Ma ne smiju nista dok gazda ne kaze, čekaju da javi vicko šta i kako.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma cisto sumnjam da su sve ovo izrezirali zbog tog nebitnog lika, koji nece minute zaigrati. Da su ga htjeli zvati zvali bi ga, pa pobogu zvali su Ziljkica i Danilovica.obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:31Drug, da je odmah pozvao Ćetkovica, digla bi se odmah frka kako njega zove a nema Vladana. Ovako su sve svalili na Vladana, a Ćetković je eto kolateralna šteta. Jadan ni kriv, ni dužan dobije poziv za A reprezentaciju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:24Hajmo reci da su se u savezu i igrac dogovorili da isceniraju sve ovo.
1. Zasto je Petev uputio poziv iako je znao da se ovaj nece odazvati?
2. Zasto se Petev pravi blesav i u javnost plasira info o tome kako ne zna sta se desava?
3. Koji je tu interes Vice i Peteva da se o ovome bruji i raspravlja?
Sve je Vicina igra i njegovog kuma, oni su naručioca, a bugarski ker je izvršilac radova.
Meni je vise krivo sto igraci ćute na sve ovo, a vide sve i znaju da nije ovo sve u redu.
Đedović je isto četnikdelinjo je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:34A mozda je decko samo vidio da ovdje nema buducnosti kao sto i mi svi vidimo,da nema drzave i da vise nikad nece biti reprezentacije,da jedan Rade Krunic moze birati mislim da bi izabrao isto ko Vladan,sta znam ne smeta meni ovo,svako treba ici na bolje kao sto i mi ostavljamo trenutne poslove i prelazimo u bolje firme,nekad predjes u drugu firmu ne zbog finansija nego okruzenja.
Nema kad sad, ženi se
U saopstenju koje bi ga kao trebalo odbraniti spominje se poziv Srbije i to ponovo navijacima FKS nije dovoljno da shvate o cemu se radi.Victor je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:36iKako mislis svalili na vladana...cekajte malo pa poenta price je da se doticni NIJE ODAZVAO POZIVU!obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:31Drug, da je odmah pozvao Ćetkovica, digla bi se odmah frka kako njega zove a nema Vladana. Ovako su sve svalili na Vladana, a Ćetković je eto kolateralna šteta. Jadan ni kriv, ni dužan dobije poziv za A reprezentaciju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:24Hajmo reci da su se u savezu i igrac dogovorili da isceniraju sve ovo.
2. Zasto se Petev pravi blesav i u javnost plasira info o tome kako ne zna sta se desava?
Sve je Vicina igra i njegovog kuma, oni su naručioca, a bugarski ker je izvršilac radova.
Meni je vise krivo sto igraci ćute na sve ovo, a vide sve i znaju da nije ovo sve u redu.
Gdje logika da je četnikShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:37Đedović je isto četnikdelinjo je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:34A mozda je decko samo vidio da ovdje nema buducnosti kao sto i mi svi vidimo,da nema drzave i da vise nikad nece biti reprezentacije,da jedan Rade Krunic moze birati mislim da bi izabrao isto ko Vladan,sta znam ne smeta meni ovo,svako treba ici na bolje kao sto i mi ostavljamo trenutne poslove i prelazimo u bolje firme,nekad predjes u drugu firmu ne zbog finansija nego okruzenja.![]()
Otkud mu pravo da uzme njemačko državljanstvo![]()
Da nam je sve ostalo kako treba, pa da se može i prigovoriti Vladanu.
Ovako je smiješna komplet priča.
Mali bijedni iskompleksirani brđan, kojem ja ovim prilikom yebem sve što ima rodni listi i JMB.Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:27Bitno da je on sve pitarima na kamaru.Daidza8 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:23jesi opasan jeboteImajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:19
Tako je....a mi ko picke sutimoo i obilazimo stvarni problem a to je Savez mafija.
Iskreno vec na narednoj utakmici ocekujem oluju na tribinaama mozda i nisu svjesni sta ih ceka.
Misle ako smo se umirili da odobravamo ali ne znaju kad smo najtiši najvecu buku pravimo.![]()
Opasan tastatura ratnik.
Mlate oni koji su cisternama vozili vodu od Torabija.Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:42FSS se oglasio da nisu imali nikakav kontakt sa Kovačevićem niti mu je poslan poziv.
