Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Alcaraz koji igra jedan od najlosijih mecava u godini i Zverev koji igra svoj najbolji tenis a mec opet u egalu, pa vi vidite 

Don't believe the hype.
Nevjerovatno sta sve Zverev stize
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako moze igrati najlosiji tenis a ovaj najbolji a pri tome imati 10 Winera vise od protivnika,mec je tu negdje 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne prestaje drkanje na malog, bravo Zverev, jos protiv publike.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Jakobsen91
- Kontakt:
Bravo Zverev, ozbiljno dobar mec.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ajde Karlito, paljba.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bjezi kuci deriste 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mali je zvijer nesumnjivo, ali price tipa "najbolji na svijetu" itd...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Odigrao je strasno Zverev nema sta,prva dva seta gdje je Alcaraz sve promasio su presudila.
Steta jbg, bice setanje za Noleta u polufinalu. Da je prosao Alcaraz bilo bi svasta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mozda bi to imalo smisla da malom Zverev nije najnezgodniji matchup na touru, 3-1 vodstvo u H2H ima. Prije svega boljim bekendom i servisom dolazi do rezultata protiv Karlita, sad je očigledno da je debakl u Madridu plod umora čovjek 3 noçi zaredom zaspao u 5 ujutroakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 19:56Alcaraz koji igra jedan od najlosijih mecava u godini i Zverev koji igra svoj najbolji tenis a mec opet u egalu, pa vi vidite![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bravo za zvereva, ne mora da znaci prvo nole treba proci najjaceg ikad na sljaci pa onda ce i sa ovakvim sashom biti sigurno yebeno.. mislio sam da ce izgubiti kad ga je na 5-4 rebreakao odma al evo fala qrcu da vise dobije ovakav mec
- Felixians4
- Kontakt:
TOOOOOOOOO,SAŠKOOOOOOO. KONAČNOOOOOO... Trebalo mu je 5x da slomi i prođe,ufff. PREMIJERNA TOP10 POBEDA.
Mischa je izjavio da osvaja,hmmmm... Ovaj put je bio po strani jer je u četvrtini s Nadalom,Đokovićem i Alcarazom. Nije stigao preuvjerljivo do 1/4 ,a Garfia ga uništio u Madrid finalu.. Najmanje šansi od sve osmorke preostale su mu se davale i eto,čestitke zaslužuje,a suradnja s trećim velebnim Španjolcem mogla bi se ispostaviti ko bingo. Tukao je JC Ferrera,vrijedi zabilježiti.
Ne bih imao ništa protiv da Mischa u nedjelju na ES auditoriju slavodobitno kaže: "jesam vam lijepo rekao". A Baez je zasad bio najteži test.
Mischa je izjavio da osvaja,hmmmm... Ovaj put je bio po strani jer je u četvrtini s Nadalom,Đokovićem i Alcarazom. Nije stigao preuvjerljivo do 1/4 ,a Garfia ga uništio u Madrid finalu.. Najmanje šansi od sve osmorke preostale su mu se davale i eto,čestitke zaslužuje,a suradnja s trećim velebnim Španjolcem mogla bi se ispostaviti ko bingo. Tukao je JC Ferrera,vrijedi zabilježiti.
Ne bih imao ništa protiv da Mischa u nedjelju na ES auditoriju slavodobitno kaže: "jesam vam lijepo rekao". A Baez je zasad bio najteži test.
- AshburtonG
- Kontakt:
Izuzetno stabilan BH je odlucio danas. Da Alcaraz ne igra skoro perfektne dropove, ovo bi bilo setanje u 3 seta. Ovako je bacao na momente Svabu van ritma, te tako i produzio mec. U prva dva seta je igrao katastrofalno i imao sigurno kombinovano preko 30 UE. Bitno je da bolji danas prolazi.
Nema uopste smisla neki h2h sa Alcarazom ako nije iz ove sezone,svakako prosle nije bio ni blizu ovog nivoa,a Zverev je ipak top teniser godinama.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- akisarajevo92
- Kontakt:
+1
odjednom svima postao gotivan tip ovaj tukač žena i vlasnik nekih tikova poput podizanja majice svakih 10 sekundi
sad je def. jasno, ko veceras pobjedi osvaja RG
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 31 maj 2022, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Bravo bravo Sasa drago mi je zbog njega, volio bi da moze ovdje do kraja ali da li je realno da nakon Alcaraz prodje i prepreku Nadal ili Novak evo ne znam, kad bi mozda igrao kao danas i servirao imao bi sta traziti, a vjerovatno ce mu i ova pobjeda dati dodatni motiv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.