Qrac od ovce
Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vladan Kovacevic
Kako će isto uraditi kad je već upisao zvanični nastup za nas? Znate li vi pravila uopšte?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma zahebava se lik, sta vam je.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovog Cetkovica ubacit u 89. i vise ga nikad ne pozvat. Cuj golman rep. Srbije nije promijenio to 5 godina a poslije toga branio za BiH.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Beduin
- Kontakt:
Qurac moj se on zaj3bava, masa je ovdje likova koji habera nemaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
On nema nikakav motiv da se odazove.
Ima puno ponuda za njeg, ne treba mu reprezentacija da se proda. To što bi bio rezervni golman loše reprezentacije bi samo pokvarilo sliku o njemu koju imaju klubovi. Da je u situaciji kao Pirić kad je bio treći golman u Mariboru, odazvao bi se.
Reprezentacija je postala taoc menadžera i igrača birtijaša, rezultatski neuspješna sa nikakvom perspektivom, Kovačević nema sportskog motiva da se druži sa njima.
Jedini razlog zbog kojeg bi se odazvao je patriotski, ali možda toga kod njeg i nema, ili smatra da je najveći patriotizam odbiti biti dio ovakve reprezentacije dok se nešto ne promijeni.
Ima puno ponuda za njeg, ne treba mu reprezentacija da se proda. To što bi bio rezervni golman loše reprezentacije bi samo pokvarilo sliku o njemu koju imaju klubovi. Da je u situaciji kao Pirić kad je bio treći golman u Mariboru, odazvao bi se.
Reprezentacija je postala taoc menadžera i igrača birtijaša, rezultatski neuspješna sa nikakvom perspektivom, Kovačević nema sportskog motiva da se druži sa njima.
Jedini razlog zbog kojeg bi se odazvao je patriotski, ali možda toga kod njeg i nema, ili smatra da je najveći patriotizam odbiti biti dio ovakve reprezentacije dok se nešto ne promijeni.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hajmo prvo da sacekamo da se on zvanicno oglasi i jasno kaze sve sta ima. Medjutim, to je vjerovatno to. Gorak okus ostaje, ali sta da se radi, ako misli da moze biti prvi golman Srbije, nek mu je sretno.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Koliko je samo djece sehida i boraca sputavano ds bi Vladani uspjevali. Istok na Kosevu pljuje sve domace igrace, mahom muslimane ali prema Srbima su uvijek imali strpljenja. Tako je to kod nas u Sarajevu a ni na Grbavici nije nista bolje....
Vladan ce biti prvi golman repke u kvalifikacijama za EP. Samo polako.
Veci talenat je Dizdarevic 
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Bošnjaci su takvi. Sve da se neko ne bi uvrijedio
Ova sutnja govori vise od hiljadu rijeci. Klosarcina
Zasto placete sada kad ste govorili da je rupa,da u Sarajevu nema niko da valja itd nek ide nije lud da Kacavendama i Piricima bude zamjena
- Shategabri
- Kontakt:
Patriotski čin bi bio da niko ko se tako osjeća ne igra za ovu reprezentaciju.Drape je napisao/la: ↑31 maj 2022, 21:17On nema nikakav motiv da se odazove.
Nek mu igra 9 igrača ili svih 11 iz Borca, koga boli qrc.
Koševo Zapad
Sad je već jasno da bi se Kovačević oglasio da ono što su rekli iz agencije nije istina. Njegova šutnja govori više od bilo čega drugog. Sramotno s njegove strane.
-
- Kontakt:
Polako, ba , ljudi. Nece da se sad oglasava jer ne želi da se desi ono što je se desilo sa Lulicem i ostalim, ne želi da Petev, eventualni los rezultat, svali na njega i njegovu, moguću, izjavu. Rekao je da će se oglasiti kada za to dodje vrijeme, a ja mislim da sad nije vrijeme.
Meni možda više znače lajkovi Vladanove djevojke, gdje ga raja poziva da se vrati u repku i da ne igra za Srbiju, na njegovom profilu.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Ma djevojka kur.vetina, stavlja ruske zastave po instagramu .. Nek se yebe i onaobrijanopile je napisao/la: ↑02 jun 2022, 00:51Polako, ba , ljudi. Nece da se sad oglasava jer ne želi da se desi ono što je se desilo sa Lulicem i ostalim, ne želi da Petev, eventualni los rezultat, svali na njega i njegovu, moguću, izjavu. Rekao je da će se oglasiti kada za to dodje vrijeme, a ja mislim da sad nije vrijeme.
Meni možda više znače lajkovi Vladanove djevojke, gdje ga raja poziva da se vrati u repku i da ne igra za Srbiju, na njegovom profilu.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MostarNeretva i 9 gostiju.