Jedino da mu se ne uplaćuje alimentacija od strane babe iz Sarajeva, a koji se prije 13-ak godina zadesio u Topčić polju.Kobayashi je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:51A sto ti toliko mrziš Sarajevo i njegove stanovnike?Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:45Ma ti si budala cojek ili si sarajlijica...
Bhf bar prati repku gdje god trose novac i zdravlje....a vi sarajevske picke ispijate kafe po bascarsiji s brilama za sunce od kineza i glumite neku gospodu![]()
Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Vladan Kovacevic
Jako cudno i glupo saopstenje njegove menadžerske agencije.
Posebno sa spominjanjem Srbije i Vladana u bilo kojem kontekstu.
Trebao bi Vladan licno da razjasni ovu situaciju.
Posebno sa spominjanjem Srbije i Vladana u bilo kojem kontekstu.
Trebao bi Vladan licno da razjasni ovu situaciju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Shategabri
- Kontakt:
Zato sto se on ovakvim saopstenjem namece FSSShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:59Upravo.
Pogotovo što je i FSS oglasio da mu nisu slali poziv.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to a i kako će mu poslati poziv kad nema državljanstvo Srbije tj. nije ga imao ovdje.. ništa ni s čim nema vezeShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:59Upravo.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:19Tako je....a mi ko picke sutimoo i obilazimo stvarni problem a to je Savez mafija.admin je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:13Molio bih bez psovki i vrijedjanja.
Koljete se tu oko jednih i drugih, a ocigledno je da su cijelo ovo vrijeme u talu svi. Pa iz izjave menadzera jasno je da je postojao dogovor (izmedju njega i selektora/saveza) da se kovacevic ne pozove ni ovaj put. Iz toga bi se moglo zakljuciti da je i ranije bio isti dogovor. Treba malo detaljnije citati.
Iskreno vec na narednoj utakmici ocekujem oluju na tribinaama mozda i nisu svjesni sta ih ceka.
Misle ako smo se umirili da odobravamo ali ne znaju kad smo najtiši najvecu buku pravimo.

Ako dodje do poziva bas tesko ce mu biti srediti drzavljanstvo.MortemHz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:03Upravo to a i kako će mu poslati poziv kad nema državljanstvo Srbije tj. nije ga imao ovdje.. ništa ni s čim nema vezeShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:59Upravo.
Pogotovo što je i FSS oglasio da mu nisu slali poziv.![]()

Imas ozbiljnih psihickih problema.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 07:50**** te on i svaki takav hordas cetalj. Sarajevo je doduse uvijek bilo pola vlaski klub iako navijam za njega.
Nista cudno vi ste nerhametli balije sarajlijice koji su uvijek gotivili došle posebno ove sumnjive cetalje i uje. Grlite malog cetalja Stanivukovica po bascrasiiji sad svrsavate na ovog **** samo zbog toga eto sto je branio za Sarajevo koje mu je sve dalo a on se izdajnicki tipicno cetnicki ponio.
Izgleda opet se sarajlijice pozelili vode iz kanistera.
- Shategabri
- Kontakt:
Upitno je da li bi dobio priliku.Victor je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:00Zato sto se on ovakvim saopstenjem namece FSSShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:59Upravo.
Dmitrović Sevilla
Rajković Reims
Milinković-Savić Torino
Koševo Zapad
MS je vise na klupi nego sto igraShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:09Upitno je da li bi dobio priliku.Victor je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:00Zato sto se on ovakvim saopstenjem namece FSSShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:59
Upravo.
Dmitrović Sevilla
Rajković Reims
Milinković-Savić Torino
Rajkovic najslabija krika rep trenutno
Dmitorivca nisam pratio
Kako god sto im ne bi dobro doso mladi perspektivni golman sa oldicnom sezonom iza sebe?
Dace mu polivrijeme u nebitnoj tekmi i zapisat ga trajno
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ma ako cemo pravo bolji je od svakog tog osim Dmitrovica,a ima i godine na svojoj straniShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:09Upitno je da li bi dobio priliku.Victor je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:00Zato sto se on ovakvim saopstenjem namece FSSShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:59
Upravo.
Dmitrović Sevilla
Rajković Reims
Milinković-Savić Torino

