FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U ovoj prici mi je najgori Dzeko koji svojim autoritetom moze da istjera i Vicu i bilo kojeg selektora ali se on poklopio i nista ne prica, podrzava ove kriminalce. Ne ocekujem ni od nas ni manijaka ni bhfa da urade nesto sto se tice kriminala u savezu jer da ne idem dalje od nas - na Kosevu se psuje i Zenica i Mostar i Tuzla i Krajina podijelili su nas onako kako su htjeli. Nema nikakve sloznosti medju nama da se organizuje protest i istjeraju kriminalci koji bi bjezali kako znaju i umiju kad je njihova guzica u pitanju ali bosnjaci su podijeljeni cak i po mahalama i dijelovima grada a kamoli na nivou drzave. Zato se svako koji nije iz SGa smatra seljakom. Zato nek nam 50% mlađih selekcija reprezentacije čine igrači Borca i nek u A reprezentaciji igraju igraci koji mogu s lakocom da plate da bi se prodali, sve smo ovo zasluzili.
-
- Kontakt:
Bravo, sve je rečeno!PapirnaMarka je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:38Ma pametnom i išaret dosta, a ovo je i više nego išaret samo ko hoće da gleda.
- Vladan najavio da se neće odazvati na ovo okupljanje
- Vico i Petev skontaju da ga pozovu i kažu da je odbio pa da imaju opravdanje da ga nikad više ne zovu
- Pozovu 2 golmana Borca u U21 reprezentaciju
- Prebace jednog iz U21 reprezentacije u A reprezentaciju
I onda neko konta nije Vico namazan, lik u jednoj situaciji profitirao na više načina. Otjerao Vladana od reprezentacije, našao opravadnje da ga ne zove više i pri tom da uvali golmana Borca u nju.
Vicin kum ima menadzersku agenciju, koja zastupa većinu igrača iz Borca, I njima je cilj kroz reprezentaciju, uz pomoć bugarskog kera i dijamanata, promovirati i prodati te igrače... Ovo je pokazatelj da za dopuštenje da radiš sta hoces u reprezentaciji pojedini "nosioci" te reprezentacije spuštaju glave i dozvoljavaju da se ovo dešava.
Danas je to urađeno Vladanu, sutra će se to desiti Pjanicu i Dzeki, mada oni ovaj javasluk i podržavaju.
Svima je sad jasno da su za sve u pravu bili Lulic i Begovic, a mi ih razapinjali i napadali.
Spahic je onaj koji je to primjetio i nije dozvolio da se njegovo ima dovodu u vezu s tim i napustio je reprezentaciju. Sve je jasno kao dan...
Evo i oni tebe selame!
sta ce bosnjo lize dupe Vici , najbolji haveriSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:08U ovoj prici mi je najgori Dzeko koji svojim autoritetom moze da istjera i Vicu i bilo kojeg selektora ali se on poklopio i nista ne prica, podrzava ove kriminalce. Ne ocekujem ni od nas ni manijaka ni bhfa da urade nesto sto se tice kriminala u savezu jer da ne idem dalje od nas - na Kosevu se psuje i Zenica i Mostar i Tuzla i Krajina podijelili su nas onako kako su htjeli. Nema nikakve sloznosti medju nama da se organizuje protest i istjeraju kriminalci koji bi bjezali kako znaju i umiju kad je njihova guzica u pitanju ali bosnjaci su podijeljeni cak i po mahalama i dijelovima grada a kamoli na nivou drzave. Zato se svako koji nije iz SGa smatra seljakom. Zato nek nam 50% mlađih selekcija reprezentacije čine igrači Borca i nek u A reprezentaciji igraju igraci koji mogu s lakocom da plate da bi se prodali, sve smo ovo zasluzili.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
sve recenoPapirnaMarka je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:38Ma pametnom i išaret dosta, a ovo je i više nego išaret samo ko hoće da gleda.
- Vladan najavio da se neće odazvati na ovo okupljanje
- Vico i Petev skontaju da ga pozovu i kažu da je odbio pa da imaju opravdanje da ga nikad više ne zovu
- Pozovu 2 golmana Borca u U21 reprezentaciju
- Prebace jednog iz U21 reprezentacije u A reprezentaciju
I onda neko konta nije Vico namazan, lik u jednoj situaciji profitirao na više načina. Otjerao Vladana od reprezentacije, našao opravadnje da ga ne zove više i pri tom da uvali golmana Borca u nju.
