porazu moras biti veliki, kaze zasto ga publika ne voli, ode ni da ih pozdravi
Ka ga je.be nek puse sad koliko hoce, da ga hoce neko i na Wimbldonu rano izbaciti pa nek i tamo izadje ovako popisan
I da sta kazete jel Rafa nakon dva sata igre gotov, nevjerovatno sta se ovdje sve pise
Ka ga je.be nek puse sad koliko hoce, da ga hoce neko i na Wimbldonu rano izbaciti pa nek i tamo izadje ovako popisan
I da sta kazete jel Rafa nakon dva sata igre gotov, nevjerovatno sta se ovdje sve pise
Moram priznati da bombaju ne ide tenisAshburtonG je napisao/la: ↑01 jun 2022, 01:19Sta si rekao?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2022, 13:02De ba , kakvih laganih 3:1 protiv Đokovića ... Očekivati full nabrijanog Nadala i još nabrijanijeg Đokovića , možda bude epski meč , a takve mečeve većinom dobija Đoković.AshburtonG je napisao/la: ↑30 maj 2022, 12:49Rafa to govori od samog pocetka turnira. Ako odigra na slicnom nivou iz drugog i treceg seta od sinoc, te zadnja 2-3 gejma posljednjeg, lagano 3-1 za Nadala.
Problem je samo sto mu dvosatne rupe Djokovic nece oprostit kao Kanadjanin. Prilicno sam siguran ako bi prosao i osvojio RG da bi se i oprostio. Tako da treba ocekivat full nabrijanog Nadala.
Trebalo je bit 3-0, ali se Rafan malo zaigrao.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
Sad šampiončina , a do jučer si ga podcijenjivo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jedno vrijeme je srce crtao publici. Puko je on skroz.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
15 godina ih varao na koljeno, sad dvije vara na stopalo. Podvala u Rimu i evo ga ponovo. Od kad pratim tenis prica je o njegovom kraju karijere zbog koljena, sad su odjednom koljena mlada i spremna za sve napore a gle čuda stopala nisu
Smijurija.

Max Allegri
To sto si ti priglup ne znaci da smo svi
Cestitke staklenom stopalu,novaxu vise srece drugi put
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jbt koliko mrznje prema Noletu na ovom forumu....
- Pensioner26
- Kontakt:
Rješava to Zverev u 1/2 finalu…
Poslat cu ti sutra broj racuna

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Moram malo naopako, šuti

Ovo šta je odigrao od 5-2 u ovom četvrtu setu je definicija šampiona, ovo treba pokazati svakom djetetu koje počinje da se bavi sportom. U TB prvih 7 peona očisti 10 linija, strahota.
U petak je finale, od onih tamo ostalih niko ništa ne može sigurno, samo da ostane snage za Acu i to je to.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Idemo idemo idemo idemo
i kaze ne pozdravi ih

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
Jedva cekam da slusam Govedaricu sutra. Rusofil, teoreticar zavjera i Noletard u jednom. Da li ce bit kriva vlaznost zraka, Nadalov doping ili gluten od prije 3 godine u cezar salati kod Novaka?
- Felixians4
- Kontakt:
Real Madrid=Rafa Nadal. Pošto je bio na polufinalu i ludosti protiv citya te finalu nad liverpoolom(a i alcaraz je pohodio u oba navrata),sve se poklapa da i on uzme četrnaesticu. NEVJEROJATNO.
Tipičan duel Rafa-Novak na RG,ovakvih 3-1 pobjeda uz amplitude samo po vrućini,a ne na prijelazu ponoći,odradili su ih 4-5 već.
Mislim da je većina očekivala dvojac,a mnogi i trio Djoko,Garfia,Tsitsi u samoj završnici,no ne možemo reći da je ovo išta senzacionalno,posebno jasno Nadalovo prkošenje vlastitom tijelu i bolnim signalima,to radi kroz čitavu karijeru i vjerojatno kad više ne bude uspijevao,kraj,a to je blizu i zato će dati baš sve od sebe da se rehabilitira i u petak našpanan napadne Zvereve,definitivno uglavnom ovisi o njemu.
Tipičan duel Rafa-Novak na RG,ovakvih 3-1 pobjeda uz amplitude samo po vrućini,a ne na prijelazu ponoći,odradili su ih 4-5 već.
Mislim da je većina očekivala dvojac,a mnogi i trio Djoko,Garfia,Tsitsi u samoj završnici,no ne možemo reći da je ovo išta senzacionalno,posebno jasno Nadalovo prkošenje vlastitom tijelu i bolnim signalima,to radi kroz čitavu karijeru i vjerojatno kad više ne bude uspijevao,kraj,a to je blizu i zato će dati baš sve od sebe da se rehabilitira i u petak našpanan napadne Zvereve,definitivno uglavnom ovisi o njemu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva bi bila filmska prica da osvoji RG i stavi tacku na mjestu gdje je sve i pocelo... 

Rafaele ohani malo, pusti i druge da igraju.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šteta po Novaxove ljubitelje pa nema ovaj put nikakvih izgovora i teorija zavjere. Valja priznati da je Nadal veći šampion.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Sve čestitke Nadalu, Novak je svoje prilike prokockao na 5:2 u 4.setu. Nadal-Zverev u petak, na Nadalov rođendan, sumnjam u Zvereva, ovo je Nadalovo dvorište ipak. Iako bi više od svega volio da dobije Zverev
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.