Cestitke na prvoj ozbiljnoj seriji, u drugoj je pad svakako. Sve po najavama.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Koja pravila, o čemu pričaš, da mi je znati šta je tebi u glavi.
Dobro si, tu mi se posebno svidja onaj primjer iz '07 kad ste preko noci sutnuli pola ekipe za Allena i Garnetta (jer vam je vase dijete PP prijetio da hoce out).
sta ti pricas jadan ne bio, nemate picka do 2050. godine, u rosteru nemate igraca da ste ga draftovali, mani se gluposti
potpisujem odma
GSW favorit i stvarno mi neće biti žao ni da izgubimo kad znaš kakav je pobjednik Stef i koliko se žrtvuje za ekipu. Slično nešto je i kod Bostona, rijetki momenti kad neko forsira i igra se za pobjedu, ekipu a ne za statistiku.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2022, 06:46potpisujem odma
Mislim da bi to i Steph potpisao istog trena bez razmisljanja.
Svaka cast Bostonu, slozili su ekipu slicno kao i GSW, ali pojedini navijaci ovdje mi fakat cine sve da se fransiza ogadi mnogima i da su svi protiv njih. Sta ces vise kad i ALem zeli da GSW osvoji![]()
Previše mi ti nešto vučeš na GSW , nepotrebno . Čuj 70-30 šanse za njih , niđe veze ... Boston ima sve moguće načine da odgovori Ratnicima , i napad i odbranu .
Ma imamo se čemu nadati, nego me strah neiskustva pa se trudim da budem objektivan. Ne vjerujem da će RWIII moći, Smart šepa i ne može da se probija kroz blokove i bude agresivan. Tatum i Brown ostaju bez gasa pred kraj, a pozitivno je što će igrati s manje kontakta poslije ove dvije.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 maj 2022, 09:40Previše mi ti nešto vučeš na GSW , nepotrebno . Čuj 70-30 šanse za njih , niđe veze ... Boston ima sve moguće načine da odgovori Ratnicima , i napad i odbranu .
Mislim da cemo lakse igrati sa njima i sa manje potrosnje nego sa predhodnim protivnicima, itekako se mi imamo cemo nadatidark44 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 09:55Ma imamo se čemu nadati, nego me strah neiskustva pa se trudim da budem objektivan. Ne vjerujem da će RWIII moći, Smart šepa i ne može da se probija kroz blokove i bude agresivan. Tatum i Brown ostaju bez gasa pred kraj, a pozitivno je što će igrati s manje kontakta poslije ove dvije.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 maj 2022, 09:40Previše mi ti nešto vučeš na GSW , nepotrebno . Čuj 70-30 šanse za njih , niđe veze ... Boston ima sve moguće načine da odgovori Ratnicima , i napad i odbranu .
Dva različita stila pa ne znam ko će se nametnuti, White bi trebao imati finu rolu kao i PP oko 12 minuta. Grant će biti manje upotrebljiv. Poslije game1 ću moći bolje procijeniti, a ti ako imaš neku procjenu podijeli s nama![]()
Moja neka prognoza je 55/45% za GSW, čisto jer su odmorniji, zavisti će mnogo od njihovog šuta za, Netsi su svirali 42-43% za 3 tokom serije, GSW nisu iznad 38% u PO, znam da će glupo zvučati ali Netsi su imali bolje sutere za 3 od GSW, više opcijadark44 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 09:55Ma imamo se čemu nadati, nego me strah neiskustva pa se trudim da budem objektivan. Ne vjerujem da će RWIII moći, Smart šepa i ne može da se probija kroz blokove i bude agresivan. Tatum i Brown ostaju bez gasa pred kraj, a pozitivno je što će igrati s manje kontakta poslije ove dvije.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 maj 2022, 09:40Previše mi ti nešto vučeš na GSW , nepotrebno . Čuj 70-30 šanse za njih , niđe veze ... Boston ima sve moguće načine da odgovori Ratnicima , i napad i odbranu .
Dva različita stila pa ne znam ko će se nametnuti, White bi trebao imati finu rolu kao i PP oko 12 minuta. Grant će biti manje upotrebljiv. Poslije game1 ću moći bolje procijeniti, a ti ako imaš neku procjenu podijeli s nama![]()
Baustelac, i nasao govorit ko je normalan.
Zamisli navijati za Liverpool i Buckse ( Giannisa ) i mrziti Boston
Hej hej ja navijam za Juku prvenstveno a onda za buduću zvijezdu Cade Cunningham pa za Grka
Šta fali Bayernu, lijep grad Munich, dobar stadion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.