FC United Of Manchester !
Jeb.o ga Vladan i kralj vise. Neka igra za koga hoce.
Daj da klub napokon napravi ekipu kako treba. A ne da trosimo milione i milione za penzionere, ocajne igrace sa "jakim" menadzerima i poluigrace.
Daj da klub napokon napravi ekipu kako treba. A ne da trosimo milione i milione za penzionere, ocajne igrace sa "jakim" menadzerima i poluigrace.
- FKS -
-
- Kontakt:
Jel Dupovac jos tu ? Nema vise olimpica da ih saljemo na posudbu …0
Evo jakirovica trazi rijeka, bilo bi top da ode
kad oni nasi zakazase taj neki sastanak, kojeg juna?

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
06.06.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
+1napoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 07:44Ne zavaravajte se da je ovo zbog nepozivanja i da je odluka cisto sportska i iz nekog inata. Siguran sam da mali Vladan odavno sanja poziv Srbije. Kacile su se slike ovdje kad je pisao o RSu na fejsbuku i mnogo srca okacio na taj post. Svi su oni isti, Bosnu niko ne yebe ni 2%, voljeli bi da je nema.
Sa cisto sportske strane ako gledamo, svakako mu je bolja odluka. Kao da biras izmedju Ajaxa i Excelsiora. Jedni te sutra mogu prodat gdje pozelis, u drugim niko nece znat da postojis. Al nema ovo veze sa sportom, realno...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čim se on sam ne oglašava znači istina je. Al stvarno fuj onako bude primljen ovdje i da okreneš leđa ljudima. Al hajde ako ništa neka je klub uzeo pare na njemuzagorski je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:55+1napoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 07:44Ne zavaravajte se da je ovo zbog nepozivanja i da je odluka cisto sportska i iz nekog inata. Siguran sam da mali Vladan odavno sanja poziv Srbije. Kacile su se slike ovdje kad je pisao o RSu na fejsbuku i mnogo srca okacio na taj post. Svi su oni isti, Bosnu niko ne yebe ni 2%, voljeli bi da je nema.
Sa cisto sportske strane ako gledamo, svakako mu je bolja odluka. Kao da biras izmedju Ajaxa i Excelsiora. Jedni te sutra mogu prodat gdje pozelis, u drugim niko nece znat da postojis. Al nema ovo veze sa sportom, realno...
'oćel krenut ovi sa zahvalnicama
Pocinjem da postujem Vicu majke mi. Lik bas ima mudaaa do poda da radi sta hoce i piša se po svima.
Hladno ugura ovog malog golmana iz Borca u A repku. Ovo nas balija nikad ne bi smio da uradi, niti je namazan kao ovaj.
Hladno ugura ovog malog golmana iz Borca u A repku. Ovo nas balija nikad ne bi smio da uradi, niti je namazan kao ovaj.
Ja nesto sumnjam da ce biti raskida i da ce Mirvic penale pucat za iste.
Prije ce se cekati istek ugovora i dovoditi nesto ciljano ali treba trenera prvo sacekat.
Poznavajuci Hadziju opet ce to biti neki "pejovici" iz srbije
Nema otpora brate,ljudi davno digli ruke od reprezentacije i ovaj sad 'zajaso',zna nema se ko pobunit.
Cudi me samo od ovih starijih igraca sto dolaze vise ikako na ova okupljanja.
pa valjda prvi otpor treba da pruze uposleni u savezu i KAPITEN reprezentacije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dzaba planovi i sastavi kad je Vico tu,mozes Real bit ako je odluceno da Borac bude prvi tako ce i biti. Suludo je nastavit igrat ovu ligu nakon Sirokog i ostalih lakrdija,jednostavno treba ih proganjat,izbaciti iz Sarajeva i Zenice pa nek u BL igra,ovo je kriminal koji nije zapamcen do sada. Prije za vrijeme ostalih u savezu su veci protesti bili,hajke po medijima itd sad svi cute posebno ovi klosari sa ovog foruma. Cak su usvojili opet tj promijenili statut da se mogu opet rotirati i da predsjednik saveza ide redim srbin,bosnjak,hrvat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.