Ma oni se u Krajini utrkuju koji će napraviti veću i gizdaviju kuću od para što donesu sa bauštele.MoodyHank je napisao/la: ↑31 maj 2022, 13:42Pa što vi krezavci krajiški ne napravite nešto kad već toliko volite domovinu, nego palamudite ovdje po forumu, nešto kao umirili se a najjači kad su najtiši, kakve izjave nivoa 15-godišnjaka, što mentalno vjerovatno i jesi. Dobro te pitao ovaj ispod, koji od ovih maskirnih morona krezavih s klipa si ti? Bili ste pravo bučni, svi vas se boje.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 13:02Druze ja sam iz Krajine , Krajisnik kakav Minken. A mi krajisnici nismo paraziti ove drzave ine zivimo od ove drzave vec zivimo za ovu drzavu. Postujemo svakog ko zasluzuje ppstovanje ali me dozvoljavamo da nas neko pravi budalom niti se igra nasim osjecanjima i svetinjom koja se zove Domovina.
Kada je drzava u pitanju tu nema pregovora...
Kamoli gotivit tamo neke cetnicko-ustaske izdajnike i stavljat ih ispred repke i nas navijaca koji svakog dobronamjernog covjeka i reprezentativca srcano prihvatimo.
Price nije ga zvao odmah, treci golman, jedan je od nas, hordas ili u srbiji mu je bolje prosipajte negdje drugo nemojte ovdje pred ocima svih iskrenih navijaca i patriota ovde drzave.
Pa samo glupi balija moze gotivit izdainika i licemjera i lizat mu guzicu jer nema svoj ponos kao svaki normalan c9vjek.
Kad je toliko hordas i kad vas toliko voli i kad toliko voli Sarajevo sto se niie onda odazvao pozivu **** vas on bar iz tr neke ljubavi prema vama.
Izlevatio vas ko zadnje idiote dok mu je trebalo.
Kakva domovina, to kad se obuku ko BHF, onda glume nekakve patriote.