Ali bas me zanima sta su ovo mutili

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Traje ta procedura malo duže, postoji mogućnost da je podnio zahtjev dok je branio u Poljskoj ali tamo je mnogo jača konkurencija i svakako ne bi bio prvi golman a i Srbi su se oglasili da nisu ni imali kontakt sa njim. Pisao sam prije, mene bi baš razočarao ako je to razlog jer znam da je čekao poziv dugo i obradovao se k'o malo dijete, slikao u našem bosanskom dresu i svugdje to objavljivao. Nadam se da nije to već neka glupa, ishitrena odluka.TheChief je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:05Ako dodje do poziva bas tesko ce mu biti srediti drzavljanstvo.MortemHz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:03Upravo to a i kako će mu poslati poziv kad nema državljanstvo Srbije tj. nije ga imao ovdje.. ništa ni s čim nema vezeShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:59
Upravo.
Pogotovo što je i FSS oglasio da mu nisu slali poziv.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Moze li mi neko reci koja je razlika izmedju Hadzikadunica, Ahmedhodzica, Kovacevica i Alena Halilovica?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sigurno je nesto ovaj stakor Petrov kriv. Izbjegavao ga dok je ovaj branio u Poljskoj i zvao Husarinog smrada od golmana.MortemHz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:18Traje ta procedura malo duže, postoji mogućnost da je podnio zahtjev dok je branio u Poljskoj ali tamo je mnogo jača konkurencija i svakako ne bi bio prvi golman a i Srbi su se oglasili da nisu ni imali kontakt sa njim. Pisao sam prije, mene bi baš razočarao ako je to razlog jer znam da je čekao poziv dugo i obradovao se k'o malo dijete, slikao u našem bosanskom dresu i svugdje to objavljivao. Nadam se da nije to već neka glupa, ishitrena odluka.
Mogao je komotno braniti protiv Ukrajine kod kuce, jer to je ipak samo prijateljska bila kako voli reci prvi Tutin forumas @hurem.
A i ove u martu je mogao braniti nije bilo potrebe da brani Sehic. Isti je svakako skrivio 7-8 golova u proslim kvalifikacijama.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Ne mrzim ja sarajlije konju niti bilo koga ali mrzim takve merhametli balijice, sarajlijice cetnicko-ustaske lizoguzce kao ti koji opravdavas ovog cetalja i ovaj spahic.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:54Jedino da mu se ne uplaćuje alimentacija od strane babe iz Sarajeva, a koji se prije 13-ak godina zadesio u Topčić polju.Kobayashi je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:51A sto ti toliko mrziš Sarajevo i njegove stanovnike?Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:45
Ma ti si budala cojek ili si sarajlijica...
Bhf bar prati repku gdje god trose novac i zdravlje....a vi sarajevske picke ispijate kafe po bascarsiji s brilama za sunce od kineza i glumite neku gospodu![]()
Sad ispada malo sarajevo a vi mislite da ste neko i nesto i da ste veliki i kojeg selo Siroki brijeg guzi godinama i ovaj mali balo koji se ucio braniti u sarajevu veci i od repke i od navijaca nasih i vi branite sto nas je godinama levatio godinama i gotivite ga da je neki horadas....ma jes k moj bio je dok je bilo interesa.
Mene boli k iskreno sto nece braniti ali otkazi, stomacni problemi kao ..znaci lagao i vi branite taj lopovluk sarajlijice. Ima nas koji nismo merhametli bosnje i koji ne zelimo dopustiti da nas neki mucki zajebava.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:22Ne mrzim ja sarajlije konju niti bilo koga ali mrzim takve merhametli balijice, sarajlijice cetnicko-ustaske lizoguzce kao ti koji opravdavas ovog cetalja i ovaj spahic.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:54Jedino da mu se ne uplaćuje alimentacija od strane babe iz Sarajeva, a koji se prije 13-ak godina zadesio u Topčić polju.
Sad ispada malo sarajevo a vi mislite da ste neko i nesto i da ste veliki i kojeg selo Siroki brijeg guzi godinama i ovaj mali balo koji se ucio braniti u sarajevu veci i od repke i od navijaca nasih i vi branite sto nas je godinama levatio godinama i gotivite ga da je neki horadas....ma jes k moj bio je dok je bilo interesa.
Mene boli k iskreno sto nece braniti ali otkazi, stomacni problemi kao ..znaci lagao i vi branite taj lopovluk sarajlijice. Ima nas koji nismo merhametli bosnje i koji ne zelimo dopustiti da nas neki mucki zajebava.

1946
Veliki branitelji iz srca MinkenaImajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:22Ne mrzim ja sarajlije konju niti bilo koga ali mrzim takve merhametli balijice, sarajlijice cetnicko-ustaske lizoguzce kao ti koji opravdavas ovog cetalja i ovaj spahic.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:54Jedino da mu se ne uplaćuje alimentacija od strane babe iz Sarajeva, a koji se prije 13-ak godina zadesio u Topčić polju.
Ja sam primetio da u njegovoj agencije dosta imaju dvojno drzavljanstvo i da su dosta igraci promijenili reprezentaciju. Ja mislim da mu je menadzer nagovarao da igra za Srbiju zato sto ima bolje šance da napravi dobar transfer. Ako je to istina onda je mene razocarao a posebno naš cetnicki SAVEZ sa Vicom i Misimovica!
druze lagano sa tim bobamaImajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:22Ne mrzim ja sarajlije konju niti bilo koga ali mrzim takve merhametli balijice, sarajlijice cetnicko-ustaske lizoguzce kao ti koji opravdavas ovog cetalja i ovaj spahic.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:54Jedino da mu se ne uplaćuje alimentacija od strane babe iz Sarajeva, a koji se prije 13-ak godina zadesio u Topčić polju.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I njegov otac i Vladan su za to da on igra za Bosnu. 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kaunas, Proximic, sagitarius i 32 gosta.