Dakle, mlatite praznu slamu.
Pa neće da igra za reprezentaciju, bacio bh pasoš, uzeo njemački, EU.Padovan je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:41Gdje logika da je četnikShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:37Đedović je isto četnikdelinjo je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:34A mozda je decko samo vidio da ovdje nema buducnosti kao sto i mi svi vidimo,da nema drzave i da vise nikad nece biti reprezentacije,da jedan Rade Krunic moze birati mislim da bi izabrao isto ko Vladan,sta znam ne smeta meni ovo,svako treba ici na bolje kao sto i mi ostavljamo trenutne poslove i prelazimo u bolje firme,nekad predjes u drugu firmu ne zbog finansija nego okruzenja.![]()
Otkud mu pravo da uzme njemačko državljanstvo![]()
Da nam je sve ostalo kako treba, pa da se može i prigovoriti Vladanu.
Ovako je smiješna komplet priča.![]()
![]()
Može biti samo Švabo .
Normalno da nisu, pa nije Haland pa da se stotine miliona vrteDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:37Ma cisto sumnjam da su sve ovo izrezirali zbog tog nebitnog lika, koji nece minute zaigrati. Da su ga htjeli zvati zvali bi ga, pa pobogu zvali su Ziljkica i Danilovica.obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:31Drug, da je odmah pozvao Ćetkovica, digla bi se odmah frka kako njega zove a nema Vladana. Ovako su sve svalili na Vladana, a Ćetković je eto kolateralna šteta. Jadan ni kriv, ni dužan dobije poziv za A reprezentaciju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:24Hajmo reci da su se u savezu i igrac dogovorili da isceniraju sve ovo.
A je l' to istina fakatShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:39Nema kad sad, ženi se![]()
Nek nazovu poslije medenog.
Mada se dotad neće niko ni sjećati ovog.
Ma ti si budala cojek ili si sarajlijica...KSG je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:22Jedino ako dobiju slobodno na bausteli BHF, nisu svjesni da ih opet cekaju djeca na tribinama? BHF je najveca sramota bh fudbala, a konkurencija je ogromna.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:19Tako je....a mi ko picke sutimoo i obilazimo stvarni problem a to je Savez mafija.admin je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:13Molio bih bez psovki i vrijedjanja.
Koljete se tu oko jednih i drugih, a ocigledno je da su cijelo ovo vrijeme u talu svi. Pa iz izjave menadzera jasno je da je postojao dogovor (izmedju njega i selektora/saveza) da se kovacevic ne pozove ni ovaj put. Iz toga bi se moglo zakljuciti da je i ranije bio isti dogovor. Treba malo detaljnije citati.
Iskreno vec na narednoj utakmici ocekujem oluju na tribinaama mozda i nisu svjesni sta ih ceka.
Misle ako smo se umirili da odobravamo ali ne znaju kad smo najtiši najvecu buku pravimo.
Što si ti toliko nasađen na Sarajlije? Maznuo ti neki djevojku?Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:45Ma ti si budala cojek ili si sarajlijica...KSG je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:22Jedino ako dobiju slobodno na bausteli BHF, nisu svjesni da ih opet cekaju djeca na tribinama? BHF je najveca sramota bh fudbala, a konkurencija je ogromna.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:19
Tako je....a mi ko picke sutimoo i obilazimo stvarni problem a to je Savez mafija.
Misle ako smo se umirili da odobravamo ali ne znaju kad smo najtiši najvecu buku pravimo.
Bhf bar prati repku gdje god trose novac i zdravlje....a vi sarajevske picke ispijate kafe po bascarsiji s brilama za sunce od kineza i glumite neku gospodu![]()
A sto ti toliko mrziš Sarajevo i njegove stanovnike?Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:45Ma ti si budala cojek ili si sarajlijica...KSG je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:22Jedino ako dobiju slobodno na bausteli BHF, nisu svjesni da ih opet cekaju djeca na tribinama? BHF je najveca sramota bh fudbala, a konkurencija je ogromna.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:19
Bhf bar prati repku gdje god trose novac i zdravlje....a vi sarajevske picke ispijate kafe po bascarsiji s brilama za sunce od kineza i glumite neku gospodu![]()
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google [Bot], MostarskiSin, Proximic, Sheyi i 44 gosta.